catlatma ignesi olup bekleyenler

Bende her testte tek çizgiyi görünce mahvoluyorum döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama vardır Allahın bir bildiği diyoruz umarım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşıruz
Aynen bende öyleyim 17 aylik evliyim hıc korunmamamiza rağmen olmadı hakkımızda hayirlisi rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın bu çektiğimiz acıları tez zaman da hayirlisiyla mükafatıni verir inşaallah sen ne kadarlık evlisin

bende cuma sabah oldum iğnemi...3 gün geçti bekliyorumm sabırsızlıkla...ilkkez yaptırdım iğneyi...allahımm hepimizi sevindirir inşallahhhh arkadaşlarr..bu ay güzel haberler alırız hepimiz inşallah

Kızlar çok özür dileyerek soruyorum yoksa düşünmekten kafayı yicem :( cumartesi aksamı catlatma ignesi vuruldum pazar akşamı ilişki dedi doktorum ama olmadı ne yapıcam ben şimdi etkisi bitmiştir yardimci olurmusunuz bana :(

Kızlar çok özür dileyerek soruyorum yoksa düşünmekten kafayı yicem :KK43: cumartesi aksamı catlatma ignesi vuruldum pazar akşamı ilişki dedi doktorum ama olmadı ne yapıcam ben şimdi etkisi bitmiştir yardimci olurmusunuz bana :KK43:
canım iğneden 36 saat sonra çatlıyor diyor birçok doktor...oyüzden hesapla saati..geç kalmış sayılmazsın bugünü değerlendir geç olmadan

36 saat te geçti canım :( doktor bana gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca çokta bilgim yok açıkçası

36 saat te geçti canım :KK43: doktor bana gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca çokta bilgim yok açıkçası
tamam hemen karamsar olma yumurta hücresi 12 saat canlı kalıyormuş...belki geç çatlama olur bilemezsin oyüzden değerlendir bugün ve yarın özellikle..allahım hayırlısıysa nasip eder inşallahh

Amin inşaallah hakkımızda hayırlısi rabbim dualarımızi kabul eder inşaallah

Çok sağolun biraz olsun rahatladım herşey kısmet işi allah ol der ve olur bilemeyiz

aynen öylee inşallahh bu ay hep birlikte müjdeli haberleri veririz birbirimize...hem peşpeşe günlerde vurulmuşuz iğnelerimizi :KK36:

Amin inşaallah Allâh kucaklarimizi boş bırakmasın hayırlısıyla bu ay güzel haberler alırız :)evet ilk kez vuruldum

aynı gün iğne yaptırmısız inşallah sonuçlarımız pozitif cıkar
gerçi 6 gün sonra kanda belli olabiliyor ama dr kesin sonuç için bizi bekletiyorlar,
onlara kolay ama bize çok zor beklemek
Haklısın ama bnm ümidim yok açıkçası neden bilmiyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için ...

Bende ayın 29 unda ignemi yaptırdım bakalım ne olcak ? Ama bu iğne baya bir ödem yaptı bende.ayak bileklerim falan nasıl sisti.

Bende ayın 29 unda ignemi yaptırdım bakalım ne olcak ? Ama bu iğne baya bir ödem yaptı bende.ayak bileklerim falan nasıl sisti.
aynı gün iğnemizi yaptırmışız... bende şişlik olmadıda kasıklarımda ağrı olmuştu geçti..ama dün akşamdan beri sızlıyor arar ara ve bacaklarıma vuruyor sankii niye böyle oluyor anlamıyorum aynı şikayetleri yaşayan oldumu

Back
X