• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

catlatma ignesi olup bekleyenler

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
AAyy konu aca aca bi hal oldum ... onumuzde ki ay umarim bende hamileyim kismina konu acarim... bu ay 14 unde catlatma ignemi oldum.. bekleyenler beraber beklemeyelim mi :)

kimse yokmu o kadar hatunun arasinda bu ay igne olan..

Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum.
Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.

Bende 6 ocakta oldum catlatma ignemi carsamba gunu kan testi yaptirip doktira gidicem.hakkimizda hayirlisi

Bende az önce oldum catlatma ignesi inşaallah hepimiz hayır haberleri veririz

İnşallah perşembe günü adet olmazsam doktor kan testi yaptırıcak hayırlısı bakalm

herkesın hakknda hayrlısı olsun kızlar. vardır mevlamın bı bıldıgı buda bıım ımthanımız:KK15:

Bende bu ay klomen kullandim+catlatma ignesi ama bende çikolata kisti var oyuzden çok da umudum yok :((

Bende bu ay klomen kullandim+catlatma ignesi ama bende çikolata kisti var oyuzden çok da umudum yok :KK43:(
Kiste rağmen doktorun bunu önerdiyse vardır bildiği, hem bu işler belli olmaz yoktan var eden rabbim ol der ne kist dinler ne bişi. Herşeyin hayırlısı benm hiçbişeyim yok ama olmuyo yinede

igneden 12 ve 14. gun test yaptim negatif bugun 18 gun oldu adet olmadim degisik degisik yarin bir daha test yaparim artik ama sanmiyorum bu ayda husran
hayirlisi olsun cnm. progestan kullanıyor musun? o biraz adet gecikmesi yapıyor. bi de kan tahlili mi yaptirdin? bazen idrarda cikmayabiliyor ya

Kiste rağmen doktorun bunu önerdiyse vardır bildiği, hem bu işler belli olmaz yoktan var eden rabbim ol der ne kist dinler ne bişi. Herşeyin hayırlısı benm hiçbişeyim yok ama olmuyo yinede
Tabiki herseyi Allâh bilir eğer ki bu ay kısmetimizde varsa olur böyle cikolata kistiyle ilgili yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum Allâh affetsin bide doktorun dediği saatte ilişki olmadı iğneyi vurulduktan sonra

Tabiki herseyi Allâh bilir eğer ki bu ay kısmetimizde varsa olur böyle cikolata kistiyle ilgili yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum Allâh affetsin bide doktorun dediği saatte ilişki olmadı iğneyi vurulduktan sonra
Bende her testte tek çizgiyi görünce mahvoluyorum döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama vardır Allahın bir bildiği diyoruz umarım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşıruz

Back
X