• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

var canım olmazmı ama olan olaylardan isten biraz sogudum yeni arayıslara girdim bakalım hayırlısı insallah hepimiz icin insallah seninde gerek kalmaz canım bak fatosunda asılama demisti ama o ay tuttu insallah seninde tutar ben bu ay cok umutlu degilim sanki istemiyoda gibiyim bilmiyorm ya su is muhabbeti yüzünden biraz kararsızım igne vurulmam gerek ama onu bile yaptırmak gelmiyo icimden bilmiyorum ya havalardanmıdır nedir ne yemek yiyesim var ne yataktan kalkasım var bu aralar cok karamsarım herseye :(((

her şey yoluna girer bu aralar canın sıkılmış gez dolaş iyi gelir canim iğneni yaptırdı gerisini akisina bırak kismet artık olursada bebek kismetiyle gelir derler

canım nasılsınız görüşmeyeli ben ölü gibi yatıyorum taniyonum 8 e 5 e hiçbir şey yiyemiyorum malum ne kapımı çalan ne bir kap yemek getirenim var unuttum sanmayın sizi hiç nete girmiyodum ayağa kalkınca çok kötü başım dönüo gözümün önü karario hep duamdasınz canlarım eşime bile diyorum benim arkadaşlrıma dua et diye kendinize iyi bakın inşlh nurcandan da sendende güzel haberler alırım en kısa zamanda

canım ya çok zor olur birinin yardımı olmadan Allah yardimcin olsun en azından akşamları esin var kısa sürede toparlarsin inşallah çok dikkatli ol

kıyamam canım sana yaa kayınvalidendende hayır yok dimi simdi benimki olsaydı istemem günahını yardıma kosarak gelirdi ama benim icin degil tabi oglunun cocugu icin :) Allah razı olsun canım senden sen suan bebisini ve kendini düsün siz iyi olun yeter bize cok fazla dolanma canım esin yapsın yemekleri sendende en kısa zamanda güzel haberler alırız insallah kendine cok dikkat et.

saol cnm benim inanım hergün aklımdasınız ama şunu unutma cnm son hiç umudum yoktu ve hiç bir beklentim olmadan birlikte olmuştum rabbim istesin yeterki kayınvalideme daha söylememiş eşim ben konuşmuyorum zaten eşim bile acaba söylesem sevinirmi annem die düşünüo nese artık takılmıcam onlara önüme bakıcam inşlh senin iş yerindeki sıkıntılar ne oldu bide ev taşıycaktın sanırım naptın

Son düzenleme:
evet canım hatta akşamında tekrar test yaptım bu sefer gayet net ikinci çizgi çıktı:) inşallah yarın kan verip sonucu kesin olarak öğreneceğim :)

Canımmm, ben inanıyorum ki en kısa zamanda burdan kesin sonuçlu iyi haberini alacağız. İkinci çizgi boşuna görünmez. Hem de giderek netleşmiş. Güzel haberi sabırsızlıkla bekliyoruz!!! :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

saol cnm benim inanım hergün aklımdasınız ama şunu unutma cnm son hiç umudum yoktu ve hiç bir beklentim olmadan birlikte olmuştum rabbim istesin yeterki kayınvalideme daha söylememiş eşim ben konuşmuyorum zaten eşim bile acaba söylesem sevinirmi annem die düşünüo nese artık takılmıcam onlara önüme bakıcam inşlh senin iş yerindeki sıkıntılar ne oldu bide ev taşıycaktın sanırım naptın

aaa saklamasaydı keske canım gerci öylesine müstahak yok canım bizim ev sahibi catlak biraz simdide satmaktan vazgecti bu kıs kıyamette tasınmak olmaz zaten bende salı aksamı ignemi vuruldum bakalım 18inde de hapa baslıcam yeni doktor yeni umutlarla basladık sen nasıl oldun gittinmi doktora tehlike gectimi

merhaba kızlar, bugün kan testimin sonucunu aldım veeeeeeee sonuç pozitif :) allahıma binlerce kez şükürler olsun allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah...

hayırlı olsun canım.Ben de bugün doktorla görüştüm eğer iğneden sonraki 4.gün hamile kaldıysan 13.günde belli olmaz daha 5günün var dedi bilmiyorum artık ne kadar doğru olabilir bu ümit etmek istemiyorum üzülürüm diye ..

merhaba kızlar, bugün kan testimin sonucunu aldım veeeeeeee sonuç pozitif :) allahıma binlerce kez şükürler olsun allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah...

Canımmmmm!!! Tebrik ederim. Mutlu habere çok sevindim. Demek ki tedavi sonuç veriyor, heyecanlandım, umutlandım. Allah bebişini sağlıkla kucağına almanı, güle güle büyütmeni nasip etsin. Darısı başımıza! Amin. Ben de önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe yaptıracağım kan testimi, adet olmazsam. Mutlaka sonucu yazacağım. Benim için dua et, hamilelerin duası tutarmış :)
:nazar::nazar:::nazar:

hayırlı olsun canım.Ben de bugün doktorla görüştüm eğer iğneden sonraki 4.gün hamile kaldıysan 13.günde belli olmaz daha 5günün var dedi bilmiyorum artık ne kadar doğru olabilir bu ümit etmek istemiyorum üzülürüm diye ..

Selam, benim bugün iğnemi vurulalı 11. günüm. Daha test yapmadım. HAftaya çarşamba direk kanda baktırayım diyorum. Ama öte yandan da çatlıyorum meraktan:18:. Belirti olarak, ara sıra regl ağrısı başlangıcı gibi sızlama oluyor karnımda. Bir de göğüslerim büyüdü. Ama genellikle adet öncesi sendromu gibi hissediyorum. Seni anlıyorum. Bende de hayal kırıklığına uğrama korkusu var. Bu 2. denemem, doktor 4 kez deneyip eğer olmazsa rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. İnşallah gerek kalmaz. Doktor öyle dediyse öyledir. Umutsuz bir durum olduğunda direk söylüyorlar merak etme. İyi haberlerini almak umuduyla.

Selam, benim bugün iğnemi vurulalı 11. günüm. Daha test yapmadım. HAftaya çarşamba direk kanda baktırayım diyorum. Ama öte yandan da çatlıyorum meraktan:18:. Belirti olarak, ara sıra regl ağrısı başlangıcı gibi sızlama oluyor karnımda. Bir de göğüslerim büyüdü. Ama genellikle adet öncesi sendromu gibi hissediyorum. Seni anlıyorum. Bende de hayal kırıklığına uğrama korkusu var. Bu 2. denemem, doktor 4 kez deneyip eğer olmazsa rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. İnşallah gerek kalmaz. Doktor öyle dediyse öyledir. Umutsuz bir durum olduğunda direk söylüyorlar merak etme. İyi haberlerini almak umuduyla.

hadi canım inş senden de güzel haberler duyarız ben merak edip dayanamadım yaptım ama Allahtan ümit kesilmezmiş inş iyi şeyler olur..Benim göğüslerim çok acıdı bi ara bişi deyemez duruma geldi ama bakalım kısmet artık.Hakkımızda hayırlısı..

aaa saklamasaydı keske canım gerci öylesine müstahak yok canım bizim ev sahibi catlak biraz simdide satmaktan vazgecti bu kıs kıyamette tasınmak olmaz zaten bende salı aksamı ignemi vuruldum bakalım 18inde de hapa baslıcam yeni doktor yeni umutlarla basladık sen nasıl oldun gittinmi doktora tehlike gectimi

23ünde gidicem cnm doktora tehlike ne durumda bilmioz gidince öğrencez bakalım bide 2 test yapılcakmış zeka testi inşlh bişey çıkmaz kyınvalidem sağdan soldaan duymuş sanırım bizim sokakta bir hafiye var ama kim bilmiom eşime sormuş niye söylemiosunuz demiş eşimde sorsaydın bi nasılsınız diye söylerdik demiş ama beni halen ne aradı nede sordu taşınmanın iptaline sevindim wala çok zor iş bizim evde azık küçük gelio ama hiç gözüm yemio taşınmayı ne hapıymış cnm o iğneden sonra progestanmı yoksa inşlh hayırlı haberler kendini şartlandırma beklenti içinde olmadığın zaman oluyo inan

kizlar banada dua edin lutfen bu ay tutar ins.allah kimseye dert verip dwrman aratmasin.

canım merhaba , inşallah tutar catlatma ignen hayırlı olsun , öncesinde ilaç kullandırdı ise ihtimalin daha yüksekmiş, üzülme kendini de sıkma , psikolojik olarak rahatlamaya calış , şişiriyor insanı biraz acaba mı diyorsun:) benim başarısız olmuştu , bana igne yapan hemşiremin de başarısız olmuş memorıal da yapmışlardı bana da , meger öncesinde yumurta buyutme ilaçları vermedigi için tek başına pek fayda etmiyormuş..
Ama gel gelelim ki eczacı bir dostum ilk bebege 30 2.bege yeni dogdu 37 yaşında sadece ovıtrelle ile gebe kaldı :)

allah hayırlı nasibini versin cnm .. Haber bekliyorummm

23ünde gidicem cnm doktora tehlike ne durumda bilmioz gidince öğrencez bakalım bide 2 test yapılcakmış zeka testi inşlh bişey çıkmaz kyınvalidem sağdan soldaan duymuş sanırım bizim sokakta bir hafiye var ama kim bilmiom eşime sormuş niye söylemiosunuz demiş eşimde sorsaydın bi nasılsınız diye söylerdik demiş ama beni halen ne aradı nede sordu taşınmanın iptaline sevindim wala çok zor iş bizim evde azık küçük gelio ama hiç gözüm yemio taşınmayı ne hapıymış cnm o iğneden sonra progestanmı yoksa inşlh hayırlı haberler kendini şartlandırma beklenti içinde olmadığın zaman oluyo inan

icini ferah tut canım insallah iyi sonuclarını alırsın bende isten ayrıldım 29/11 e kadar burdayım gerci ihbar süremi dolduruyorum bi arkadas geldi yerime ona isi ögretiyorum. 1 aralıkta da baska bi yere baslıcam is bulmam zor olmadı allahtan duphaston diye bi ilac sabah aksam iciyorum bakalım hamile kalırsam tutması icin cünkü en son gittigim doktor yaran var zor hamile kalırsın dedi bu zamana kadar hic bi doktor söylememisti bunu ilacı verdi bakalım bende adet tarihimi bekliyorum hayırlısı olsun ama allah biliyo ya yeni bi ise baslıyorum biraz zaman gecsin diye de istemiyo degilim

icini ferah tut canım insallah iyi sonuclarını alırsın bende isten ayrıldım 29/11 e kadar burdayım gerci ihbar süremi dolduruyorum bi arkadas geldi yerime ona isi ögretiyorum. 1 aralıkta da baska bi yere baslıcam is bulmam zor olmadı allahtan duphaston diye bi ilac sabah aksam iciyorum bakalım hamile kalırsam tutması icin cünkü en son gittigim doktor yaran var zor hamile kalırsın dedi bu zamana kadar hic bi doktor söylememisti bunu ilacı verdi bakalım bende adet tarihimi bekliyorum hayırlısı olsun ama allah biliyo ya yeni bi ise baslıyorum biraz zaman gecsin diye de istemiyo degilim

Slm nilay ne haber işten ayrilmissin yeni işe baslamissin hayırlı olsun inşallah bu iş sana uğur getirir

cnm yeni işin ayırlı olsun inşlh uğr getirsin her doktor ayrı bi çeşit yara nerden çıkmış eğer gerçekten varsa onu yakıyorlar diye duymuştum. buarada bende hiç iyi değilim yine dün kanamam oldu hastanede yattım dün burdakinde ama bi neden bulamadılar ilaç verdi yatıyorum şimdi ama tam olarak kesilmiş değil dua et cnm bana rabbim onu benden almasın

Back
X