- 4 Mart 2013
- 156
- 43
- 118
- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.241
kızlarrr bende dün çatlatma iğnesi vuruldum inş ilk ayda hamile kalabilirim ilk hamileliğimde çatlatma iğnesi olmadan ikizlerime hamile kalmıştım inş bu sefer yine olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yeni işin ayırlı olsun inşlh uğr getirsin her doktor ayrı bi çeşit yara nerden çıkmış eğer gerçekten varsa onu yakıyorlar diye duymuştum. buarada bende hiç iyi değilim yine dün kanamam oldu hastanede yattım dün burdakinde ama bi neden bulamadılar ilaç verdi yatıyorum şimdi ama tam olarak kesilmiş değil dua et cnm bana rabbim onu benden almasın
Canim erken 15ten sonra dusunuyor umudunu yitirme hcg degerinin yuksrlmesi ve testin kalitedi de negatif olmasina neden oluyorKizlar ben 11.gun yaptim test negatif cikti sizce kesin sonucmudur yoksa erken mi
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm senin adına sevindim benim maalesef bu ay olmadı bugün tekrar başladık bakalım hayirlisi3 kasımda ovitrelle yaptırdım dün beta hcg baktırdım pozitif yarın tekrarlaycam ikiye katladıysa ne mutlu bana![]()
teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sende pozitif test sonucunu görürsün ben ümitsizce kan baktırdım tedavi sonuç vermicek tüp bebek olcak rahatlığı vardı açıkçasıAllah kucağına almayı nasip etsin cnm senin adına sevindim benim maalesef bu ay olmadı bugün tekrar başladık bakalım hayirlisi
Amin inş Bu ay benimde öyle olacak yani eğer yine olmazsa tüp bebeğe gecicez ama inş gerek kalmazTe
teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sende pozitif test sonucunu görürsün ben ümitsizce kan baktırdım tedavi sonuç vermicek tüp bebek olcak rahatlığı vardı açıkçası
Amin inşallah canimİnşallah bu ay olumlu sonuç alırsında gerek kalmaz. Hayırlısı olsun
Ben pcos artı tek tüple ilk ay hamile kaldımMerhaba arkadaşlar pco olupta çatlatma iğnesi ile gebe kalanlar mi ??
Ne mutlu size darısı başımıza benim ilk denemem basarız oldu yumurtam catlamadi inşallah 2. de hamile kalırım . . Allah sağlıkla kucağınıza versin bebeğinizi :)Ben pcos artı tek tüple ilk ay hamile kaldım
hayırlı olsun senin adına sevindim cok. ben de ayın 20sinde çatlatma iğnemi oldum. beklemedeyim. benim de ilk denemem ve pcosum. bakalım hayırlısı beklemek cok zor. aşırı duygusallaştım sanıırm iğnenin etkisi3 kasımda ovitrelle yaptırdım dün beta hcg baktırdım pozitif yarın tekrarlaycam ikiye katladıysa ne mutlu bana![]()
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaNe mutlu size darısı başımıza benim ilk denemem basarız oldu yumurtam catlamadi inşallah 2. de hamile kalırım . . Allah sağlıkla kucağınıza versin bebeğinizi :)
İğneden sonraki dönem insan bi sabırsızlanıyor olumlu olumsuz bir şey bilmek istiyor ben çok ümitsizdim çünkü tüp bebek kararı vermişti doktor tedaviyi ben yönlendirdim çok şükür oldu inşallah gönlünce olur hamile kalırsınhayırlı olsun senin adına sevindim cok. ben de ayın 20sinde çatlatma iğnemi oldum. beklemedeyim. benim de ilk denemem ve pcosum. bakalım hayırlısı beklemek cok zor. aşırı duygusallaştım sanıırm iğnenin etkisi
alLah kucağında almayı nasip etsin bide bisey sorucam ben çatlatmak iğnesini yarın öğlen yapılan gecn ay olmadı doktor bana duphaston la estrofem verdi sende kullandım mi bu haplarıBen pcos artı tek tüple ilk ay hamile kaldım