• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

kızlarrr bende dün çatlatma iğnesi vuruldum inş ilk ayda hamile kalabilirim ilk hamileliğimde çatlatma iğnesi olmadan ikizlerime hamile kalmıştım inş bu sefer yine olur

4 senedir evliyimmm bebeğim olmyor sebeb de yok çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk belirtileri nelerr hamile olan var mııı:18::18::18:

Son düzenleme:
cnm yeni işin ayırlı olsun inşlh uğr getirsin her doktor ayrı bi çeşit yara nerden çıkmış eğer gerçekten varsa onu yakıyorlar diye duymuştum. buarada bende hiç iyi değilim yine dün kanamam oldu hastanede yattım dün burdakinde ama bi neden bulamadılar ilaç verdi yatıyorum şimdi ama tam olarak kesilmiş değil dua et cnm bana rabbim onu benden almasın

saol canım bilmiyorum canım bakalım bu ay bekliyoruz ne olcak ne dicek doktor gecmis olsun canım ya icini ferah tut tatlım ya üzme canını benim arkadasım 6 ay yattı allahım sükürler olsun sagsaglim kucagına aldı allah kısmet ederse senin icinde aynı seyler olacak hic üzülme

Ins bende 2 gun once yaptim igne mi bekliyorum baya agri var kasiklarimda hala gecmedi ayni durumda olan var mi

mehaba kızlar bende ayın 27 çatlatma iğnesini yaptırdım 3 tane yumurtam oluşmustu doktor dün kontrele çağırdı çatlamiş mı diye çatlamis yumurtalar ama rahim arkasında sıvı toplanmış dedi o an sormak hiç aklıma gelmemişti bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

3 kasımda ovitrelle yaptırdım dün beta hcg baktırdım pozitif yarın tekrarlaycam ikiye katladıysa ne mutlu bana :KK46:

Te
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm senin adına sevindim benim maalesef bu ay olmadı bugün tekrar başladık bakalım hayirlisi
teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sende pozitif test sonucunu görürsün ben ümitsizce kan baktırdım tedavi sonuç vermicek tüp bebek olcak rahatlığı vardı açıkçası

Te

teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sende pozitif test sonucunu görürsün ben ümitsizce kan baktırdım tedavi sonuç vermicek tüp bebek olcak rahatlığı vardı açıkçası
Amin inş Bu ay benimde öyle olacak yani eğer yine olmazsa tüp bebeğe gecicez ama inş gerek kalmaz

3 kasımda ovitrelle yaptırdım dün beta hcg baktırdım pozitif yarın tekrarlaycam ikiye katladıysa ne mutlu bana :KK46:
hayırlı olsun senin adına sevindim cok. ben de ayın 20sinde çatlatma iğnemi oldum. beklemedeyim. benim de ilk denemem ve pcosum. bakalım hayırlısı beklemek cok zor. aşırı duygusallaştım sanıırm iğnenin etkisi

hayırlı olsun senin adına sevindim cok. ben de ayın 20sinde çatlatma iğnemi oldum. beklemedeyim. benim de ilk denemem ve pcosum. bakalım hayırlısı beklemek cok zor. aşırı duygusallaştım sanıırm iğnenin etkisi
İğneden sonraki dönem insan bi sabırsızlanıyor olumlu olumsuz bir şey bilmek istiyor ben çok ümitsizdim çünkü tüp bebek kararı vermişti doktor tedaviyi ben yönlendirdim çok şükür oldu inşallah gönlünce olur hamile kalırsın

Back
X