- 16 Haziran 2020
- 34
- 34
- 8
- 31
- Konu Sahibi finduk_hatun
-
Merhaba canım bende 23 ağustosta vuruldum iğnemi daha önce ki aylardada 2 kez vuruldum negatif sonuç aldım ve ikisinde de 16. Gün adet oldum bakalım bu seferde 15 gün doldu yarın 16. Günüm bekliyorum sonuçları yazarımBenim haricimde şuan böyle süreç yaşayan yokmu? yada yaşamış olup güzel sonuç alan
Bende 3 yıl evliyim canım 2 kere iğne oldum birinde kiste çevirdi 2.de yeni adet oldum Rabbim inşallah sana hayırlı evlat verir bu ayBenim haricimde şuan böyle süreç yaşayan yokmu? yada yaşamış olup güzel sonuç alan
Ben daha olmadım bakalım bekliyorum bugünde olmasam yarın kan veririmEee kizlar sonuclariniz nedir
İnşallah canım benim bekliyorum bakalım acayip derece kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik belirtilerim var ama her şey Allahtan bakalım ne olacak. güzel dualarınız için sağolun hepimizin gönlüne göresi olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.Bende 3 yıl evliyim canım 2 kere iğne oldum birinde kiste çevirdi 2.de yeni adet oldum Rabbim inşallah sana hayırlı evlat verir bu ay
canım ne yaptın kan verdin mi _? ben 16 sını bekliyorumYine çok ümitlendim inşallah sonu gene hüsran olmaz
Amin canım inşallah ağrıların bebeğinin yerleşme ağrılarıdırİnşallah canım benim bekliyorum bakalım acayip derece kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik belirtilerim var ama her şey Allahtan bakalım ne olacak. güzel dualarınız için sağolun hepimizin gönlüne göresi olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.
Gerek kalmadı geldi kırmızılarrcanım ne yaptın kan verdin mi _? ben 16 sını bekliyorum
Duaların için çok sağol canım benim.Gerek kalmadı geldi kırmızılarrben sinopda yaşıyorum istanbulda iyi bi dr varmış cuma günü yola çıkoyorum cumartesiye randevu aldım bakalım inşallah senin yüzün güler bu ay
Canım benim bi kuzenim var fransada yaşıyor bir çocuğu oldu (oda tedavi ile yıllar sonra oldu) ikinci çocuğu istiyordu onun için de 5-6 yıl defalarca aşılama tüp bebek tedavisi gördü fransada işe yaramadı türkiyeye geldi 2 sene önce inci öz diye bi dr var kadın doğum uzmanı ona muayne olmuş sende iltihap var demiş bi güzel temizlemiş muayne de iltihabını demişki asla stres yapma kafaya takma temizledim ben iltihabı 3 ay içinde hamile kalırsın demiş oda gülmüş 6 senedir olmuyor nasıl olcak die sonra fransaya gidiyo adet oluyo sonra o ara başka şeylere yoğunlaşıyo ve adet olmadığını fark ediyo ikinci ay da bi test yapıyo hamileDuaların için çok sağol canım benim.
inşallah diğer ay da senin yüzün güler canım. bende istanbuldayım. Hangi doktora gidiceksin ?
MerhBenim haricimde şuan böyle süreç yaşayan yokmu? yada yaşamış olup güzel sonuç alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?