Aşılama Çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

finduk_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
34
34
8
31
Merhaba kızlar,

2 senedir bebek istiyorum fakat pko yüzünden yumurtlama konusunda sıkıntı yaşıyorum. bu ay yumurta takibi yapılırken doktor yumurtamın 12 mm olduğğunu söyledi haftaya gel dedi gittim 1.2 mm büyümüş 3 gün sonra gel eğer 18 mm olursa çatlatma iğnesi yapıcağını söyledi. benim dururumumda olup hamile kalan var mı?

Bende pko hastasıyım daha önce hiç çatlatma iğnesi yapmadım çünkü yumurtam klomenle bile çatlayacak büyüklüğe ulaşması . Bugün aşılama icin gonal f iğne kullanmaya başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba bende 25.nde oldum bekliyorum 26-27 mm iki yumurta vardı cok mu büyümüş bilemedim inş tutar

Benim haricimde şuan böyle süreç yaşayan yokmu? yada yaşamış olup güzel sonuç alan
Merhaba canım bende 23 ağustosta vuruldum iğnemi daha önce ki aylardada 2 kez vuruldum negatif sonuç aldım ve ikisinde de 16. Gün adet oldum bakalım bu seferde 15 gün doldu yarın 16. Günüm bekliyorum sonuçları yazarım😇umarım en kısa zamanda bebişlerimiz bizimle olur🙃

Bende 3 yıl evliyim canım 2 kere iğne oldum birinde kiste çevirdi 2.de yeni adet oldum Rabbim inşallah sana hayırlı evlat verir bu ay😊
İnşallah canım benim bekliyorum bakalım acayip derece kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik belirtilerim var ama her şey Allahtan bakalım ne olacak. güzel dualarınız için sağolun hepimizin gönlüne göresi olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

İnşallah canım benim bekliyorum bakalım acayip derece kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik belirtilerim var ama her şey Allahtan bakalım ne olacak. güzel dualarınız için sağolun hepimizin gönlüne göresi olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.
Amin canım inşallah ağrıların bebeğinin yerleşme ağrılarıdır😊😊😊

Gerek kalmadı geldi kırmızılarr 😢😢ben sinopda yaşıyorum istanbulda iyi bi dr varmış cuma günü yola çıkoyorum cumartesiye randevu aldım bakalım inşallah senin yüzün güler bu ay 😇
Duaların için çok sağol canım benim.
inşallah diğer ay da senin yüzün güler canım. bende istanbuldayım. Hangi doktora gidiceksin ?

Duaların için çok sağol canım benim.
inşallah diğer ay da senin yüzün güler canım. bende istanbuldayım. Hangi doktora gidiceksin ?
Canım benim bi kuzenim var fransada yaşıyor bir çocuğu oldu (oda tedavi ile yıllar sonra oldu) ikinci çocuğu istiyordu onun için de 5-6 yıl defalarca aşılama tüp bebek tedavisi gördü fransada işe yaramadı türkiyeye geldi 2 sene önce inci öz diye bi dr var kadın doğum uzmanı ona muayne olmuş sende iltihap var demiş bi güzel temizlemiş muayne de iltihabını demişki asla stres yapma kafaya takma temizledim ben iltihabı 3 ay içinde hamile kalırsın demiş oda gülmüş 6 senedir olmuyor nasıl olcak die sonra fransaya gidiyo adet oluyo sonra o ara başka şeylere yoğunlaşıyo ve adet olmadığını fark ediyo ikinci ay da bi test yapıyo hamile😍sonra çok tatlı Güzel bi kızı oluyor😍😍banada o tavsiye etti bi git bakalım dedi .ben bu son 3 ay yumurta büyütücü iğne ile çatlatma iğnesi kullandım hepsi negatif sonuç verdi bakalım cumartesi randevum var inşallah artık olur . Bende bi sorun yok eşimde muayne oldu ondanda bişey yok .6 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz 😔inşallah bizde birgün o çift çizgiyi görür ve bebişlerimizi alırız kucaklarımıza🤰🏻🤱🏻

Back
X