- 12 Ekim 2022
- 88
- 32
- 18
- 27
- Konu Sahibi Busraucgann
ÇATLATMA İĞNESİ OLUPTA İLK DENEMEDE GEBELİĞİ OLUŞAN VAR MI BELİRTİRENİZ NELERDİR PAYLAŞIRMISINIZ DENEYİMLERİNİZİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İĞNEYİ VURUNDUKTAN SONRA DEĞİŞİK BELİRTİLER OLMUSMUYDU BEN KLOMEN VE OVİTRELLE İLAÇLARINI KULLANDIMMerhaba gecen ay femara ve ovitrelle çatlama iğnesi oldum olumsuz sonuçlandı doktorum ilkinde olması zaten mucize 2. Veya 3. De daha yükseliyor şans bozma moralini dedi suan ikinci tedavideyim yine olucam çatlama iğnesi umarım hepimiz için hayırlsıı olur![]()
Aksine bende hiç bir belirti olmadı hatta ben bununla alakalı konu açmıştım herkeste belirti var bende yok diye tutmadı mı diye sormuştum insanlarda kasık agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti olurken ben regli agrısı dahi cekmedim sonuc itibari ile olmadı insallah bu aydan ümitliyimİĞNEYİ VURUNDUKTAN SONRA DEĞİŞİK BELİRTİLER OLMUSMUYDU BEN KLOMEN VE OVİTRELLE İLAÇLARINI KULLANDIM
Canim benim de ilk deneme de tutmadı yalniz degilsin merak etme ♥♡Merhaba gecen ay femara ve ovitrelle çatlama iğnesi oldum olumsuz sonuçlandı doktorum ilkinde olması zaten mucize 2. Veya 3. De daha yükseliyor şans bozma moralini dedi suan ikinci tedavideyim yine olucam çatlama iğnesi umarım hepimiz için hayırlsıı olur![]()
Okadar cok kafaya takıyorum üzülüyorum ki anlatamam rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın gecen ay cok agladım eşim de üzüldü hemde kızdı bana böyle olucaksan kullanma ilaç falan beklentiye girme dedi bu ay ondan gizli devam ediyorum tedaviye bebek konusu dahi açmıyorumCanim benim de ilk deneme de tutmadı yalniz degilsin merak etme ♥♡
İĞNEYİ OLALI 4 GÜN OLDU GÖGÜSLERİMDE AĞRI SOL KASIĞIMDA VE ALT KARNIMDA İNANILMAZ AĞRILAR VAR BELİMDE AĞRIYOAksine bende hiç bir belirti olmadı hatta ben bununla alakalı konu açmıştım herkeste belirti var bende yok diye tutmadı mı diye sormuştum insanlarda kasık agrısı bel agrısı göğüs hassasiyeti olurken ben regli agrısı dahi cekmedim sonuc itibari ile olmadı insallah bu aydan ümitliyim
Canim benim bizde 2.bebek icin ugrasiyoruz olmuyor seni cok iyi anliyorum cektigin aciyi stresi biliyorum kafaya takma deseler de elimiz de olan bisey degil ALLAH buyuk uzulme ♥♥Okadar cok kafaya takıyorum üzülüyorum ki anlatamam rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın gecen ay cok agladım eşim de üzüldü hemde kızdı bana böyle olucaksan kullanma ilaç falan beklentiye girme dedi bu ay ondan gizli devam ediyorum tedaviye bebek konusu dahi açmıyorum![]()
Ignenin etkisi canim adetin gecikirse gebelik testi yap bu belirtilere kanip yapma ignenin etkisiyle pozitif cikacaktirİĞNEYİ OLALI 4 GÜN OLDU GÖGÜSLERİMDE AĞRI SOL KASIĞIMDA VE ALT KARNIMDA İNANILMAZ AĞRILAR VAR BELİMDE AĞRIYO
BENDE ÇOK AĞLIYORUM ÜZÜLÜYORUM AĞLIYORUM İLK İĞNE YAPILACAGINI ĞRENDİĞİMDE OKADAR COK AĞLADIMKIOkadar cok kafaya takıyorum üzülüyorum ki anlatamam rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın gecen ay cok agladım eşim de üzüldü hemde kızdı bana böyle olucaksan kullanma ilaç falan beklentiye girme dedi bu ay ondan gizli devam ediyorum tedaviye bebek konusu dahi açmıyorum![]()
DOKTORUM 10 GÜN BEKLE DEDİ ALLAHTAN OKADAR MÜKEMELL BİR DOKTURUM VAR KI SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ SÜREKLİ TELEFONDA KONUSUP DANIŞIYORUM BAZI DOKTORLARIMIZ İYİKİ VARLARIgnenin etkisi canim adetin gecikirse gebelik testi yap bu belirtilere kanip yapma ignenin etkisiyle pozitif cikacaktir
Artık bu ayda olmazsa kullanmıcam bırakıcam Allah’ın dediği olurCanim benim bizde 2.bebek icin ugrasiyoruz olmuyor seni cok iyi anliyorum cektigin aciyi stresi biliyorum kafaya takma deseler de elimiz de olan bisey degil ALLAH buyuk uzulme ♥♥
Bende hiç belirti olmamıstı insallah hamilesindirİĞNEYİ OLALI 4 GÜN OLDU GÖGÜSLERİMDE AĞRI SOL KASIĞIMDA VE ALT KARNIMDA İNANILMAZ AĞRILAR VAR BELİMDE AĞRIYO
Bizimde 14 ay oldu olmuyor sorun da yok eşimde de bende de anlam veremedim demek zamanı varBENDE ÇOK AĞLIYORUM ÜZÜLÜYORUM AĞLIYORUM İLK İĞNE YAPILACAGINI ĞRENDİĞİMDE OKADAR COK AĞLADIMKI
CEVREME BAKIYORUM HEMEN HAMILE KALAN VAR 1 SENEDİR UĞRASIYORUM OLMUYOR OKADAR YORUYORULUYORUM Kİ
Birakma guzelim 6 aya kadar devam et olmazsa zaten ya asilama ya tup bebek umarim bunlara gerek kalmaz da bu ay bebis haberini duyariz ♥♡Artık bu ayda olmazsa kullanmıcam bırakıcam Allah’ın dediği olur![]()
Ay insallahBirakma guzelim 6 aya kadar devam et olmazsa zaten ya asilama ya tup bebek umarim bunlara gerek kalmaz da bu ay bebis haberini duyariz ♥♡
bazen bende öyle düşünüyorum borçlarımız oldugu için mi acaba diyorum bebiş gelmek isstemiyor sonra borç batağında olupta cocuk doğuranları görüyorum daha cok üzülüyorumBizimde 14 ay oldu olmuyor sorun da yok eşimde de bende de anlam veremedim demek zamanı var
ayy inşallaah hepımızın kucağı boş kalmaz umarım önceden yani evlenmeden önce ne kolay dıyodum meğersem ne zormuş bebek yapmakBende hiç belirti olmamıstı insallah hamilesindir![]()
Adetleriniz düzenli mi pekiBizimde 14 ay oldu olmuyor sorun da yok eşimde de bende de anlam veremedim demek zamanı var
Şuan her birimiz aynı durumdayız yaa hepimiz çok üzülüyoruzbazen bende öyle düşünüyorum borçlarımız oldugu için mi acaba diyorum bebiş gelmek isstemiyor sonra borç batağında olupta cocuk doğuranları görüyorum daha cok üzülüyorum