ÇATLATMA İĞNESİ OLUPTA İLK DENEMEDE GEBELİĞİ OLUŞAN VAR MI BELİRTİRENİZ NELERDİR PAYLAŞIRMISINIZ DENEYİMLERİNİZİ

birşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi :(

Benim 9-10 pozitifti 11-12 negatif hala adet olmadım 14. Günüm. Bakmadım 12. Günden sonra bi daha zaten
Benim dün 10. Gündü negatif çıktı ama aşırı derece bacak ağrım var kasıklarımdan kalçamdan dizlerime kadar bu bir belirti mi bilmiyorum ama reglme 6 gün var daha

birşey sorucam şimdi iğnenin 4. günü ve peçeteye sldim pesbembe bir akıntı geldi regl günüm e 3 gün var yerlesme olabilir mi regl mi erken geldi yoksa

İĞNEYİ OLALI 4 GÜN OLDU GÖGÜSLERİMDE AĞRI SOL KASIĞIMDA VE ALT KARNIMDA İNANILMAZ AĞRILAR VAR BELİMDE AĞRIYO
Merhaba,yorumunuzu görünce sormak istedim ben de aynı şikayeti yaşıyorum iğnenin 4.günündeyim yumurtam sol taraftaydı sol kasığım ağrıyor ama çok şiddetli değil sanki içerde bir şey var ve kastırıyor gibi içerden.Kist mi oldu acaba diye şüphelendim,sonucunuzu paylaşır mısınız

Back
X