- 22 Ağustos 2022
- 144
- 191
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mujdem1825
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne etkisi 12. Günde geçiyor diye biliyorum benimde bugün 12.günüm idrar testim negatif çıktıKızlar merhabalar bugün çatlatma iğnemin 12.günü gebelik testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi geçmiş midir
Merhabalar verdim 32 çıktı artışını takip edeceğiz inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinizeİğne etkisi 12. Günde geçiyor diye biliyorum benimde bugün 12.günüm idrar testim negatif çıktıkav verdiniz mi sonucunuz nasıl
![]()
Tebrik ederim amin inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhabalar verdim 32 çıktı artışını takip edeceğiz inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize![]()
Merhaba yükseldi mi acabaMerhabalar verdim 32 çıktı artışını takip edeceğiz inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize![]()
Muhtemelen yükselmiştir. Şunu unutmayın testin 12. Günü olası adet tarihinden önce oluyor. Normalde adet tarihini geçmiş olarak verseniz değer daha yüksek çıkardıBenim bugün 12.günüm 2 kaset test yaptım ikiside ikinci çizgi var kan verdim 11 çıktı çok arada sonuç yükselir mi?
12.gün kanda 11 çıkmıştı ve 13.gün 19 çıktı bende 3 gün sonra yani yarın tekrarlıycam inşallah artmıştır ve sağlıklıdırMuhtemelen yükselmiştir. Şunu unutmayın testin 12. Günü olası adet tarihinden önce oluyor. Normalde adet tarihini geçmiş olarak verseniz değer daha yüksek çıkardı
yavaş yükseliyor gibi geldi bana canım, kimyasal olma ihtimaline karşı iki günde bir tekrarla kan testini12.gün kanda 11 çıkmıştı ve 13.gün 19 çıktı bende 3 gün sonra yani yarın tekrarlıycam inşallah artmıştır ve sağlıklıdır
12.gün: 11.08yavaş yükseliyor gibi geldi bana canım, kimyasal olma ihtimaline karşı iki günde bir tekrarla kan testini
Evet yükseldi şuanda 6 haftalık hamileyim darısı size inşallahMerhaba yükseldi mi acaba
Sizin durumunuz nedirMerhaba yükseldi mi acaba
Evet yükseldi 19-105-300 2gün aralıkla bu şekildeSizin durumunuz nedir
Merhaba iğneden kaçıncı gün sonra vermiştiniz bende iğneden 16. Gunu verdim beta 54.33 çıktı yükselir mi kiEvet yükseldi 19-105-300 2gün aralıkla bu şekilde
Merhabalar hayırlı olsun benimde çatlatma iğnesi sonrası 16. Gün kanda 54 çıktı yükselir mi kiEvet yükseldi şuanda 6 haftalık hamileyim darısı size inşallah![]()
Yükselir inşallah benimde 14.gün 32 çıkmıştı sonra yükseldiMerhabalar hayırlı olsun benimde çatlatma iğnesi sonrası 16. Gün kanda 54 çıktı yükselir mi ki
Benimde hiçbir belirtim yoktu içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzMerhaba canım bence geçmiş gibi duruyor 12. Güne kadar bitmiş oluyor diyolar arkadaslarda öyle yazmış.
kızlar gördüğüm heryere yazıyorum bugün 8ci günüm dün 7ci günde test ettim foto yüklicem sizede buraya belki yorumlarsınız inş konu sahibi rahatsiz olmazbenim test baya silik çıktı çok erken gitmiş etkisi normalmı? cizgi varla yok arası bişey hayalet cizgi Ayrıca vurunduğum günden beri asla belirtim ağrım sızım yok.. bu normalmıdır
![]()
Teşekkür ederim canım inşallah istiyen herkese nasip olurBenimde hiçbir belirtim yoktu içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz