- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Merhaba. Ben de 5 haziran perşembe iğne olmuştum. Bu sabah test pozitif çıktı. İnşallah doğrudur. Benimde solda çok ağrım var koltuktan kalkınca bile hemen dik duramıyorum, yavaşça yürümeye başlayabiliyorum. Yarın sabah yine test yapacağımBugün 13. Günüm bu akşam karnımın iç kısmından sol kasık tarafım çok fena ağrı var ama ya benim gibi olan var mı acaba şuan çok ağrım var
Aynen benim de ağrım var ama ben evde yaptım negatif çıktı Perşembe gününe kadar regl olmasam test yapacam afedersin lavobaya her gittiğimde korka korka gidiyorumMerhaba. Ben de 5 haziran perşembe iğne olmuştum. Bu sabah test pozitif çıktı. İnşallah doğrudur. Benimde solda çok ağrım var koltuktan kalkınca bile hemen dik duramıyorum, yavaşça yürümeye başlayabiliyorum. Yarın sabah yine test yapacağım
Bende 3 haziranda aynı iğneden oldum bugün regli günüm kahverengi bi kanama yaşadım sabah şimdilik bişey yok biraz ağrım var test yaptım negatif ama akşam olduğu için mi acaba diye düşünüyorum sen test yaptın mı canımAynen benim de ağrım var ama ben evde yaptım negatif çıktı Perşembe gününe kadar regl olmasam test yapacam afedersin lavobaya her gittiğimde korka korka gidiyorumsen erken yapmamış mısın ya
Evet yaptım canım ne yazikki negatife 1.20 çıktıBende 3 haziranda aynı iğneden oldum bugün regli günüm kahverengi bi kanama yaşadım sabah şimdilik bişey yok biraz ağrım var test yaptım negatif ama akşam olduğu için mi acaba diye düşünüyorum sen test yaptın mı canım
Yerlesme kanamasi gecirmis olabilirsiniz. Yani hamile.olabilirsiniz. yumurtaniz catladigi icin bel agrisi yasiyorsunuzArkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi
Benim de silik cizgi hamilemisiniz peki belli oldumuMerhaba kan verdiniz mi acaba. Erken yapmışsınız sanirim ben catlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı
Evet hamileydim sonra düşük yaptım malesefBenim de silik cizgi hamilemisiniz peki belli oldumu
Allah tekrar nasip eder ins moralinizi bozmayin bende de 7. Gunu silik cizgi cikti o yuzden sorayim dedim . Mucizelerimiz gerceklesecek ins sadece zamani var bellikiEvet hamileydim sonra düşük yaptım malesef
Hepimize nasip olsun inşallah. Umudumuz var çok şükür aynen öyle zamanı vardırAllah tekrar nasip eder ins moralinizi bozmayin bende de 7. Gunu silik cizgi cikti o yuzden sorayim dedim . Mucizelerimiz gerceklesecek ins sadece zamani var belliki
Bence hamilesin canım.Benimde 11.gün ama negatif çıktı .Kızlar meraba. Ovitrelle çatlatma iğnesinin 14.günü bu sonuç. Sizde hamile miyim yoksa hala iğnenin etkisi mi?? Bileniniz var mı Eki Görüntüle 2652519
İlk vurulman mı canım. Ama benim 9.günde silik çıkmıştı. O yüzden diyorum acaba hala geçmedi mi etkisiBence hamilesin canım.Benimde 11.gün ama negatif çıktı .
Hayır bu üçüncü.Yok iğne etkisi değildir .Kan ver bence.Benim 10.gün 2 iğnemdede net negatifti.Bundada bugün 11.gün denemek istedim negatif.Çok üzülüyorum artıkİlk vurulman mı canım. Ama benim 9.günde silik çıkmıştı. O yüzden diyorum acaba hala geçmedi mi etkisi
Yarın vericem kan canım. Üzülme 11.gün erken belli mi olur Rabbimin işi inşallah 14.15.günde götürsün pozitifiHayır bu üçüncü.Yok iğne etkisi değildir .Kan ver bence.Benim 10.gün 2 iğnemdede net negatifti.Bundada bugün 11.gün denemek istedim negatif.Çok üzülüyorum artık
İnşallah canım .İnşallah sende hamilesindir.Banada dua et olur mu çok yoruldum ..Yarın vericem kan canım. Üzülme 11.gün erken belli mi olur Rabbimin işi inşallah 14.15.günde götürsün pozitifi
İnşallah canım. Ederim tabiki. Çok zor biliyorum anlıyorum seniİnşallah canım .İnşallah sende hamilesindir.Banada dua et olur mu çok yoruldum ..
Bende ilk defa bu ay kullanacağım ama ümitsizimOlur mu ki normalde erken yapınca iğnenin etkisiyle pozitif gözükebiliyormus ama benimkisi erken yapmama rağmen negatif çıktı
Merhaba net ne kadar surede belli oldu direk.kan mi verdinizMerhaba. Ben de 5 haziran perşembe iğne olmuştum. Bu sabah test pozitif çıktı. İnşallah doğrudur. Benimde solda çok ağrım var koltuktan kalkınca bile hemen dik duramıyorum, yavaşça yürümeye başlayabiliyorum. Yarın sabah yine test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?