- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
İğnenin içindeki hcg yüzünden test pozitif çıkmış. Regl günümde yine test yaptım, negatif çıktı, zaten regl oldumMerhaba net ne kadar surede belli oldu direk.kan mi verdiniz
Benimde bu sekilde iki auri testede golgeli 9gun oldu evdeki testleri tukettim artik kan vericem sonrasi icin sizin belli oldumuKızlar meraba. Ovitrelle çatlatma iğnesinin 14.günü bu sonuç. Sizde hamile miyim yoksa hala iğnenin etkisi mi?? Bileniniz var mı Eki Görüntüle 2652519
Bir kez daha dener veya asilama yaparsiniz allahtan umit kesilmez ins olucak bende cok heves etmiyorum cift cizgi gorsemde net inanmicam herhalde en iyisi 2 temmuz 15 gun oluyor kan vermek zaten regl gunu geliyor ins olmamİğnenin içindeki hcg yüzünden test pozitif çıkmış. Regl günümde yine test yaptım, negatif çıktı, zaten regl oldum
Ben ilaç kullanmadım, sadece doktordan çatlatma iğnesi istemiştim. Çatlatma iğnesi de 14 günden önce testleri pozitif çıkarıyormuşBir kez daha dener veya asilama yaparsiniz allahtan umit kesilmez ins olucak bende cok heves etmiyorum cift cizgi gorsemde net inanmicam herhalde en iyisi 2 temmuz 15 gun oluyor kan vermek zaten regl gunu geliyor ins olmam
Ayni sekilde bende ilac kullanmadim sadece igne vurdular belki bu ay ilacla bir kac yumurta elde edip bida vurur igneyi bende o yuzden heves etmiyorum 15 . Gun dolsun direk kan vericem artık hersey allahtan beklicezBen ilaç kullanmadım, sadece doktordan çatlatma iğnesi istemiştim. Çatlatma iğnesi de 14 günden önce testleri pozitif çıkarıyormuş
Bugün iğnenin 9.günü mü yani canım anlamadım. Evet belli oldu hamileymişimBenimde bu sekilde iki auri testede golgeli 9gun oldu evdeki testleri tukettim artik kan vericem sonrasi icin sizin belli oldumu
Aynen an itibari ile 10. Gunu bugun iki testte belirgin golgeli ins darisi basima hayirli olsun sizin icin deBugün iğnenin 9.günü mü yani canım anlamadım. Evet belli oldu hamileymişim ☺
Benim 9.günde de silik çizgi çıkmıştı ama iğneden mi benekten mi bilmiyorum canım. Teşekkür ederim darısı sana be isteyen herkeseAynen an itibari ile 10. Gunu bugun iki testte belirgin golgeli ins darisi basima hayirli olsun sizin icin de
Amin canim insallahBenim 9.günde de silik çizgi çıkmıştı ama iğneden mi benekten mi bilmiyorum canım. Teşekkür ederim darısı sana be isteyen herkese ☺
Bence ilk başta iştah artışından çok iştah kapanması olur canım kendini fazla dinlemeAmin canim insallah
Bazi hareketlerim tuhaf geliyor mesela gece acikiyorum miDem bulanio bazen kasikta hafif bi agrım oluyor ama adet olcak gibi de degil belki piskolojikte olabilir. Eğer gebe isem ve bu kadar erken acikabiliosam.vay halime 100 kilo yu gecerim :) 15.güne kadar da test yapmaİnşallah hamilesindir
Birşey sorabilir miyim size? Bende iğneyi yapalı 7 gün oldu ama göğüslerimin şişkinliğini hiç hissetmedim göğüs hassasiyeti oldu mu sizde sadece açlık hissediyorum ve kasık ağrım var sadece galiba gene olmadıBugün iğnenin 9.günü mü yani canım anlamadım. Evet belli oldu hamileymişim ☺
Kuzum 7 günde olsa da belli olmaz zaten. Bende göğüste şişlik olmadı ama göğüs ucu hassasiyeti oldu. Kasık ve bel ağrısı oldu ilk 3-4 günBirşey sorabilir miyim size? Bende iğneyi yapalı 7 gün oldu ama göğüslerimin şişkinliğini hiç hissetmedim göğüs hassasiyeti oldu mu sizde sadece açlık hissediyorum ve kasık ağrım var sadece galiba gene olmadı
Tşk ederim cevabınız için içimi rahatlattınız kistten korkuyorum kist olmuşsa diyeKuzum 7 günde olsa da belli olmaz zaten. Bende göğüste şişlik olmadı ama göğüs ucu hassasiyeti oldu. Kasık ve bel ağrısı oldu ilk 3-4 gün
Korkma tatlım. İnşallah bşey olmaz.Tşk ederim cevabınız için içimi rahatlattınız kistten korkuyorum kist olmuşsa diye
Allah razı olsun inş.Korkma tatlım. İnşallah bşey olmaz.
ben iğnenin 9.günü test yapmıştım silik çıkmıştı büyük ihtimalle iğnedendir diye düşünüyorum hala.
sonra 13-14-15. Günler yaptım hep silik çizgi çıkmıştı. Sonra kan vermiştim. Umarım sende hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?