Çatlatma iğnesi ovitrelle

Eklentiler

• 20200624_172604.webp
    20200624_172604.webp
    9 KB · Görüntüleme: 134
  • 20200624_172538.webp
    20200624_172538.webp
    9 KB · Görüntüleme: 83
İğnenin içindeki hcg yüzünden test pozitif çıkmış. Regl günümde yine test yaptım, negatif çıktı, zaten regl oldum
Bir kez daha dener veya asilama yaparsiniz allahtan umit kesilmez ins olucak bende cok heves etmiyorum cift cizgi gorsemde net inanmicam herhalde en iyisi 2 temmuz 15 gun oluyor kan vermek zaten regl gunu geliyor ins olmam

Bir kez daha dener veya asilama yaparsiniz allahtan umit kesilmez ins olucak bende cok heves etmiyorum cift cizgi gorsemde net inanmicam herhalde en iyisi 2 temmuz 15 gun oluyor kan vermek zaten regl gunu geliyor ins olmam
Ben ilaç kullanmadım, sadece doktordan çatlatma iğnesi istemiştim. Çatlatma iğnesi de 14 günden önce testleri pozitif çıkarıyormuş

Ben ilaç kullanmadım, sadece doktordan çatlatma iğnesi istemiştim. Çatlatma iğnesi de 14 günden önce testleri pozitif çıkarıyormuş
Ayni sekilde bende ilac kullanmadim sadece igne vurdular belki bu ay ilacla bir kac yumurta elde edip bida vurur igneyi bende o yuzden heves etmiyorum 15 . Gun dolsun direk kan vericem artık hersey allahtan beklicez

Aynen an itibari ile 10. Gunu bugun iki testte belirgin golgeli ins darisi basima hayirli olsun sizin icin de :KK200::anneadayı:
Benim 9.günde de silik çizgi çıkmıştı ama iğneden mi benekten mi bilmiyorum canım. Teşekkür ederim darısı sana be isteyen herkese ☺️

Benim 9.günde de silik çizgi çıkmıştı ama iğneden mi benekten mi bilmiyorum canım. Teşekkür ederim darısı sana be isteyen herkese ☺
Amin canim insallah
Bazi hareketlerim tuhaf geliyor mesela gece acikiyorum miDem bulanio bazen kasikta hafif bi agrım oluyor ama adet olcak gibi de degil belki piskolojikte olabilir. Eğer gebe isem ve bu kadar erken acikabiliosam.vay halime 100 kilo yu gecerim :)

Amin canim insallah
Bazi hareketlerim tuhaf geliyor mesela gece acikiyorum miDem bulanio bazen kasikta hafif bi agrım oluyor ama adet olcak gibi de degil belki piskolojikte olabilir. Eğer gebe isem ve bu kadar erken acikabiliosam.vay halime 100 kilo yu gecerim :) 15.güne kadar da test yapma ☺️ İnşallah hamilesindir 🥰💖🤲
Bence ilk başta iştah artışından çok iştah kapanması olur canım kendini fazla dinleme ☺️

Merhaba kızlar. doktor çatlatma iğnesini neye göre veriyor? ben 2 ay ultrasonda yumurta takibi yaptırdım yumurtam ortalama 20mm büyüklüğünü ulaşıyor ama çatlamıyor. çatlamadan küçülmeğe başlıyor. doktora gittim bu yüzden ama test istedi. şimdi adetimi bekliyorum hormon testleri yaptırcam. acaba hormonla alakali olabilirmi? iğneyle kolaylıkla çatlatılırmıki?

Kızlar ben de erken yapmayı düşünüyorum testi ama bu ovitrellenin etkisi 10-11 günde geçmez mi ya

Bugün iğnenin 9.günü mü yani canım anlamadım. Evet belli oldu hamileymişim ☺
Birşey sorabilir miyim size? Bende iğneyi yapalı 7 gün oldu ama göğüslerimin şişkinliğini hiç hissetmedim göğüs hassasiyeti oldu mu sizde sadece açlık hissediyorum ve kasık ağrım var sadece galiba gene olmadı 😔

Birşey sorabilir miyim size? Bende iğneyi yapalı 7 gün oldu ama göğüslerimin şişkinliğini hiç hissetmedim göğüs hassasiyeti oldu mu sizde sadece açlık hissediyorum ve kasık ağrım var sadece galiba gene olmadı 😔
Kuzum 7 günde olsa da belli olmaz zaten. Bende göğüste şişlik olmadı ama göğüs ucu hassasiyeti oldu. Kasık ve bel ağrısı oldu ilk 3-4 gün

Tşk ederim cevabınız için içimi rahatlattınız kistten korkuyorum kist olmuşsa diye 😔
Korkma tatlım. İnşallah bşey olmaz.
ben iğnenin 9.günü test yapmıştım silik çıkmıştı büyük ihtimalle iğnedendir diye düşünüyorum hala.
sonra 13-14-15. Günler yaptım hep silik çizgi çıkmıştı. Sonra kan vermiştim. Umarım sende hamilesindir 💙💖

Kasık ağrısı fazla olunca randevum vardı dr a gitti ohss yani aşırı Yumurta uyarıldığı için kist olmuş karında serbest sıvı var denildi 😔 beta hcg 10. Gün baktıralım dedi gene 6 çıktı bekle dedi bir hafta sonra kesin belli olur beta hcg için iki yumurta dedim inş. İğnenin etkisi değildir. Artar 😔😭

Back
X