- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip etmiştir ve sağ sağlim yavrunuzu kucağınıza alırsınız. aşılamadan 14 gün sonra test yapın tekrar inşallah gönlünüzce olur sonuçÇok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için içimde bir ümit yeşerdiiğneden 10 aşılama üzerinden 8 gün geçtiği için bi tık daha beklesem en azından muallakta kalmam galiba
İnşallah inşallah dua kapılarımız açıktır da kabul olur siz de aynı şekilde umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip etmiştir ve sağ sağlim yavrunuzu kucağınıza alırsınız. aşılamadan 14 gün sonra test yapın tekrar inşallah gönlünüzce olur sonuç
Bugün bat iki gün önce14 çıktı bugün44 çikti sonucum cuma tekrar verecegim geç döllenme galibaSizde durumlar nasıl canım? Ne kadar var bata
Aminnn cümlemiz inşallahİnşallah inşallah dua kapılarımız açıktır da kabul olur siz de aynı şekilde umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinizeen zoru da beklemek gerçekten
Ayyy maşallahBugün bat iki gün önce14 çıktı bugün44 çikti sonucum cuma tekrar verecegim geç döllenme galiba
İnşallah pozitifi görürsünüzAminnn cümlemiz inşallahevet beklemek çok zor 5 gün geçti dün test yaptım negatif yarın tekrar yapıcam bakalım
İnşallah pozitifi görürsünüz
Ne kadar süredir istiyordunuzİnşallah İnşallah
7 aydır çabalıyoruzNe kadar süredir istiyordunuz
Tez zamanda kavuşun mucizenize inşallah7 aydır çabalıyoruz
Amin çok teşekkür ederim sizinde tutmuştur ve minik fasulyeniz sizinledir inşallahTez zamanda kavuşun mucizenize inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimAmin çok teşekkür ederim sizinde tutmuştur ve minik fasulyeniz sizinledir inşallah
Canım merhaba ben yine duramadım test yaptım bugün 11. GünBugün bat iki gün önce14 çıktı bugün44 çikti sonucum cuma tekrar verecegim geç döllenme galiba
Aaa aynı benım test gıbı yarın sabab ilk ıdrarla yeniden dene canısı var gıbj hayırlı olsun bak benım 11. Gün ü ekliyorum ve idrarı damlatır damlamaz çıktıCanım merhaba ben yine duramadım test yaptım bugün 11. Günbundan önce bir kez daha çatlatma iğnesi olmuştum arşivimden baktım şimdi o zaman 11. Gün negatife dönmüş bidaha pozitif hiç olmamış. Foto ekliyorum bi bakabilir misin yukardaki dünkü aşağıdaki bugün. O kadar heyecanlıyım ki resmen tir tir titriyorum rabbim nolur bu sefer olsun
Ay evet benziyor gerçekten senin hiç negatife dönmedi dimi hep pozitif gittiAaa aynı benım test gıbı yarın sabab ilk ıdrarla yeniden dene canısı var gıbj hayırlı olsun bak benım 11. Gün ü ekliyorum ve idrarı damlatır damlamaz çıktı
8-9-10 negatıfdı çatlatma da n sonra 11 de cızgı çıkmaya başladı çok silik de olsa hep cızgı cıkto 11 den sonraAy evet benziyor gerçekten senin hiç negatife dönmedi dimi hep pozitif gitti
Erken gebelik testiyle mi yapmıştın kasetle mi8-9-10 negatıfdı çatlatma da n sonra 11 de cızgı çıkmaya başladı çok silik de olsa hep cızgı cıkto 11 den sonra
Ben ıkısıyle de yaptım ama testler çok güven vermiyor en iyisin kanErken gebelik testiyle mi yapmıştın kasetle mi
Aynen canım veririm bir kaç güne tam iğne etkisinin geçtiğinden emin olayım daBen ıkısıyle de yaptım ama testler çok güven vermiyor en iyisin kan
Aynen canım veririm bir kaç güne tam iğne etkisinin geçtiğinden emin olayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?