Çatlatma iğnesi sonrası ağrı olmadı

gamze2020

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
30
13
8
30
Kızlar merhaba 21 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum fakat hiç ağrım sızım olmadı bu normal mi daha önce de vurulmuştum çok sancım olmuştu hatta o ay gebe kalmıştım bunda ilk vurulduğum akşam bir 5 dakikalık sancı girdi çıktı o kadar sonrasında ne ağrı ne sızı asla olmadı böyle olan var mı aranızda acaba tutmadığına mı işaret

İlk çatlatma iğnesi genelde ağrı yapıp ikincisinde ağrı hissedilmiyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum. Benimde bugün iğne hariç 11 günüm benim ilk başlarda göğüs hassasiyetim vardı kaşık ağrısı iğne batması ama artık yok. 6,7 gün kan testi vermiştim 6 gün değerim 18,9 çıktı 7 gün ise 13,7 bir daha test veremedim olumsuz sonuç almaktan korkuyorum adet olmayı bekliyorum şu an

Kızlar merhaba 21 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum fakat hiç ağrım sızım olmadı bu normal mi daha önce de vurulmuştum çok sancım olmuştu hatta o ay gebe kalmıştım bunda ilk vurulduğum akşam bir 5 dakikalık sancı girdi çıktı o kadar sonrasında ne ağrı ne sızı asla olmadı böyle olan var mı aranızda acaba tutmadığına mı işaret
Bende de hiç ağrı olmadi ama yumurtam çatlamış ilk denememfe benm de çok ağrım oldu ama olmadı bu ucuncu denemem 30 unda iğne yapilcak

Back
X