Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Amin insallah. Igneden sonra 14. Gun diyorlar cunku oncesinde yapilan testlerde yalanci cizgi olma ihtimali var igneden kaynakli. Daha da uzucu bir durum . O sebepten en azindan 14 gun beklemek gerek bence. Ama tabiki siz bilirsiniz.
Ben bugün dayanamayıp yaptım hayalet çizgi cıktı:) kuzenimde erken yaptı
Hadi insallah oyledir.
Inş canım ya ama genede umutlu olmak istemiyorum kesin sonuç çarşamba belli olur bir adet testim daha var

Canım bende 17 sinde iğne oldum benimde öyle bugün test yaptım hayalet çizgi cıktı yarın bidaha denicem
Hadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım

Hadi inşallah ya vardır yarın bidaha yap bende çarşamba yapım
İşte erken gebelik testi olunca belki hala ilaçtan kalanlar vardır bilemedim ben ya :/ dün gece çok rahatsızlandım belim bacaklarım tüm eklemlerim ağrıdı nedense

Hadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım
Resim atacaktim belli olmuyo eger zaten ertesi gun koyulasirsa hamileyizdir hayirlisiylan insAllah sen koldanmi vuruldun

Aynen Benimde öyle adete 6 gün var ben normal kaset test yaptım sende öyle yap

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6. günümdü belim ve kasıklarım ağrıyor arada alt karnıma doğru sanvılar giriyor bunlar normal mi

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6. günümdü belim ve kasıklarım ağrıyor arada alt karnıma doğru sanvılar giriyor bunlar normal mi
Evet normal bende hala oluyor 10gün oldu iğneden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…