- 2 Ocak 2021
- 4.854
- 5.351
- 108
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Hadi insallah oyledir.Ben bugün dayanamayıp yaptım hayalet çizgi cıktı:) kuzenimde erken yaptı hamile şuan
Ben bugün dayanamayıp yaptım hayalet çizgi cıktı:) kuzenimde erken yaptıAmin insallah. Igneden sonra 14. Gun diyorlar cunku oncesinde yapilan testlerde yalanci cizgi olma ihtimali var igneden kaynakli. Daha da uzucu bir durum . O sebepten en azindan 14 gun beklemek gerek bence. Ama tabiki siz bilirsiniz.
Inş canım ya ama genede umutlu olmak istemiyorum kesin sonuç çarşamba belli olur bir adet testim daha varHadi insallah oyledir.
Hadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadımCanım bende 17 sinde iğne oldum benimde öyle bugün test yaptım hayalet çizgi cıktı yarın bidaha denicem
Hadi inşallah ya vardır yarın bidaha yap bende çarşamba yapımHadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım
İşte erken gebelik testi olunca belki hala ilaçtan kalanlar vardır bilemedim ben ya :/ dün gece çok rahatsızlandım belim bacaklarım tüm eklemlerim ağrıdı nedenseHadi inşallah ya vardır yarın bidaha yap bende çarşamba yapım
Resim atacaktim belli olmuyo eger zaten ertesi gun koyulasirsa hamileyizdir hayirlisiylan insAllah sen koldanmi vuruldunHadi inşallah tutmuştur:) bende bugün 10.gün erken gebelik testi yaptım çok silik varla yok gibi anlayamadım
Evet koldan yaptılar benimde resimde çıkmıyorResim atacaktim belli olmuyo eger zaten ertesi gun koyulasirsa hamileyizdir hayirlisiylan insAllah sen koldanmi vuruldun
Yarın alıp deneyeyim bende sonucu yazarımAynen Benimde öyle adete 6 gün var ben normal kaset test yaptım sende öyle yap
Sabahtan yap bekliyorumYarın alıp deneyeyim bende sonucu yazarım
Tamam canımSabahtan yap bekliyorum
Evet normal bende hala oluyor 10gün oldu iğneden sonraBende bu ay ilk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6. günümdü belim ve kasıklarım ağrıyor arada alt karnıma doğru sanvılar giriyor bunlar normal mi
Canım sen 17 sindemi oldunEvet normal bende hala oluyor 10gün oldu iğneden sonra
Ewt canım normal 10 gün süruyoBende bu ay ilk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bugün 6. günümdü belim ve kasıklarım ağrıyor arada alt karnıma doğru sanvılar giriyor bunlar normal mi
Valla belirtilere hiç inanma adetle aynı. Ben ilk çocuğumda halsizlik birde baş dönmesi vardıPeki bunları hamilelik belirtilerinden nasıl ayırt edeceğiz
Aynen ya mesela benim adete 6 gün var her yerim agriyoHaklısın Semraj en iyisi belirti aramadan sadece zamanı beklemek galibaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?