- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Hayırlısı olur inşallahBende 28 yaşındayım ikinci gebelik aynı bende senin gibi vitamin kullanıyorum 10 Ay dir deniyorum
Hadi ya öyle uzunmu işi inş tutarda sürpiz yaparsınHayırlısı olur inşallahbenim bu aydan sonra deneme şansım yok eşim uzak yol vardiya mühendisi gidecek gelince artık olmazsa
Evet gemi işleri uzun oluyor malesef inşallah tutarsa sürpriz olacakHadi ya öyle uzunmu işi inş tutarda sürpiz yaparsın
Hadi inşallahEvet gemi işleri uzun oluyor malesef inşallah tutarsa sürpriz olacak
Akıntı olmaması çatlatma iğnesinin işe yaramadığını mı gösterir..Akıntı yoksa gebelik oluşmamış demekmidirBende hiç akinti yok malesef ama olmasi daha iyi cok erken test yapmissin 10 gunden sonra etkisi gidiyor
Canım bende hic akinti yok yarın test yapcam eğer cif çizgiyse akıntının önemi yoktur . Ama genelde herkes akinti olduğunu söylüyorAkıntı olmaması çatlatma iğnesinin işe yaramadığını mı gösterir..Akıntı yoksa gebelik oluşmamış demekmidir
Benim bugün 7. Günümdü aşırı gaz var ve karnım çok şiş sizde böyle bir durum var mı
Yarın kaçıncı günün bi de testin sonucunu yazar mısın yarın merak ettim..inşaallah pozitiftir allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım bende hic akinti yok yarın test yapcam eğer cif çizgiyse akıntının önemi yoktur . Ama genelde herkes akinti olduğunu söylüyor
Nasıl bir akıntı oluyormuş kiCanım bende hic akinti yok yarın test yapcam eğer cif çizgiyse akıntının önemi yoktur . Ama genelde herkes akinti olduğunu söylüyor
Benim bugün 7. Günümdü aşırı gaz var ve karnım çok şiş sizde böyle bir durum var mı
Canım ben 3 gün üst üste diğer günler gün aşırı olduBir sorum daha olacak ilk defa iğne olduğum için pek bilgim yok. İğneden sonra kaçıncı güne kadar ilişkiye devam etmek gerekiyor
Benim başlarda ilk 8-9 gün sarı renkliydi aşırı akıntım vardı kaşıntıda yapınca doktorum fitil başlattı şu anda normal sık olmamakla birlikte peynir kesiği gibi akıntım varNasıl bir akıntı oluyormuş ki
Benimde öyle canım çok azBenim başlarda ilk 8-9 gün sarı renkliydi aşırı akıntım vardı kaşıntıda yapınca doktorum fitil başlattı şu anda normal sık olmamakla birlikte peynir kesiği gibi akıntım var
Göğüslerimde hiç hassasiyet yok benim yalnız yaBenimde öyle canım çok az
Bendede sırt ve bel ağrısı arttı üç gündür akşamları. Benimde test yapmaya hevesim kalmadı hiçCanım bende iki gün oldu bugun hiç bir şey yok sadece sırt agrım var . Nedense benimde adete yakın hep ağrır sirtim umudum kalmadıyarın 11 günüm test yapacaktim hevesimde kalmadi
Bencede yapmayalımBendede sırt ve bel ağrısı arttı üç gündür akşamları. Benimde test yapmaya hevesim kalmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?