- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
Merhaba hamilemiydiniz degeriniz bu sekilde ciktigindaMerhaba son durumunuz nedir benimde iğneden sonra 13. Gün kanda 70 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamilemiydiniz degeriniz bu sekilde ciktigindaMerhaba son durumunuz nedir benimde iğneden sonra 13. Gün kanda 70 çıktı
Merhaba hamilemiydiniz degeriniz bu sekilde ciktiginda![]()
Geçer geçer bende 8 ay denemenin sonunda çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bak bir hafta oldu bile düşünmemeye çalış demek kolay ama sen yine de düşünmemeye çalışkızlar merhaba bende pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ama adet ağrısı gibi ağrım var yumurtam kendiliğinden çatlar normalde ama doktor riske atmayalım kalitesini kaybetmesin dedi. bugün 4. günüm 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz ayrıca pko mevcut bende ama kilom yok adetler düzenli ve kendiliğinden çatlıyor yumurtalarım. biliyorum sabretmek en iyisi ama 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Teşekkür ederim insan düşünmeden edemiyor her an test yapmak istiyorum senin iğneden kaç gün geçince pozitifi öğrendin benim 8. Günüm bugün kaset test yaptım böyle çıktıGeçer geçer bende 8 ay denemenin sonunda çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bak bir hafta oldu bile düşünmemeye çalış demek kolay ama sen yine de düşünmemeye çalış![]()
8. Gün erken tatlım bir 5 gün daha sabırTeşekkür ederim insan düşünmeden edemiyor her an test yapmak istiyorum senin iğneden kaç gün geçince pozitifi öğrendin benim 8. Günüm bugün kaset test yaptım böyle çıktı
İnş sürecin artarak devam eder :) bn yeni başladımda tüp bebeğe, ovitrelle transferden sonra mı vuruluyor? Aşılamada transfer öncesi vuruluyordu daAçılalı 12 sene olan konuya 2025ten merhabaaaBende transfer sonrası ovitrelle iğne vuruldum 4 gün oldu betam 55,73 çıktı. İnşallah kanda etkisi 20-30’dur.
![]()
Canım ben yumurtalar toplanmadan önce 28 ocakta vuruldum. 6 şubatta da rahime destek amaçlı döllenmenin 7.günü vuruldumİnş sürecin artarak devam eder :) bn yeni başladımda tüp bebeğe, ovitrelle transferden sonra mı vuruluyor? Aşılamada transfer öncesi vuruluyordu da
Canm taze transfermi oldu kaç günlük embriyoo nasık sonuçlandıCanım ben yumurtalar toplanmadan önce 28 ocakta vuruldum. 6 şubatta da rahime destek amaçlı döllenmenin 7.günü vuruldum![]()
Evet canım taze transfer 3. Gün embriyosuCanm taze transfermi oldu kaç günlük embriyoo nasık sonuçlandı
Hayırlı olsunn canmm kasıklarında ağrı falan oluyormu ara ara adet olucak gibi yada oldumuuEvet canım taze transfer 3. Gün embriyosupozitif 13 şubatta 220 beta ile öğrendim
Evet canım test gününe 2 gün kala adet ağrısı gibi sancılarım oldu çokHayırlı olsunn canmm kasıklarında ağrı falan oluyormu ara ara adet olucak gibi yada oldumuu