çatlatma iğnesi sonrası beta hcg değerleri

Bende bu soruların cevabını çok aradım bulamadım
ben geçen ay 9.gün 36 çıktı sonra düştü değer
bu ay bugün 7.günüm kan verdim sonuç çıkınca bende yazcam inşalahh
okuduğum kadar sanırım en fazla 30-40 civarı iğne etkisi oluyor ya da daha az 100 üzeri gebelik düşünülüyor ...

merhaba arkadaşlar ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişkiye girdim gün aşırıda yapıyoruz bugün ayın 8 inde beta hcg verdim 22,56 çıktı sonuç bilen varsa lütfen yardımcı olurssanız sevinirim

Arkadaşlar bi arkadaşım 14 martta çatlatma iğnesi yaptırdı 17 Mart'ta kan testi vermiş beta hcg 75 çıkmış sizce hamile mi ev testinde de şu şekilde çıkmış
IMG_4239.webp

Tüp bebekte transfer güni çatlatma iğnesi vurdular..6. Günkü beta hcg 11.47 çıktı..iğnenin etkisimidir?

Merhabalar ben de sorucam 26 sında çatlatma iğnesi kullandım bir Mart’ta sancım çok fazla old için acile gittim kan testi aldılar testte 62.5 çıktı kesin olmamakla beraber hamilesin dediler bugün yine gittim çatlatma iğnesinden dolayı yüksek çıkmış ultrasyonda şuan çatlayan bir yumurtalık yok hamile şuan değilsin dediler sizce nedir sonuç Bilgi verir misiniz lütfen strese girdim

Merhabalar ben de sorucam 26 sında çatlatma iğnesi kullandım bir Mart’ta sancım çok fazla old için acile gittim kan testi aldılar testte 62.5 çıktı kesin olmamakla beraber hamilesin dediler bugün yine gittim çatlatma iğnesinden dolayı yüksek çıkmış ultrasyonda şuan çatlayan bir yumurtalık yok hamile şuan değilsin dediler sizce nedir sonuç Bilgi verir misiniz lütfen strese girdim
Burda genelde transfer sonrası be eskiler konusmuş. Beta hcg kanda yüksek çıkar sonra daha da yükselir idrarda da çıkmaya başlar. Ben 2 kez oldum iğneyi. 8.güne kadar evde gebelik testi yaptım 2.çizgi vardı. Yani kanda baktırsam yüksek çıkabilecek durumdaydı. 2 ay da 11.gün kan verdim. Sonuç. 0.0. Ignenin prospektüsünde 10.günden önce kan ve idrar testi yaparsanız yalancı pozitif elde edersiniz yazar. 🤗

Burda genelde transfer sonrası be eskiler konusmuş. Beta hcg kanda yüksek çıkar sonra daha da yükselir idrarda da çıkmaya başlar. Ben 2 kez oldum iğneyi. 8.güne kadar evde gebelik testi yaptım 2.çizgi vardı. Yani kanda baktırsam yüksek çıkabilecek durumdaydı. 2 ay da 11.gün kan verdim. Sonuç. 0.0. Ignenin prospektüsünde 10.günden önce kan ve idrar testi yaparsanız yalancı pozitif elde edersiniz yazar. 🤗
Bende

Ben de transfer gibi bir durum yok doğal yolla şuan tedavi oluyorum tüp bebek gibi bir durum yok şuan ama
Burdaki sorduğun arkadaşlar çok önce yazmışlar. Ben de senle aynı şeyleri yaşıyorum. Kandaki o değer iğnenin etkisi. Iğne yapıldığını bilmiyorlarsa hamilesin demişlerdir.

Beklemek ne kadar zor ya .. İster istemez strese giriyor insan olucak mı olmayacak mı korkudan ne test yapmak ne de tahlil yapmak istiyorum 😔 Allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde 🙏

Merhaba hanımlar ben 1,5 yıldır düşünüyrum olmuyor. önce klomenle başladım arkasında letrol kullandım hemen arkasından doktorum çatlatma iğnesi yaptırdı. 3 şubatta iğne yaptık. 4 nde beraberlik oldu ancak 11 şubatta değerim 3.27 idi. 13 şubatta 1.27 e düşmüş. günüme henüz 1 hafta var. sizce gebemiyim. beklemek okadar zor ki!!!! allah isteyen herkesin yardımmcısı olsun

Merhaba. Öncelikle rabbim herkese sağlıkla kucağına bir evlat almayı nasip inşaallah. Aynı süreçten geçiyorum bende sizinle. Çatlatma iğnesinden 12 gün sonrasına kadar testler yanıltıcı olabilir bende iğneden bir hafta sonra yapmıştım yarın net belli olacak inşallah 🙏🏻regl dönemini beklemek tabiki yinede en sağlıklısı. Birde bhcg testi 5in altında çıkıyorsa hamilelik yoktur demişti doktorum. Sizinde altında çıkmış. Tekrarlamanızda fayda var

Merhaba. Öncelikle rabbim herkese sağlıkla kucağına bir evlat almayı nasip inşaallah. Aynı süreçten geçiyorum bende sizinle. Çatlatma iğnesinden 12 gün sonrasına kadar testler yanıltıcı olabilir bende iğneden bir hafta sonra yapmıştım yarın net belli olacak inşallah 🙏🏻regl dönemini beklemek tabiki yinede en sağlıklısı. Birde bhcg testi 5in altında çıkıyorsa hamilelik yoktur demişti doktorum. Sizinde altında çıkmış. Tekrarlamanızda fayda var
Bende catlama ignesi oldum bugun test yaptım silik cıktı kanda 50.25 cıktı yarın gene kan vercm

Back
X