Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi yapılmalı???

Ben çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün pozitif gördüm ama birkaç gün öncesinden yaptığımda negatifti gün gün yaptım sabırsızlandığım için silikten koyulasmaya başladı öyle öğrendim.

Evet benimde yumurta rezervem çok ama büyüyüp catlamiyordu

Her kadında farklı etkiler oluyor bence kadın doğum doktorunuza danışın

Her kadında farklı etkiler oluyor bence kadın doğum doktorunuza danışın
Baş dönmesiyle acile gittim az önce doktor direk dış gebelik iğne vurdur düşsün dedi kese görünmüyor sağda mı solda mı belli bile değil direk bana düşür diyor boşuna bekleme dedi kanamam yok ağrım yok

Çok geçmiş olsun canım. Kadın doğum uzmanı mıydı kendisi. Uzmana görünsen. Çünkü dış gebelikte ufak bir operasyon ister diye biliyorum.

Bende de ortaokuldan beri pcos var kendi kendime yumurtlama olmuyordu ilaçsız regl olamadığım için. Bayramdan sonraki gün reglimin 3.günü doktora gittim. Letu verdi 5 gün kullandım 5 gün sonra da kontrole gittim 14 mmdi bi yumurtam, 4 gün sonra tekrar gittim 17-18 arasıydı çatlatma için ideal dedi pazartesi günü (23) iğneyi yaptım. 8 temmuzda test yapmayı düşünüyorum. Burada okumadığım başlık kalmadı zaman geçmiyor sanki salı günü akşamı baskı gibi ağrım oldu yürürken bile batıyordu bugün ağrım akıntım vs yok. Burada okuduklarımdan ilk iğnede hamile kalanı pek görmedim ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum ayyy ruhum daraldı

Canm aynı gün yaptırmışız iğneyiii. Benmde test günüm 8 temmuz benmde salı gece dayanılmaz bir kasık ağrım oldu dünde hafif vardı bugün hiç yok. Ben önümüzdeki hafta test yapmaya başlarım silikliği takip için. Bu benm 3. İğnem. İlkinde gebelik oluştu ama kimyasal oldu.

Merhaba kim doktorunuz

Kimyasal gebelik olabilir bendede bu şekilde oldu ama sık sık hastaneye gidişte kendini üzme psikoloji çok onemli

Tekrar pozitif gördünüz mü
Ben de catlatma ignesi vuruldum ama sık sık tahlile gitmedim adet dönemine kadar beklemek en iyi sonuç ben klomen ovitrelle sonraki ayda letu sabah akşam 5gunluk doz+ovitrella sonra tekrar letu sabah akşam+ovitrella 3 ay kullandim tutmadı gebelik ne yazikki 1 kizim var hiç bir sorununda yok gayet hersey iyi bu sefer aşılamaya gececem tekrar ovitrella aldım+ganol f900 dolabima koydum bulunmuyor oyuzden kontrol günü strese girmek istemedim.

Kalp atışını duydum
Evett hissediyorsun bende öyleydim ama çok sık kontrole gidiyordum değerlerim hızlıca düşüyordu doktor başta söylemiyordu olabilir diye sonra tekrar gittim kimyasal gebelik dedi sonra kanamayla dışarı atıldı cerrahi müdahale yapılmadan şanslısın dedi yumurtalikta oluşan kimyasal gebelik ama sıkıntı ne anlamadim

Yanlış anladınız galiba gebeliğim şuan sağlıklı şekilde ilerliyor kalp atışını duydum 6+5 herşey yolunda rahimde ve kese içinde görüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…