Gebeliğe Hazırlık ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI LEKELENME

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SITIFIK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
13
2
1
34
Merhaba; 23 temmuzda rahim filmi (hsg) 27 temmuz da çatlatma iğnesi vurdum sağda 18 solda ise 15 mm yumurta vardı 27-28-29 ve sonrası 2 günde 1 ilişki dedi doktor hepsine uydum 31 temmuzda lekelenme oldu geçti şimdi ise 5-6-7 ağustosta az az leke geliyor ve sol tarafımda sancı hissediyorum test için doktor 7 veya 8 ağustosta yapabilirsin dedi 11 ve 12ci gün oluyor. ama testi yaparsam bu tarihlerde adetime 8 gün var daha ne yapacağımı bilemedim bu tür durum yaşayıp gebelik oluşan var mı?

Bendede bugun leke geldi aşılamanın 16. Günündeyim adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı ama daha kan vermedim 3 gün sonra test yap iğnenin etkisinin geçmesini bekle

Bendede bugun leke geldi aşılamanın 16. Günündeyim adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı ama daha kan vermedim 3 gün sonra test yap iğnenin etkisinin geçmesini bekle
Doktor bugün veya yarın test yapmamı söyledi bakalım şimdi geldim hastanedeyim test vericem

Doktor bugün veya yarın test yapmamı söyledi bakalım şimdi geldim hastanedeyim test vericem
Negatif çıkarsada üzülme sakın 14-15 günler kesin sonuç veriyor , sonucun yükselebilir ,11 günde hala iğne etkiside olabilir aşılamanın 12. Günde kan vermiştim ben negatifti sonra idrar testim pozitif çıktı tabi beni yanıltmazsa

Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…