- 7 Şubat 2023
- 46
- 23
- 18
- 37
- Konu Sahibi humeyrahbb
-
Çok teşekkür ediyorum, sabah uyanınca yaptım. Fazla damlattım evet bi türlü ilerlemedi sıvı.Çok damlatmış olabilirsiniz ama var gibi bence
Bi daha yapın istersenizMerhaba, çatlatma iğnesi sonrası 15. Gün testim böyle şıktı. Test bozuk mu acaba?
Yarin sabah yapicam insallahBi daha yapın isterseniz
Haber edinYarin sabah yapicam insallah
Tamam insallahHaber edin
Goremedim arkadasim ya Seni de uzmek istemem tbiBence. Var biraz fazla damla gitmiş sadece hayırlı olsun inşallahKızlar bugünde benim 12.ci günüm negatif ovitrelleden sonra bişey görebiliyormuşsunuz çok üzgünüm
Canım çok teşekkür ederim nasip kısmet alıştık artık..Goremedim arkadasim ya Seni de uzmek istemem tbi
Oyle gercekten alistik, bende cizgi cikti ama.bozuk falan diye zerre sevinmedim umutu degilimCanım çok teşekkür ederim nasip kısmet alıştık artık..
Aa öyle deme hiç belli olmaz varmı fotosu acaba umut bu aslında yitirmemek lazımOyle gercekten alistik, bende cizgi cikti ama.bozuk falan diye zerre sevinmedim umutu degilim
Aa öyle deme hiç belli olmaz varmı fotosu acaba umut bu aslında yitirmemek lazım
Ya bende bu t1 t2 ne anlamadim. Deli gibi arastirdim ama bir bilgiye ulasamadimBu test bozuk olabilir kontrol çizgisi de silik çıkmış,kontrol çizgisi kıpkırmızı olur yanındakinde aynı koyulukta yada silikse pozitif sayılır biliyorsundur canım bence var ama tekrar et testi çok merak ettim ben de
Onu bende anlamadım canım ama T ve C / T test çizgisi C Control Çizgisi oluyor diyetlerini bende ilk defa gördümYa bende bu t1 t2 ne anlamadim. Deli gibi arastirdim ama bir bilgiye ulasamadim
Bugunde test yaptim negatif ciktiOnu bende anlamadım canım ama T ve C / T test çizgisi C Control Çizgisi oluyor diyetlerini bende ilk defa gördüm
Hayırlısı olsunBugunde test yaptim negatif cikti
Ama dün çift çizgi sanki vardı ya kafam karıştı senin testindenHayırlısı olsun
Amin, evet direkt cikmisti ikinci cizgi ama Ben arti med Marka ya asla inanmam da almamda artik. Az once regl basladi.Hayırlısı olsun
olmadigina da uzulmedim Boyle uzgun bir zamanda çok etkilendim gelisimini etkileyebilirdiHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?