- Konu Sahibi humeyrahbb
-
Amin, evet direkt cikmisti ikinci cizgi ama Ben arti med Marka ya asla inanmam da almamda artik. Az once regl basladi.
olmadigina da uzulmedim Boyle uzgun bir zamanda çok etkilendim gelisimini etkileyebilirdi
Hadi ya hayırlısı olsun.. evet sorma çok üzgünüz bizde ama elden hiç bir şey gelmiyor ailemle anca kıyafet yollayabildik okadar deprem olayı hepimizi çok derinden etkilediAmin, evet direkt cikmisti ikinci cizgi ama Ben arti med Marka ya asla inanmam da almamda artik. Az once regl basladi.
olmadigina da uzulmedim Boyle uzgun bir zamanda çok etkilendim gelisimini etkileyebilirdi
Sanmıyorum canım gittikçe koyulaşmasın gerek öyle olursa gebelik oluyormuş benimde 13. Gün dün yaptım 12. Gündü negatifEki Görüntüle 3204737 Benimde iğneden sonra 12. Gün silik çıktı sizce iğne etkisi mi ?
Kan tahlili verdim 35 çıktı iğneden midir acabaSanmıyorum canım gittikçe koyulaşmasın gerek öyle olursa gebelik oluyormuş benimde 13. Gün dün yaptım 12. Gündü negatif
Kacıncı günündü acaba iğne etkisi de olabilir çok erken vermiştir olabilirsin belki çok yeniKan tahlili verdim 35 çıktı iğneden midir acaba
28 ocakta vurdum gece iğne gününü saymazsak 12. Günü verdim gece 11 deKacıncı günündü acaba iğne etkisi de olabilir çok erken vermiştir olabilirsin belki çok yeni
Takip et sen canim bence bu kadar beta cıkmaz 12. Gunde28 ocakta vurdum gece iğne gününü saymazsak 12. Günü verdim gece 11 de
15/16 gün daha net olur yükseliş olursa iğne etkisi değil gebeliktir burda herkes aynısını diyor doktorda aynısını diyor evde testte de 15 .gün çıkarsa gebeliktir inş vardır28 ocakta vurdum gece iğne gününü saymazsak 12. Günü verdim gece 11 de
15/16 gün daha net olur yükseliş olursa iğne etkisi değil gebeliktir burda herkes aynısını diyor doktorda aynısını diyor evde testte de 15 .gün çıkarsa gebeliktir inş vardır
İnşallah iğne etkisi değildir 2-3 gün daha evde test yapıp sonra kan tahlili vericem pazartesi günü dua edin benim içinTakip et sen canim bence bu kadar beta cıkmaz 12. Gunde
Kızlar benimde bugün 14. Günüm çok umutsuzum adet ağrıları hissediyorumİnşallah iğne etkisi değildir 2-3 gün daha evde test yapıp sonra kan tahlili vericem pazartesi günü dua edin benim için
İnşallah hasta olmazsın. Benimde kasıklarımda ağrı var göğüslerim şiş biraz hassas. Bugün test yaptım yine 13. Gün pozitif çıktı silik biraz ama belliKızlar benimde bugün 14. Günüm çok umutsuzum adet ağrıları hissediyorumBencede canım sen takip et
Maşallah canım bence olcak koyulaşır bunun 13. Günden sonra silikleşeceğine inanmıyorumİnşallah hasta olmazsın. Benimde kasıklarımda ağrı var göğüslerim şiş biraz hassas. Bugün test yaptım yine 13. Gün pozitif çıktı silik biraz ama belliEki Görüntüle 3205188
12. Gün iki tane yaptım bi tım daha silikti bundan yarın tekrar yapıcam dün kan verdim 35 çıktıMaşallah canım bence olcak koyulaşır bunun 13. Günden sonra silikleşeceğine inanmıyorumondan öncekilerde hep silikmiydi acaba senin? Benim 7.gün. Ve 9 cu gün silikti 10 gün tamamen kayboldu bugün yapmadım moralım bozuldu
Bilemedim kan değerini yükselebilir bence iğne etkisi olsaydı daha düşükte olabilirdi beklemek lazım malesef bu durumda çok can sıkıcı bu süreç malesef ama testin güzel görünüyor takipte kal.. bende kafayı yicem test yapmadım 12. Gün yaptım. Negatif ağrılarımda kayboldu sadece göğüs ağrısı var fitilide bıraktım12. Gün iki tane yaptım bi tım daha silikti bundan yarın tekrar yapıcam dün kan verdim 35 çıktı
Bende hep yapmaya korkardım test. Bu benim 5. Denemem Allah herşeyin hayırlı zamanını vermiştir gönlünüzü ferah tutunBilemedim kan değerini yükselebilir bence iğne etkisi olsaydı daha düşükte olabilirdi beklemek lazım malesef bu durumda çok can sıkıcı bu süreç malesef ama testin güzel görünüyor takipte kal.. bende kafayı yicem test yapmadım 12. Gün yaptım. Negatif ağrılarımda kayboldu sadece göğüs ağrısı var fitilide bıraktım
Oo baya denemişsin neden aşılama yada tüp bebek denemedinizBende hep yapmaya korkardım test. Bu benim 5. Denemem Allah herşeyin hayırlı zamanını vermiştir gönlünüzü ferah tutun
Doktor ilk bu tedaviyi denedi nasip kısmetOo baya denemişsin neden aşılama yada tüp bebek denemediniztabi ki herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallahDoktor ilk bu tedaviyi denedi nasip kısmet
Bence var hayırlı olsunİnşallah hasta olmazsın. Benimde kasıklarımda ağrı var göğüslerim şiş biraz hassas. Bugün test yaptım yine 13. Gün pozitif çıktı silik biraz ama belliEki Görüntüle 3205188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?