İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bu güzel duyguyu yaşarsınDua et bana olur mu kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Bende sana edicem. Öğrenir öğrenmez yazarm burdan
Aminn inşallah allahım isteyen herkese bu yollardan geçen herkese nasip etsin. Sana da 2. Kez bu duyguyu tattırsın inşallah.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bu güzel duyguyu yaşarsın
Amiiin.bu arada hangi şehirdesinAminn inşallah allahım isteyen herkese bu yollardan geçen herkese nasip etsin. Sana da 2. Kez bu duyguyu tattırsın inşallah.
Ozel hastaneye gidiyorum.birde geçen sene polip aldirmistim. Tam bebeğin tutunacagi yerdeymis belkide bu zamana kadar ondan dolayı olmadi diyorum ama üstünden de 15 16 ay geçti artık yine olmadı. Tüplerin durumunuda merak ediyorum.Evet buraya daha yakınsın sanki bu arada özele mi gidiosun devlete mi
Hiç rahim filmi çektirdinmi? Ya da doktorun önerdi mi gerçi bi süre sonra mecbur bakıolar aşılamadan önce die biliyorum yanlış bilmiyorsam. Mesela kimisi rahim filmi çektirdiği ay hamile kalıoOzel hastaneye gidiyorum.birde geçen sene polip aldirmistim. Tam bebeğin tutunacagi yerdeymis belkide bu zamana kadar ondan dolayı olmadi diyorum ama üstünden de 15 16 ay geçti artık yine olmadı. Tüplerin durumunuda merak ediyorum.
Yok hiç çektirmedim. Eğer olmazsa bi kac deneme daha bence yol oraya doğru gider.Hiç rahim filmi çektirdinmi? Ya da doktorun önerdi mi gerçi bi süre sonra mecbur bakıolar aşılamadan önce die biliyorum yanlış bilmiyorsam. Mesela kimisi rahim filmi çektirdiği ay hamile kalıo
Dediğin gibi o filmden sonra gebe kalan çok var. Is oraya gelmeden olur inşallah.Kesinlikle öyle bende hiç çektirmedm. Bakalm doktor yönlendirir zaten.
Bugün gittim doktora cnm haber ver demiştin ya. Kan verdim beta hcg 5.18 ama adet olmadm henüz. Doktor ilaçları bırak dedi. Herhangi bi ilaç da yazmadı belki değer yükselir geç döllenme olur gibisinden. Cumartesi günü tekrar çağırdı adet olmassam gidicem olursam da gene aynı 2 ya da 3. Günü gidicemYok hiç çektirmedim. Eğer olmazsa bi kac deneme daha bence yol oraya doğru gider.
Adet günün ne zaman ? Beta yükselir belki yaa.muayene etti mi?Bugün gittim doktora cnm haber ver demiştin ya. Kan verdim beta hcg 5.18 ama adet olmadm henüz. Doktor ilaçları bırak dedi. Herhangi bi ilaç da yazmadı belki değer yükselir geç döllenme olur gibisinden. Cumartesi günü tekrar çağırdı adet olmassam gidicem olursam da gene aynı 2 ya da 3. Günü gidicem
Benim adet günüm belli olmuyor pcosdan dolayı. Evet muayene etti. Moralim çok bozuk adet oldum artık öyle ihtimal de kalmadı yükselmeez.Adet günün ne zaman ? Beta yükselir belki yaa.muayene etti mi?
Yaa oldun mu? Neyse onumuzde ki maçlara bakacağız.Bende regl olacakmışım gibi hissediyorum ayni ağrıları yaşıyorum.Benim adet günüm belli olmuyor pcosdan dolayı. Evet muayene etti. Moralim çok bozuk adet oldum artık öyle ihtimal de kalmadı yükselmeez.
Aynen öyle bakalm pazartesi gene gitcem bu sefer napcak ilaç mı değiştircek doz mu arttırcak başka bişey mi söyleyecek hiç bir fikrim yokYaa oldun mu? Neyse onumuzde ki maçlara bakacağız.Bende regl olacakmışım gibi hissediyorum ayni ağrıları yaşıyorum.
Pazartesi görüşmeden sonra yine konuşuruz bakalım nasıl bir yol izleyecek.Aynen öyle bakalm pazartesi gene gitcem bu sefer napcak ilaç mı değiştircek doz mu arttırcak başka bişey mi söyleyecek hiç bir fikrim yokSenin de hayırlısı neyse o olsun gerçekten bu süreçler psikolojik anlamda yorucu
Aynen öyle bakalm pazartesi gene gitcem bu sefer napcak ilaç mı değiştircek doz mu arttırcak başka bişey mi söyleyecek hiç bir fikrim yokYaa oldun mu? Neyse onumuzde ki maçlara bakacağız.Bende regl olacakmışım gibi hissediyorum ayni ağrıları yaşıyorum.
Ben senin sürecini de merak ediyorum açıkçası. Sen de benim gibi yeni mi başlamıştın bu ay başlarsam 3. Ay olcak senin kaçıncı ay? Bi de eğer sen de de yoksa doktora gittiğinde haber verirmisin? Ne diycek nasıl bi yol izliycek merak ediyorum. Hiç çevremde böyle uğraşan yok kimseyle paylaşamıyosun paylaşsan da başına gelmeyince bilinmio boş muhabbet dinlemek istemiyorum.Pazartesi görüşmeden sonra yine konuşuruz bakalım nasıl bir yol izleyecek.
Ben sadece bi önceki ay klomen kullandım hiç ise yaramadı.bu da 2. Tedavi gibi ilaç değişikliği + iğne oldu.Bende regl olursam 3.gun yine giderim doktora.Burdan yazarım sana.Hatta az önce başkası sandım 5 haziran iğne olanlar diye görünce senmişsin:) oraya da yazacaktımAynen öyle bakalm pazartesi gene gitcem bu sefer napcak ilaç mı değiştircek doz mu arttırcak başka bişey mi söyleyecek hiç bir fikrim yokSenin de hayırlısı neyse o olsun gerçekten bu süreçler psikolojik anlamda yorucu
Ben senin sürecini de merak ediyorum açıkçası. Sen de benim gibi yeni mi başlamıştın bu ay başlarsam 3. Ay olcak senin kaçıncı ay? Bi de eğer sen de de yoksa doktora gittiğinde haber verirmisin? Ne diycek nasıl bi yol izliycek merak ediyorum. Hiç çevremde böyle uğraşan yok kimseyle paylaşamıyosun paylaşsan da başına gelmeyince bilinmio boş muhabbet dinlemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?