Evet ben de senin konunu görmeden önce açmıştım onu zaten yazan da olmadı ama olsunBen sadece bi önceki ay klomen kullandım hiç ise yaramadı.bu da 2. Tedavi gibi ilaç değişikliği + iğne oldu.Bende regl olursam 3.gun yine giderim doktora.Burdan yazarım sana.Hatta az önce başkası sandım 5 haziran iğne olanlar diye görünce senmişsin:) oraya da yazacaktım
Maalesef bende bugun regl oldum.Evet ben de senin konunu görmeden önce açmıştım onu zaten yazan da olmadı ama olsunhmm bwnimle aynı ilerliosun sen de bu ay olmassa 3. Ayın tedavisine başlıycaksın. Evet birbirimizi hbaerdar edelm. İyi denk geldik valla
Evet pazartesi randevu aldımYaaaa gerçekten miüzüldüm ya. Neyse ne geliyosa Allahdan. Bu ay tekrar deneriz artk. Sende pazartesi gidebilirsin adetin 2 ya da 3. Günü gidiliyoya.
Gittinmi canm doktora bi de ne dedi? Ben gittim rahim filmi çekelim dedi. Ona göre nasıl ilerleyeceğimiz hakkında konuşuruz dedi. Yani ilaçlamı yoksa aşılamayla devam etcez bakalm ona göre karar verelm dedi. Yani bu ay ilaç kullanmıycam.Evet pazartesi randevu aldım
Ya çok haklısın ama bildiğim kadarıyla bu aşılama yapılmadan tüp bebek yapılmıo. Ya bugün ben şansımız ne kadar bu tedavilerde dedim ilaçla tedavide yüzde on beş aşılamada 35 tüp bebekde ise yüzde 50 dedi tüp bebek bile 50 iken ne bileym canm şans çok az bu iğnede aşılamada ama işte bi çare ya tutarsa hesabı mecbur yaptırıyoruz. Yoksa hiç kolay değil bir sürü hormon ilaç psikolojisini hiç demiyorum zatenBen ilk defa iğne kullandığım için ve 1 iğne kullanmıştım bu ay yine deneyeceğiz. letu ve 2 tane gona iğne kullanacağız.Yine olmazsa aşılama.Ama aşılama şansı da yüksek değil biliyorsun.E bunların hepsi bi maliyet.yani aşılama mi yoksa direkt tüp bebek mi olmalı bilmiyorum ,bunu konuşmadım daha doktorla.
Bana da rahim filmi dedi hiç gebelik oluşmadı bende 1 senedir bu ilaçlarda işe yaramadı bakacak tüplerim tıkalı mı açıkmı die. Bu ay ben ilaç kullanmayacağm. Kimiside rahim filminden sonra hemen hanile kalmış inşallah benim de öyle olur da iğneye aşılamaya gerek kalmazBen ilk defa iğne kullandığım için ve 1 iğne kullanmıştım bu ay yine deneyeceğiz. letu ve 2 tane gona iğne kullanacağız.Yine olmazsa aşılama.Ama aşılama şansı da yüksek değil biliyorsun.E bunların hepsi bi maliyet.yani aşılama mi yoksa direkt tüp bebek mi olmalı bilmiyorum ,bunu konuşmadım daha doktorla.
Evet bende rahim filmi istiyorum aslında. İlk çocuğum oldu ama belki de tıkandı ne biliyim.Zaten bu ay olmazsa asilama olacak o zaman rahim filmi mecbur istiyor galiba.bu filmden sonra çok kalan oluyor dediğin gibi.Bana da rahim filmi dedi hiç gebelik oluşmadı bende 1 senedir bu ilaçlarda işe yaramadı bakacak tüplerim tıkalı mı açıkmı die. Bu ay ben ilaç kullanmayacağm. Kimiside rahim filminden sonra hemen hanile kalmış inşallah benim de öyle olur da iğneye aşılamaya gerek kalmaz
Kesinlikle bu ay da bak duruma göre bence sende çektir mesela enfeksiyon geçirdiğinde bile tıkanma ihtimali varmış. Hatta dış merkezlerde de yapılıo. Araştırıp yaptırırsın en azından aklında soru işareti kalmaz. Beni de cuma günü çağırdı o gün yapacak adet bitiminden 2 gün sonraya denk gelio bakalm ne sonuç alcam.Evet bende rahim filmi istiyorum aslında. İlk çocuğum oldu ama belki de tıkandı ne biliyim.Zaten bu ay olmazsa asilama olacak o zaman rahim filmi mecbur istiyor galiba.bu filmden sonra çok kalan oluyor dediğin gibi.
Anestezili mi olacaksın.Kesinlikle bu ay da bak duruma göre bence sende çektir mesela enfeksiyon geçirdiğinde bile tıkanma ihtimali varmış. Hatta dış merkezlerde de yapılıo. Araştırıp yaptırırsın en azından aklında soru işareti kalmaz. Beni de cuma günü çağırdı o gün yapacak adet bitiminden 2 gün sonraya denk gelio bakalm ne sonuç alcam.
Ayy inşallah,bende anestezi isterimBu ayı değerlendireceğm bakalm inşallah ilaca aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım rahim filmi sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?