Bende 10.gundeyim sizinkinden çok daha silik bence tutmuş yani artış oluyor mu takip edin
Merhaba ben de ovitrelle kullandım 15 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim 165.39 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer 339 çıktı. Doktorum iğne kullananların 48 saatte bir betaya baktırmaları lazım dedi. Bence sağlık ocağında 48 saatte bir kan verin değer iki katına çıkıyorsa hamilesiniz demektir. Ben 10 mayısta usg için gideceğim kesenin içini görmek içinarkadaşlar merhaba ben 6 gün letu kullandıktan sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün evde idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim bt hcg 5.68 çıktı doktorum istediğimiz bir sonuç değil birkaç gün daha bekleyelim dedi sizce hamilemiyim 11. Günden başlayan mide bulantım var bugün 12. Günüm kafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?
İlaç olarak ne kullandın canım femara mi klomen miMerhaba ben de ovitrelle kullandım 15 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim 165.39 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim bu sefer 339 çıktı. Doktorum iğne kullananların 48 saatte bir betaya baktırmaları lazım dedi. Bence sağlık ocağında 48 saatte bir kan verin değer iki katına çıkıyorsa hamilesiniz demektir. Ben 10 mayısta usg için gideceğim kesenin içini görmek için
İlk önce femara kullandım o işe yaramadı ben de klomen hap kullandım 5 gün günde 2 defa olacak şekilde kullandımİş
İlaç olarak ne kullandın canım femara mi klomen mi
Ekstra yaptiğin bişi oldmu canım femara kullanirken ek takviye gida ya da vitaminİlk önce femara kullandım o işe yaramadı ben de klomen hap kullandım 5 gün günde 2 defa olacak şekilde kullandım
Öncesinde soğan kürü yaptım. Adetin 3.gününde sütün içine maydanozla kaynatıp buharına oturdum.Ekstra yaptiğin bişi oldmu canım femara kullanirken ek takviye gida ya da vitamin
Kahverengi imom diye bir hap var onu içtim folik asit ve Omega3 içeriyorÖncesinde soğan kürü yaptım. Adetin 3.gününde sütün içine maydanozla kaynatıp buharına oturdum.
Adetin üçüncü günü mü kanama devam edermen mi canım mikrop kapmazmi o zmnÖncesinde soğan kürü yaptım. Adetin 3.gününde sütün içine maydanozla kaynatıp buharına oturdum.
Ben de alicam canım ondan araştirdim şöyle bi sen diiynce çok iyi içeriği var ne kadar süredir kullanıyordunKahverengi imom diye bir hap var onu içtim folik asit ve Omega3 içeriyor
2 ay kullandımBen de alicam canım ondan araştirdim şöyle bi sen diiynce çok iyi içeriği var ne kadar süredir kullanıyordun
Yok mikrop kapmaz. Sütü maydanozla iyice kaynat. Belden aşağı çıplak olacak ve beline bir çarşaf sararak buharına otur. O ısıyı iyice hisset ve bunu 3 gün yap.Adetin üçüncü günü mü kanama devam edermen mi canım mikrop kapmazmi o zmn
Bunu yaparken de klomene başla. Adetin 3.gününde günde 2 defa iç klomeni ve 5 gün kullan klomeni. 5.günden say ve 5 gün sonra kadın doğuma randevu al yumurta büyüklüğüne baktır.yeteri kadar büyümüşse ovitrelle iğne yaptırıp iğnenin 2.gününden gün aşırı ilişki olacak inşallah Rabbim evlat nasip eder.Yok mikrop kapmaz. Sütü maydanozla iyice kaynat. Belden aşağı çıplak olacak ve beline bir çarşaf sararak buharına otur. O ısıyı iyice hisset ve bunu 3 gün yap.
Çok sağol canım benim inşallah peki iğnenin etkisi kaçinci gün geçiyor fneel olarakBunu yaparken de klomene başla. Adetin 3.gününde günde 2 defa iç klomeni ve 5 gün kullan klomeni. 5.günden say ve 5 gün sonra kadın doğuma randevu al yumurta büyüklüğüne baktır.yeteri kadar büyümüşse ovitrelle iğne yaptırıp iğnenin 2.gününden gün aşırı ilişki olacak inşallah Rabbim evlat nasip eder.
15.günden sonra test yapabilirsinÇok sağol canım benim inşallah peki iğnenin etkisi kaçinci gün geçiyor fneel olarak
İlk test pozitif çıkarsa gidip kan testi ver değer 5 ten büyük olursa 48 saat sonra tekrar test ver değer ilk testten 2 kat artarsa inşallah hamilesin demektir15.günden sonra test yapabilirsin
Canım kaç yumurtan olmuştu boyutlari kaçtıKahverengi imom diye bir hap var onu içtim folik asit ve Omega3 içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?