Senin adına çok üzüldüm canım evet haklısın daha yaşım küçük 21 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim diye stres yapıyorum daha zamanı gelmedi demek rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinBak hayırlısını iste ben evladımı doğurdum kırkı içinde toprağa verdim hani bazen akışına bırakmak bu kadar üstüne düşmek bizim için hayırlı olamayabilir
Bende 21 yaşındayım 4 senedir evliyiz bugün işte bir kaza kurşunu diyelim catlama günüme denk geldi sabah 7 den beri araştırıyorum hani hamile kalırmıyım diye cünkü ilişkiden sonra sol kasığımda bi ağrı oluştu bende cok düşünüyorum senin gibi ama nasip gerçektenSenin adına çok üzüldüm canım evet haklısın daha yaşım küçük 21 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim diye stres yapıyorum daha zamanı gelmedi demek rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Hayırlısı cnm kaza kurşunu demişsin istemiyormusunuz cocukBende 21 yaşındayım 4 senedir evliyiz bugün işte bir kaza kurşunu diyelim catlama günüme denk geldi sabah 7 den beri araştırıyorum hani hamile kalırmıyım diye cünkü ilişkiden sonra sol kasığımda bi ağrı oluştu bende cok düşünüyorum senin gibi ama nasip gerçekten
Canım merhaba gebe öisin bende senin gibi letu kullandım onuncu gün test yaptım negatifarkadaşlar merhaba ben 6 gün letu kullandıktan sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün evde idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim bt hcg 5.68 çıktı doktorum istediğimiz bir sonuç değil birkaç gün daha bekleyelim dedi sizce hamilemiyim 11. Günden başlayan mide bulantım var bugün 12. Günüm kafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?
İstemiyoruz değil sadece birazdaha vakti vardı eşim askere gidecek okuyoruz ama nasip böyleymiş demeki Rabbimden gelene başımız gözümüz üstüne kaza kurşunu derken ben onu o anlamda demek istememiştimHayırlısı cnm kaza kurşunu demişsin istemiyormusunuz cocuk
Anladım peki günün geçti mi senin test falan yaptın mıİstemiyoruz değil sadece birazdaha vakti vardı eşim askere gidecek okuyoruz ama nasip böyleymiş demeki Rabbimden gelene başımız gözümüz üstüne kaza kurşunu derken ben onu o anlamda demek istememiştim
Bugün dü yumurtlama dönemim olan bugün oldu o yüzden zaten bekliycez artık 15 günAnladım peki günün geçti mi senin test falan yaptın mı
Bende cok test yaptım böyle kuşum tekrar denersiniz olmazmı hani bunda bişey gözükmüyorKızlar bakarmışsınız bugün test yaptım başta negatifti bir süre sonra tekrar baktım sanki hayali bi çizgi var çatlatma iğnesinin 15.günü
Canım fotoda görünmüyor hafif biley var gibi yarın kan testi vericem zaten bide eşimden erken gebelik testi istedim o daha iyi olurBende cok test yaptım böyle kuşum tekrar denersiniz olmazmı hani bunda bişey gözükmüyor
Benim direk iki cizgi cıkıyordu dağılıyordu sonra ama iki cizgi olduğu belli oluyordu ama yinede onuda bir dene derimCanım fotoda görünmüyor hafif biley var gibi yarın kan testi vericem zaten bide eşimden erken gebelik testi istedim o daha iyi olur
48 saat arayla test yapYaptım negatif ihtimal var mı acaba pozitif olur mu bir gün gecikti adetim
Olabilir o ağrılı batmalar zaten çatlama belirtileriArkadaşlar size bişey sorsam bugün catlama günümüş ama ben bunu bilmiyordum eşimle korunmadık ve daha sonra benim sol kasığımda ağrı oldu ve halla devam ediyor ağrım sizce hamile kalırmıyım
Herkese göre değişiyor sanırım 8 gün sonra yapıp pozitif olanlar varKızlar ovitrella sonrası kaç güne kadar pozitif görüyorsunuz gebelik testinde
Benim 10.gün pozitif. Bir umut diyorum. Ama iğnenin etkisi olması yüksek. Her gün yapıcam bakalımHerkese göre değişiyor sanırım 8 gün sonra yapıp pozitif olanlar var
Bende aynı çizgiyi gördüm benimde çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm reglime 2 gün var. Tekrar test yaptınjz miKızlar bakarmışsınız bugün test yaptım başta negatifti bir süre sonra tekrar baktım sanki hayali bi çizgi var çatlatma iğnesinin 15.günü
arkadaşlar merhaba ben 6 gün letu kullandıktan sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün evde idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı sonra hemen gidip kan verdim bt hcg 5.68 çıktı doktorum istediğimiz bir sonuç değil birkaç gün daha bekleyelim dedi sizce hamilemiyim 11. Günden başlayan mide bulantım var bugün 12. Günüm kafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi ?
Hamile kaldınız mı acabaBunu yaparken de klomene başla. Adetin 3.gününde günde 2 defa iç klomeni ve 5 gün kullan klomeni. 5.günden say ve 5 gün sonra kadın doğuma randevu al yumurta büyüklüğüne baktır.yeteri kadar büyümüşse ovitrelle iğne yaptırıp iğnenin 2.gününden gün aşırı ilişki olacak inşallah Rabbim evlat nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?