Çatlatma iğnesi sonrası

İşte beni en çok yoran şey çevre baskısı. Sen en iyisini yapmışsın. Bu ay femara kullandım Bilmiyorum olur ya da olmaz.. ilk denemem.
Eğer Rabbim nasip ederse dünyalar benim olur ama etmezse zamanı değilmiş deyip bekleyeceğim artık napalım.

Off ben dün vuruldum nasıl geçicek günler

Kizlar merhaba ben 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ama çocuk olmadı. Şimdi 4 Mayıs'ta regl oldum 6 Mayıs'ta doktora gittim 1 ADET DODEX 1 CC.5 AMPUL, 1 ADET DOSTINEX 0.5 MG.2 TABLET, 2 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB. İlaçları verdi B12 ignesine devam ediyorum hafta bir vuruluyorum . 13 Mayıs'ta doktora gittim 6 yumurta olduğunu boyutlarinin iyi olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı. Bende belirtiler şu şekilde oldu kasik ağrısı sık idrara çıkma birde regl ağrısı gibi ağrılar oldu . Fakat bn çok su icmedigim için kendime alarm kurdum devamlı su içmem için acaba şimdi şu içtiğim için mi sık idrara çıktım idrardan dolayı mı kasik ağrısı çektim bilmiyorum. Birde diz ağrım çok oldu kaşıktan vuruyor ama onunda bel fıtığından dolayı olduğunu düşünüyorum çok fazla sivilcem çıkmaya başladı . Normalde akıntım çok olurdu şuan hiç akıntım olmuyor . Birde sabahları hiç uyanamayan ben her sabah 6 da 8 devamlı uyanıyorum çok uykum bölünüyor onunda B 12 ignesine mi yorsam diye düşünüyorum kafam çok karışık adetime 6 gün kaldı test yaptırsam mi acaba nolur tecrübelerinize ihtiyacım var

Canım merhaba, ben aşılama yaptırdım bugun 7. Gunumdeyım. Bende erken gebelık testi ile Silik cızgı gördum ama belkı ovitin Etkısıdır Dıye sevınıp sevınmeme Arasında kaldkm. Biz 1 sene Once Sperm testi vermıstık Her şey cok normal cıkmıçtı baska Hastanede Bu sefer asılama yapacagmzda analız merkz verdık Esımın sperm sayısı cok asagılardaydı. %25 asılama.%100 sperm kalıtesı beklerken %25 sperm sansına dustu. Bence siz de baska bı hastanede sperm testi verın. Ne olur ne olmaz. Bı hastanenın sonucuna bakmayın Doktor bıze dedı Ikısınden bırı yanlstır ama hangısı Dedı. Aşılama tutmazsa baska hast verın dedı Spermı. Bende de pcos var

Evet canım haklısın iki farklı hastanede verdik bizde doktor bunun açıklamasını yaptı inşllah seninde tutar hepimize çok çok dua edelim

Amın, rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın cuma 12. Gunum kan testi verecegım bakalım
Hiç stres yapma düşünme normal hayatın tadını çıkar aşılama yapmışsın maşallah ne güzel işte onunda oranı iyi tutabilir zorlandın mı peki biraz anlatırmsn nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…