Merhaba canım malesef bende bugün aşırı sancılı regl oldum ben 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım 3 defa letu ve çatlatma iğnesi oldum negatif sonuç aldım en son rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı doktorum yumurta kuvvetlendirici kullanın dedi işte doktor değiştirdim doktorum yumurtan var bu ayda klomen kullan dedi olmazsa en kötü aşılama yaparsın dedi neyse bende bari klomen kullanayım dedim bu ay iki yumurtam büyüdü biri 22 biri 23 mm oldu gayette süperdi doktorumda çok şaşırdı çatlattık falan herşey iyiiydi derken bugün 15. Gün regl oldum ondan bir gün önce yani 14. Gün kontrole gittim doktor betanın 0 olmasına bakma iki yumurtan oluşmuştu diğeri döllenmiş olabilir rahim duvarı kalınlığın iyi duruyor olabilir demişti demesine bu ayda olmadı artık gerçekten çok yoruldum kaçıncı oldu vücuduma zarar verdiğimin farkında oldum nasıl şiştim nasıl ödem tuttu vücudum yeni karar aldım bugün eşimle herşeyi bir süreliğine kafamdan atıp hayatın akışına bırakıyorum en kötü olmazsa aşılama ve
tüp bebek duruyor tek bir çözüm var ki tüm stresimi yenip kafamdan atmam gerekiyor gerçekten buna inanıyorum