çatlatma iğnesi sonrası ağrı çok normal bu yumurtladığınızın yada yumurtlamanınızın çok yakın olduğunun göstergesi. mesela benim 2 yumurtam vardı sağda 18 mm solda 17 mm. sağ kasıkta inanılmaz ağrı oldu. yani sağ yumurtam çatladı ve döllendi. şuan 8 haftalık gebeyim. Allah size de nasip etsin.Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
çatlatma iğnesi sonrası ağrı çok normal bu yumurtladığınızın yada yumurtlamanınızın çok yakın olduğunun göstergesi. mesela benim 2 yumurtam vardı sağda 18 mm solda 17 mm. sağ kasıkta inanılmaz ağrı oldu. yani sağ yumurtam çatladı ve döllendi. şuan 8 haftalık gebeyim. Allah size de nasip etsin.
Ben kaldım Can'ım hatırladığım kadarıyla diyelim öğlen 12 de iğne oldum ertesi gün gece 12 de ve sabah ilişkiYOK MU ÇATLATMA İĞNESİ İLE GEBE KALANLAR
ilişki saatlerimiz aynı. benimde öğlen 12 de iğne olup ertesi gün 12 de ilişki oldu. senin cinsiyet belli mi canımBen kaldım Can'ım hatırladığım kadarıyla diyelim öğlen 12 de iğne oldum ertesi gün gece 12 de ve sabah ilişki
Doktor kesin değil ama 100 de 50 fazla kız dedi Can'ımilişki saatlerimiz aynı. benimde öğlen 12 de iğne olup ertesi gün 12 de ilişki oldu. senin cinsiyet belli mi canım
Tek mi bebeğin ikiz filan miBen de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım hatta 4 yumurtam oluşmuştu ve ohss olmuştum ama şimdi iyim çok şükür..
Tek...Tek mi bebeğin ikiz filan mi
Catlatma iğnesinden kac gün sonra öğrendin hamile olduğunu canmTek...
Bnm de bugün iğnenin 13.günü yaptım positif çıktı sizce bende hamilemiyim15 gün sonra...iğnenin etkisi ile zaten hep testler pozitif çikiyordu kendim de laborant olduğum için bu süre zarfinda bi çok kere kan testi yaptim değerim düşünce kahroldum hamile kalamadim diye ama gebelik belirtileri geçmeyince bi daha yaptim bu sefer değer iğnenin etkisi değildi hamileliktendi..
Bence hamilesiniz ama iğnenin etkisi de olabilir inşallah hamilesinizdir 13 gün az bi süre değil büyük olasılıkla iğnenin etkisi geçmiştir yarin bi kan testi yapin derim değer 30 dan büyükse hamileliktendir..Bnm de bugün iğnenin 13.günü yaptım positif çıktı sizce bende hamilemiyim
Yurt dışındayım burda kan testi çok pahalı canım catlatma iğnesinin 7.ci günü test yaptım negatif i 11.ci günü yaptım hafif belliydi bide 13.günü yani bugün yaptım böyle çıktı bide 2 gün sonra tekrar yaparım iki hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bebeği görebilmek için tabi eğer varsaBence hamilesiniz ama iğnenin etkisi de olabilir inşallah hamilesinizdir 13 gün az bi süre değil büyük olasılıkla iğnenin etkisi geçmiştir yarin bi kan testi yapin derim değer 30 dan büyükse hamileliktendir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?