catlatma ignesi ve belirtiler yardimci olun kizlar :(

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar 1 senedr bebis istyrz ama nasip olmadi henuz bu ay 2.klomen kullanisim ilk kullanimda kimyasal gecirdim bu ay ayrica catlatma ignesi oldum 25 kasimda solda bi tane yumurtam olustu 24 mm oldgunda igne yaptrdm ilk 1 hfta gun asiri iliskiye grdik yarin 12. Gunum ve benim arada kasiklarima sizi griyor ama hafiften ayrica normalde goguslermde 1 hfta oncesnden siskinlik olurdu dokunamazdm bu ay hicbsey yok size sorum igne olup da belirtilerde neler meydana geldi yardmci olun bna yarin test yapsam dgru snuc verr mi cikar mi acaba eger varsa hmen progestana baslarm dye testi yapaym diye dusunuyorm ama kararszm yardm edin

Canm beklemek zor de mi ya?catlatma ignesi olan biri olrak bend de bu ay çok bi belirti olmadı. ben de herkesin göğsü sisiyomus diye bekliyorum ama b yok.dediğin gibi sadece arasına kaşık ağrıları oluyor o da belli belirsiz sanki.
İğnenin 12 . gününde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah bunlardan biri de sen olursun.12 gün tamam çok değil belki ama az bi günde değil igneden sonra test yapmak için

Cnm igne olduktan snra tkrar dojtora gidip cattlayip catlamadigni kontrol ettniz mi

Hamilelik dollenmeden 14gun snra belli oluyor sndi test cksan yanilma payi cok zor ama bnce bi iki gun daha bekle

Ewet cok zor beklemek canm ya helede byle sizilar olunca supheye dusuyorum var ya da yok ogrenym dyrm beklemek dha zor oluyo senin kacinci gunun. Ayrica benm kimyasal oldu ya bu sizilar hareket halindeyken oluyo dinlenice geciyo bn anlamadm

Cnm igne olduktan snra tkrar dojtora gidip cattlayip catlamadigni kontrol ettniz mi
Yok canm dr a igneden once sordugumda tekrar adet olursan gelrsin ya da guzel haberler alinca gelrsn dedi kontrole gel demedi aslinda cagirmasi lazimdi ya progestana baslatanlar bununda oyle yapmasi lazimdi yani

Aynen kesin olur
Cnm bende gecen persmbe igne oldm dojtora yine gittm dun catlayip catlamadigni kontrol etti

Ewet cok zor beklemek canm ya helede byle sizilar olunca supheye dusuyorum var ya da yok ogrenym dyrm beklemek dha zor oluyo senin kacinci gunun. Ayrica benm kimyasal oldu ya bu sizilar hareket halindeyken oluyo dinlenice geciyo bn anlamadm
8.gun tatlım.gerçekten ayaktaykn sızılar daha fazla.kramp desem değil ağrı desm değil.benc test yap en pozitif çıkarsa daha umutla beklersin.en azından umutlanmayın mi umutlanmayayim mi celiskisinden kurtulursun.

Hatta bakti yumrtqliklar catlamis progestan yazdi gebelik olursa tutsun die

8.gun tatlım.gerçekten ayaktaykn sızılar daha fazla.kramp desem değil ağrı desm değil.benc test yap en pozitif çıkarsa daha umutla beklersin.en azından umutlanmayın mi umutlanmayayim mi celiskisinden kurtulursun.
Bnde oyle diyorm ama kararszm canm yarin olmazsa bi test yapaym yaa ona gore kan verrm progestana baslarm demi bnm catlayacagi gun agri olmustu gecti snra smdi de 2 gundur hafif sizilar var sdece

Selam bende 25 kasımda catlatma iğnesi kullandım. Benim ilk ay.üç gün sonra kontrole gittim.doktor ilişki sırasında kasık ağrısı olup olmadığını sordu.benim yoktu sadece sancı oluştu. Doktor da çatlamiş o zaman dedi. Adet gününü beklicez dedi.normalde haftasonu adet olmam gerekiyo.umarım olmaz. Umarım olmayız. Hakkimizda hayırlısı olsun

Sıkma canını. Allah hayırlı bir zamanda verir inşallah. Sabır daha guzellestirir emin ol. Her zaman olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…