Kizlar 1 senedr bebis istyrz ama nasip olmadi henuz bu ay 2.klomen kullanisim ilk kullanimda kimyasal gecirdim bu ay ayrica catlatma ignesi oldum 25 kasimda solda bi tane yumurtam olustu 24 mm oldgunda igne yaptrdm ilk 1 hfta gun asiri iliskiye grdik yarin 12. Gunum ve benim arada kasiklarima sizi griyor ama hafiften ayrica normalde goguslermde 1 hfta oncesnden siskinlik olurdu dokunamazdm bu ay hicbsey yok size sorum igne olup da belirtilerde neler meydana geldi yardmci olun bna yarin test yapsam dgru snuc verr mi cikar mi acaba eger varsa hmen progestana baslarm dye testi yapaym diye dusunuyorm ama kararszm yardm
Ewet cok zor beklemek canm ya helede byle sizilar olunca supheye dusuyorum var ya da yok ogrenym dyrm beklemek dha zor oluyo senin kacinci gunun. Ayrica benm kimyasal oldu ya bu sizilar hareket halindeyken oluyo dinlenice geciyo bn anlamadmCanm beklemek zor de mi ya?catlatma ignesi olan biri olrak bend de bu ay çok bi belirti olmadı. ben de herkesin göğsü sisiyomus diye bekliyorum ama b yok.dediğin gibi sadece arasına kaşık ağrıları oluyor o da belli belirsiz sanki.
İğnenin 12 . gününde hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah bunlardan biri de sen olursun.12 gün tamam çok değil belki ama az bi günde değil igneden sonra test yapmak için
Yok canm dr a igneden once sordugumda tekrar adet olursan gelrsin ya da guzel haberler alinca gelrsn dedi kontrole gel demedi aslinda cagirmasi lazimdi ya progestana baslatanlar bununda oyle yapmasi lazimdi yaniCnm igne olduktan snra tkrar dojtora gidip cattlayip catlamadigni kontrol ettniz mi
Ozman 14.gun yani persembe bi test yapaym mi dyrsun kesin sonuc olurHamilelik dollenmeden 14gun snra belli oluyor sndi test cksan yanilma payi cok zor ama bnce bi iki gun daha bekle
8.gun tatlım.gerçekten ayaktaykn sızılar daha fazla.kramp desem değil ağrı desm değil.benc test yap en pozitif çıkarsa daha umutla beklersin.en azından umutlanmayın mi umutlanmayayim mi celiskisinden kurtulursun.Ewet cok zor beklemek canm ya helede byle sizilar olunca supheye dusuyorum var ya da yok ogrenym dyrm beklemek dha zor oluyo senin kacinci gunun. Ayrica benm kimyasal oldu ya bu sizilar hareket halindeyken oluyo dinlenice geciyo bn anlamadm
Bnde oyle diyorm ama kararszm canm yarin olmazsa bi test yapaym yaa ona gore kan verrm progestana baslarm demi bnm catlayacagi gun agri olmustu gecti snra smdi de 2 gundur hafif sizilar var sdece8.gun tatlım.gerçekten ayaktaykn sızılar daha fazla.kramp desem değil ağrı desm değil.benc test yap en pozitif çıkarsa daha umutla beklersin.en azından umutlanmayın mi umutlanmayayim mi celiskisinden kurtulursun.
Ne guzel iste bylesi daha mantkli enazindan dusuk onleyiciyi smdiden kullanmaya basladn ins guzel sonuclarni alrz canmHatta bakti yumrtqliklar catlamis progestan yazdi gebelik olursa tutsun die
Dusunemiyorm suan bilmyrm ne dyecgimi ne dusunecegimiSıkma canını. Allah hayırlı bir zamanda verir inşallah. Sabır daha guzellestirir emin ol. Her zaman olumlu düşün.
Yaaa üzüldm canm.hayırlısı olsunBenm test negatif cikti olmadi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?