Çatlatma iğnesi ve hamilelik

kalben demir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
28
4
1
32
Merhaba,28.03 yumurta boyutunu 21 görünce hemen aksama dogru çatlatma iğnesi vuruldum. Herkes şöyle agrım var böyle ağrım var diyordu ama ben de gram ağrı yoktu. Bugün 10.gün dünden beri yani 9’undan beri sağ kasıgı da yumurtamın oldugu yerde sancılar oluyor. Dün erken test yaptım negatifti erkenden denedim tabii. Sekizinde pozatifti. Ben de iğne etkisi geçti. Sonuc ne olur bilmiyorum cuma günü yazacagım buraya. Bu sancı belirtisinden sonra hamilelik öğrenen var mı?

Bugün yaptım testte negatif yarın kan vereceğim. 12.günde gögüs agrım da başlamıştı. Az iştahımda artmıştı ama testlerde yalan söylemez diye düşünüyorum çünkü iğne etkisi gectigi gibi sonucta negatif gösteriyor. Bakalım

Merhaba,
Kan verdiniz mi?
Ben de 29 Mart’ta çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle vuruldum
Geçen hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Sarı akıntı geldi
Bugün göğüslerim dolgun, ucuna dokununca hafif acıyor gibi ve beyaz akıntım var
Regli olmazsam bu cumartesi günü Beta HCG baktıracağım

Merhaba,
Kan verdiniz mi?
Sarı akıntı geldi
Merhaba çatlatma iğnesine nasıl başladınız acaba

Merhaba çatlatma iğnesine nasıl başladınız acaba

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
Bu yumurta dışında sağda ve solda 10 mm ve 8 mm olmak üzere birçok yumurta vardı
Doktorumun yönlendirmesiyle muayeneden 3 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım

Merhaba,
Kan verdiniz mi?
Sarı akıntı geldi
Merhaba, sizin bahsettikleriniz hamilelik belirtisi inşallah öylesinizdir. Amin 🙏 maalesef benim negatif cıktı kanda ve regl oldum. Şimdi tekrar klomen kullanıyorum. Bana da haber verir misiniz?

Merhaba, sizin bahsettikleriniz hamilelik belirtisi inşallah öylesinizdir. Amin 🙏 maalesef benim negatif cıktı kanda ve regl oldum. Şimdi tekrar klomen kullanıyorum. Bana da haber verir misiniz?

Çok teşekkür ederim, amin inşallah 🤲🏼☺️
Siz de bu sefer bebek haberi alırsınız inşallah 🥰
Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🙏🏼
Cumartesiye kadar regl olmazsam o gün kan vereceğim
Haber veririm tabii ki

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
Bu yumurta dışında sağda ve solda 10 mm ve 8 mm olmak üzere birçok yumurta vardı
Doktorumun yönlendirmesiyle muayeneden 3 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım
Peki sonuç ne oldu acaba

Merhaba,28.03 yumurta boyutunu 21 görünce hemen aksama dogru çatlatma iğnesi vuruldum. Herkes şöyle agrım var böyle ağrım var diyordu ama ben de gram ağrı yoktu. Bugün 10.gün dünden beri yani 9’undan beri sağ kasıgı da yumurtamın oldugu yerde sancılar oluyor. Dün erken test yaptım negatifti erkenden denedim tabii. Sekizinde pozatifti. Ben de iğne etkisi geçti. Sonuc ne olur bilmiyorum cuma günü yazacagım buraya. Bu sancı belirtisinden sonra hamilelik öğrenen var mı?
Sonucunuz ne oldu acaba

Bende 14 nisanda yaptım saat 10 da gece bi ağrım oldu o kadar. 36. Saati değerlendirdik bir de ertesi akşamı benimde umudum yok olmadı gibi ama bakalım güzel sonuçlar alalım inşallah

Bu sefere diyelim inşallah 😌 ben de klomenin dördüncü günündeyim birçok yumurta destekleyici sey yapıyorum umarım bu ay olur benim de ..

Bu sefere diyelim inşallah 😌 ben de klomenin dördüncü günündeyim birçok yumurta destekleyici sey yapıyorum umarım bu ay olur benim de ..
Merhaba sizin sürecinizi yaşadım bikac hafta önce benim Dr um iğneyi vurdugu günden itibaren üç gün ilişki dedi atlamadan iğne günü dahil üç gün boyunca ilişki oldu sonucum pozitif çıktı çok şükür şimdi tekrar denediğinizi görünce söylemek istedim bence bu sefer sizde iğneyi vuruldugunuz gunden itibaren başlayın ilişkiye 36. Saati beklemeyin

Merhaba sizin sürecinizi yaşadım bikac hafta önce benim Dr um iğneyi vurdugu günden itibaren üç gün ilişki dedi atlamadan iğne günü dahil üç gün boyunca ilişki oldu sonucum pozitif çıktı çok şükür şimdi tekrar denediğinizi görünce söylemek istedim bence bu sefer sizde iğneyi vuruldugunuz gunden itibaren başlayın ilişkiye 36. Saati beklemeyin
Cok tesekkürler insan pozatif birinden duyunca kendi olmus kadar çok seviyor su an onu hissettim tebrik ederim sağlıkla gelsin❤️❤️ dediğiniz gibi yaptım 36 saati beklemedim aslında eşiminde testini yaptık iyi cıktı sanırım benim biraz daha çabalamam gerek 😌

Back
X