çatlatma iğnesi ve ilşki zamanları

isoves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
471
7
46
İstanbul
arkadaşlar pazartesi akşam 9 da vurulcam.
doktor salı çarşamba çalış dedi..

sizlerin nasıl oldu .

doktorunuz size nasıl dedi...

bana doktorum iğneden bir gün sonra ilişki önerdi öyle yaptım hamile kalmadım, sonraki denemede yine başka dr aynısını söyledi ama ben iğne günü ve ertesi gün üstüste ilişkiye girdik, şimdi 13 haftalık hamileyim, belki tesadüftür dr un söylediği de mantıklı çünkü iğnenin etkisi 1 gün sonra ortaya çıkıyor, ama ben yumurtam çok büyümüş belki kendiliğinden erken çatlar da kaçırırım mantığıyla öyle yaptım. inşallah bebeğine kavuşursun...

Bende ıgneyı vurduktan 36saat sonra halvet oldu..dogrusu bu aslında ama tutmadı...gun asırı gırın ılıskıye bır gun arayla olmalı..spermlerın yenılenmesı lazım...

bende geçen ay iğne günü ve iğneden birgün sonra çalışma yaptım ama tutmadı çünkü benim yumurtam iğneye rağmen geç çatlamış.
bence olması gereken iğne günü ilişki olmalı sonra ertesi gün çatlayacağı saatte olmalı daaha sonra 1hafta kadarda gün aşırı olmalı.
gerçi bunların hepsi bahane olacağı varsa her türlü oluyor.ama keşke dememek için yapmalıyız gerekeni.

ben iğneden sonra
7.saat
27.saat
36.saat ilişkiye girdim.
şuan 45.saatteyim bilmiyorum bu kadar sık olunca spermler güçsüz kalırmı...
doktor gün aşırı demedi iğneden sonraki 2 gün dedi. boş geçirme dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…