Çatlatma iğnesi ve pcos

sedefgzkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
40
11
3
25
Merhaba kızlar ben bu ay çatlatma tedavisi oluyorum ama doktorumdan memnun kalmadım klomen kullandım yumurtam 14 mm ulaştı dedi ve bana iğneyi vurmam gereken tarihi söyledi ben o sırada ovulasyon yaptım ama koyu çizgi çıkmadı yine de doktordan daha doğru değildir diyerekten iğneyi vuruldum ama emin değilim iyice kafam karışmış oldu acaba iğneyi vurduğum zaman yumurtam tam gelişmiş miydi sizde yaşayan var mı böyle durumlar ya da çatlatma tedavisinde olan ne durumdasınız

Bütün sürecimiz aynı. Benimki 1 kutuda büyümedi. Doktorum 3 gün daha iç gel dedi. Gittiğimde 16 mm olmuştu. 4 gün sonra çatlatma vur dedi aynı şekilde. Vurdum ama dün regl oldum. Doktorum da zaten yumurta geç büyüyünce acele etmeyeceğiz tamam mı dedi. Yumurtalıklarım çok tembel çünkü. Dün regl oldum doktora yazdım. 1 kutu iç bittikten 3 gün sonra gel dedi bakalım bu ay ne olacak

Bütün sürecimiz aynı. Benimki 1 kutuda büyümedi. Doktorum 3 gün daha iç gel dedi. Gittiğimde 16 mm olmuştu. 4 gün sonra çatlatma vur dedi aynı şekilde. Vurdum ama dün regl oldum. Doktorum da zaten yumurta geç büyüyünce acele etmeyeceğiz tamam mı dedi. Yumurtalıklarım çok tembel çünkü. Dün regl oldum doktora yazdım. 1 kutu iç bittikten 3 gün sonra gel dedi bakalım bu ay ne olacak
Yani bende şuan ne yapacağımı bilmiyorum yumurtam gelişmiş miydi iğneyi vurduğumda kafam allak bullak oldu daha ben ilişki yönünde değerlendirme sürecindeyim inşallah hayırlısıyla olumlu olur herşey

Back
X