- 18 Kasım 2021
- 64
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi esram_yildiz
-
Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsininsaAllah
peki kasik agriniz oldumu bende bu ayin 5 de catlatma iynesi yaptirdim doktor hersey yolunda da dedi fakat yumurtlamam olussada catlamadigu icin iyne verdi sizin iyneden sonra o aymi gebe kaldiniz?
Test yapsan çıkar muhtemelen belirti arama çünkü psikolojik olarak belirti yaşanıyor aldığın hormonlar da çeşitli belirtilere sebep oluyor.peki kasik agriniz oldumu bende bu ayin 5 de catlatma iynesi yaptirdim doktor hersey yolunda da dedi fakat yumurtlamam olussada catlamadigu icin iyne verdi sizin iyneden sonra o aymi gebe kaldiniz?
Test yapsan çıkar muhtemelen belirti arama çünkü psikolojik olarak belirti yaşanıyor aldığın hormonlar da çeşitli belirtilere sebep oluyor.
Test yapsan çıkar muhtemelen belirti arama çünkü psikolojik olarak belirti yaşanıyor aldığın hormonlar da çeşitli belirtilere sebep oluyor.
peki olumlu oldumu ?Ben dört kez oldum çatlama iğnesi
Hayır malsef olumlu olmadıpeki olumlu oldumu ?
Uzulmeyin Vakti var Rabbim cifter nasip etsinHayır malsef olumlu olmadı
Amin cümlemize inşallah yok üzülmüyorum alıştım artık Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinUzulmeyin Vakti var Rabbim cifter nasip etsin
birde inanin baska ûlkelerde sifir doktorlar hic iyi degil 1 sene doktora gitim bana ilac verdi kist vardi surekliUzulmeyin Vakti var Rabbim cifter nasip etsin
birde neden boyle oldu 10 da once midem bulandiAmin cümlemize inşallah yok üzülmüyorum alıştım artık Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Doktorlarda acimasiz morel cok önemli inaniyorumAmin cümlemize inşallah yok üzülmüyorum alıştım artık Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
ignenin bugun 14 gunuİğnenin 10 gününü mu
Test yapabilirsin. Adet günün ne zaman cnmDoktorlarda acimasiz morel cok önemli inaniyorum
ignenin bugun 14 gunu
aaa sonuc verirmi kiTest yapabilirsin. Adet günün ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?