- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi esram_yildiz
-
Test yapabilirsin. Adet günün ne zaman cnm
Çatlama iğnesi 14/15 gününü sonuç verir ama şöyle durum olabiliyor 14 gün negatif çıkıp 16 gün pozitif çıkan çok oldu çevremde 13 gün yapıp çıkan bile oldu yap benceaaa sonuc verirmi ki
Adet donemini beklemek gerek degil ozamanÇatlama iğnesi 14/15 gününü sonuç verir ama şöyle durum olabiliyor 14 gün negatif çıkıp 16 gün pozitif çıkan çok oldu çevremde 13 gün yapıp çıkan bile oldu yap bence
Negatif çıkıp üzülmek yok anlayacağın beklersin inşallah gönlüne göre verirAdet donemini beklemek gerek degil ozaman
birde inanin baska ûlkelerde sifir doktorlar hic iyi degil 1 sene doktora gitim bana ilac verdi kist vardi sureklidedim artik gitmicem doktorumu degistirdim 3 kere gitim 4 cu gitmemde gercekten amaliyat yapti
Negatif çıkıp üzülmek yok anlayacağın beklersin inşallah gönlüne göre verir
RabbimNegatif çıkıp üzülmek yok anlayacağın beklersin inşallah gönlüne göre verir
sabirRabbimgunes gibi yakin zamanda alirsin guzel haberi
Cok saolunİğne etkisi geçmiştir artık test yapsanız net sonucu alırsınız hayirli olsun inşallah
canim birde catlatma iynesin sonra catladigini anladinmiNegatif çıkıp üzülmek yok anlayacağın beklersin inşallah gönlüne göre verir
evet bende 7 kasımda oldum bu ikinci iğnem bişey sorucam benim dr bana letu verdi kullanan var mı aranızdamerhaba bayanlar birr sorum olacakti catlatma iynrsi vurduran varmi
ovitrelle kulandim bu ayevet bende 7 kasımda oldum bu ikinci iğnem bişey sorucam benim dr bana letu verdi kullanan var mı aranızda
Kasık ağrım oldu. Ben iğneden çook sonra gebe kaldım. Tesr yapın mutlakapeki kasik agriniz oldumu bende bu ayin 5 de catlatma iynesi yaptirdim doktor hersey yolunda da dedi fakat yumurtlamam olussada catlamadigu icin iyne verdi sizin iyneden sonra o aymi gebe kaldiniz?
ovitrelle kulandim bu aysonucu daha netlesmedi
iğne ismi o ben yumurta ilacınının adını sordum ama yanlış anlaşıldı sanırımovitrelle kulandim bu aysonucu daha netlesmedi
aa pardon evet benim dedigim igne ismiiğne ismi o ben yumurta ilacınının adını sordum ama yanlış anlaşıldı sanırım
Test yaptın mı canım çatlamanın 14. Günü olmuş gerek yok ilk idrarı beklemenede varsa çıkaraa pardon evet benim dedigim igne ismi
Bende 3 gün önce ovitralle vuruldum hayırlısı hepimiz içinovitrelle kulandim bu aysonucu daha netlesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?