- 18 Kasım 2021
- 64
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi esram_yildiz
-
RabbimBende 3 gün önce ovitralle vuruldum hayırlısı hepimiz için
Rabbimnasip etsin InsaAlah peki catladigini hisetinizmi?
3 gün önce ben vuruldummerhaba bayanlar birr sorum olacakti catlatma iynrsi vurduran varmi
Rabbimnasip etsin InsaAllah
Rabbimnasip etsin InsaAllah
bende 11 ayin 5 de oldum doktor dedi 36 saat sonra catlicak ben hisetimNasıl bir his bilmiyorum aşırı bi kasik ve karin agrım oldu ve ilişki sırasında agrım oluyor normalde olmazdı bunlar belirtimi bilmiyorum ama ?? Ha birde mide bulantı var o da iğne etkisi olabliyormus
siskinlik oldumu ben suan bile balon gibi karnim sanki patlicakNasıl bir his bilmiyorum aşırı bi kasik ve karin agrım oldu ve ilişki sırasında agrım oluyor normalde olmazdı bunlar belirtimi bilmiyorum ama ?? Ha birde mide bulantı var o da iğne etkisi olabliyormus
E bi kaç güne sizin sonuç belli olur o zaman. Umarım pozitif bir sonuç alırsınızbende 11 ayin 5 de oldum doktor dedi 36 saat sonra catlicak ben hisetimsahsen biraz halsizlik oluyor kasik agrisi 3 gun surdu bulanti benimde oldu 2 gun
Şişkinlik ve afedersin ama gaz sancısı da oluyorsiskinlik oldumu ben suan bile balon gibi karnim sanki patlicak
siskinlik oldumu ben suan bile balon gibi karnim sanki patlicak
laboda belirtiler varmi catlamaniz gerceklesiyorŞişkinlik ve afedersin ama gaz sancısı da oluyor
Ne gibi meselalaboda belirtiler varmi catlamaniz gerceklesiyor
meselaNe gibi mesela
mesela kremsi jel gibi beyaz akintilarNe gibi mesela
Yumurtlama dönemimde zaten oluyor onlarmesela
mesela kremsi jel gibi beyaz akintilar
ama tum belirtileri yasiyorsunuzYumurtlama dönemimde zaten oluyor onlar
Hepimiz inşallahama tum belirtileri yasiyorsunuzayin sonlarinda guzel haber aliririz insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?