ates felanda mı basmyo ? benmkini tam o saate denk getrmeye calıstk 37. saatte felan oldu yani :) ama siz calısmalara devam edn gec catlayabilir ..bende çatlama iğnesini 2 gün önce vurdurdum
bende de ne ağrı ne sızı hiç bişey yok
çatlamadı mı acaba deyip duruyorum kendi kendime
çok stres yaptım.
bende iğneden 26 saat sonra ilişki oldu.
başka da olmadı.
ne ateş ne ağrı ne başka bişeyates felanda mı basmyo ? benmkini tam o saate denk getrmeye calıstk 37. saatte felan oldu yaniama siz calısmalara devam edn gec catlayabilir ..
yumurta 12 saat spermde 3 gün canlı kalabiliyo RABBİM izin verirsen neden tutmasınne ateş ne ağrı ne başka bişey
çalıştığım için saatini tutturamıyoruz malesef
iğneden 27 saat sonra ve akşam olur muhtemelen
sonra gidişat nasıl olacak hiç bilmiyorum
kafam karışık
çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum.
Ben hiç ama hiçbir belirti yaşamıyorum çatlama iğnesinden sonra doktorun süreklide kontrolü altındayım herşey normal. Başta çatlamıyor sandım ama çatlıyormuşta, tek belirtim akıntım. Ama oda her zaman olur zaten. Çatlamıştım yanine ateş ne ağrı ne başka bişey
çalıştığım için saatini tutturamıyoruz malesef
iğneden 27 saat sonra ve akşam olur muhtemelen
sonra gidişat nasıl olacak hiç bilmiyorum
kafam karışık
çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum.
bnde öyle düşündm ama ona baglı deilms baksana arkadas öyle dio .. banada iki hafta var nasıl dayanacaazzzçatlatma iğnesi vurduktan ertesi günü ve ikinci günü bende ağrı oldu,sonra geçti, şuanda da adetime iki hafta var ama ben adet belirtilerini yaşıyorum, çatlaması ağrıya mı bağlı ki ağrımasa çatlamaz mı
kafam allak bullak olduyumurta 12 saat spermde 3 gün canlı kalabiliyo RABBİM izin verirsen neden tutmasındoktorunu arayıp sorsan keske daha cok gecmemiş kontrole cagırır seni en azndan catlamısmı die bakmak icin ..
hiç deme yaa bende de tık yokBen hiç ama hiçbir belirti yaşamıyorum çatlama iğnesinden sonra doktorun süreklide kontrolü altındayım herşey normal. Başta çatlamıyor sandım ama çatlıyormuşta, tek belirtim akıntım. Ama oda her zaman olur zaten. Çatlamıştım yani
saat sonra yumurta çatlıyo tatlmm :) sperm 3 gün yasyo :) bnce tutar ya inşşkafam allak bullak oldu
36 saat kalıyo dedi sanki dr yumurta için ben mi karıştırıyorum o sperm miydi acaba?
ben iğneden sonra 27.ve 41. saatlerde ilişki oldu iyi mi?
hmm bu ay iğne vurulmadn yanii ? anlamadm. ..aynen nasıl bekleyeceğiz bende bilmiyorum, ben geçen ay 25 /07/2014 tarihinde oldum,08/06/2014 tarihinde de iğne vuruldum, bu ay ne zaman adet olurum bilmiyorum,beklemedeyim bugünde iğnemi vurulalı 7.günüm
ilki tutmadı mıKizlar bendede pek belirti yok bende 13 agustosta oldum igneui ilk defa yaptirdigim da gosum karnim cok agtimisti amma bu ay sadece batma var kasiklarimda. Bende anlamuyorum ki catliyomu catliyosa niye olmuyo
Maaleseeffff olmadi bu ay tekrar kullandimilki tutmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?