çatlatma iğnesi vurulanlar yardımm

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
kızlar ben iğneyi vurduralı bgn 5 . günüm ama bende agrı felan yok sadece iğnenin 2. günü sol yumurtalgmda batmalar oldu oda gecti bde yumurtalklarma baskı oluyo ilişkiye girince .. benim gibi olupta hamile kalan var mı ??

bende çatlama iğnesini 2 gün önce vurdurdum
bende de ne ağrı ne sızı hiç bişey yok
çatlamadı mı acaba deyip duruyorum kendi kendime
çok stres yaptım.
bende iğneden 26 saat sonra ilişki oldu.
başka da olmadı.

ates felanda mı basmyo ? benmkini tam o saate denk getrmeye calıstk 37. saatte felan oldu yani :) ama siz calısmalara devam edn gec catlayabilir ..

ates felanda mı basmyo ? benmkini tam o saate denk getrmeye calıstk 37. saatte felan oldu yani ama siz calısmalara devam edn gec catlayabilir ..
ne ateş ne ağrı ne başka bişey
çalıştığım için saatini tutturamıyoruz malesef
iğneden 27 saat sonra ve akşam olur muhtemelen
sonra gidişat nasıl olacak hiç bilmiyorum
kafam karışık
çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum.

yumurta 12 saat spermde 3 gün canlı kalabiliyo RABBİM izin verirsen neden tutmasın doktorunu arayıp sorsan keske daha cok gecmemiş kontrole cagırır seni en azndan catlamısmı die bakmak icin ..

Ben hiç ama hiçbir belirti yaşamıyorum çatlama iğnesinden sonra doktorun süreklide kontrolü altındayım herşey normal. Başta çatlamıyor sandım ama çatlıyormuşta, tek belirtim akıntım. Ama oda her zaman olur zaten. Çatlamıştım yani

sen catlatma iğnesi bu ay mı vurdurdn mu tatlm ? ay valla icime su serptn ya cok saol :)

çatlatma iğnesi vurduktan ertesi günü ve ikinci günü bende ağrı oldu,sonra geçti, şuanda da adetime iki hafta var ama ben adet belirtilerini yaşıyorum, çatlaması ağrıya mı bağlı ki ağrımasa çatlamaz mı

bnde öyle düşündm ama ona baglı deilms baksana arkadas öyle dio .. banada iki hafta var nasıl dayanacaazzz

aynen nasıl bekleyeceğiz bende bilmiyorum, ben geçen ay 25 /07/2014 tarihinde oldum,08/06/2014 tarihinde de iğne vuruldum, bu ay ne zaman adet olurum bilmiyorum,beklemedeyim bugünde iğnemi vurulalı 7.günüm

yumurta 12 saat spermde 3 gün canlı kalabiliyo RABBİM izin verirsen neden tutmasın doktorunu arayıp sorsan keske daha cok gecmemiş kontrole cagırır seni en azndan catlamısmı die bakmak icin ..
kafam allak bullak oldu
36 saat kalıyo dedi sanki dr yumurta için ben mi karıştırıyorum o sperm miydi acaba?
ben iğneden sonra 27.ve 41. saatlerde ilişki oldu iyi mi?

hiç deme yaa bende de tık yok
ne ağrı ne bişey
akıntı zaten hep var bende anlayamıyorum
kafam çok karışık

kafam allak bullak oldu
36 saat kalıyo dedi sanki dr yumurta için ben mi karıştırıyorum o sperm miydi acaba?
ben iğneden sonra 27.ve 41. saatlerde ilişki oldu iyi mi?
saat sonra yumurta çatlıyo tatlmm :) sperm 3 gün yasyo :) bnce tutar ya inşş hatta iğneden 1 gün önce bile ilişki olsan tutma ihtimali var kuzumm

igne vuruldum tarihi yanlış yazmışım 25/07/2014 de adet oldum,klomen kullandım, 1 yumurta oluştu çatlatma ignesini 08/08/2014 te oldum bekliyorum allahım bu ay bitmeden nasip eder inşallah

Kizlar bendede pek belirti yok bende 13 agustosta oldum igneui ilk defa yaptirdigim da gosum karnim cok agtimisti amma bu ay sadece batma var kasiklarimda. Bende anlamuyorum ki catliyomu catliyosa niye olmuyo

iğnemi vurulduğum tarih içinde yani iğneden sonra iki gün ağrıdı ve ilişkiye girdiğim sırada ağrıdı ancak üçüncü gün iğnenin etkisi geçtimi neyse ağrı kalmadı, ilişkide de ağrı kalmadı, ben iğneyi vurulalı yaklaşık 7. günüm şu aralar adet olacakmışım gibi belirtilerim var, heralde bu ayda adet olurum,off offf kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…