çatlatma iğnesi vurulanlar yardımm

saat sonra yumurta çatlıyo tatlmm :) sperm 3 gün yasyo :) bnce tutar ya inşş hatta iğneden 1 gün önce bile ilişki olsan tutma ihtimali var kuzumm
hu huuuu çok sevindim buna işte
inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız :)

29.07.2014 adet günüm
12.08.2014 iğne vurulduğum gün
3 gün oldu çatlama iğnesi olalı tık yokne ağrı ne sancı
adet belirtisi olarak sivilcelerim çıktı tek değişiklik bu şimdilik
çatladı mı bi anlasam başka bişey istemem :V

Adet belirtisi icin erken degilmi ki bende 13 unde oldum . Akintin oldu mu

Adet belirtisi icin erken degilmi ki bende 13 unde oldum . Akintin oldu mu
senden 1 gün önce olmuşum iğneyi
akıntı hep olduğundan farkedemiyorum
neden bende ağrı olmadı yoksa çatlamadı mı diye düşünmekten kafayı sıyıracağım :)
adet belirtisi için erkenmiş bende yeni öğrendim canım :)
ama bu sivilceler neyin nesi anlamadım

Bu ay klomen kullandim bitti hic agriOlmamisti bundan once kullandigimda cok agrim oldu diye hic umidimyoktu yumurtam olmamistir diye dusundum ama doktor bile sasirdi 3 tane catlamaya hazir di hemen ignemi yapti. Seninde sivilcen sitreatende cikmis olabilir. Batma falan yok mu kasikta

hayır canım batma falanda yok
sivilce strestendir bencede
benim 2. kolmen tedavim ilki yarım kalmıştı hiç büyüme olmamıştı bide enfeksiyon kapmıştım
bunda ise sadece 1 yumurta oluştu 2 cm idi.
onu görüncede hemen iğne yaptırdı doktorum

Beninde ikinci klomen ve ignem. Sitresin bize bir faydasi olmuyo ama elimizden de bir sey gelmiyo.

merhabalar bende dün iğne yaptırdım ama ne ağrı ne batma hiçbişi yok doktorum bgn ve pazar ilişki günleri söyledi. tek yumurtam olmuş acaba o yüzden mi bişi yok

burdan açıklananlara göre kimi ağrı çekiyor, kimi çekmiyor, bende anlamadım, ağrısı olanda çatlıyor, ağrısı olmayanda çatlıyor,rabbim nasip ederse ağrı dinlemez canım, inşallah iyi olur, cuma günü bugün rabbim tüm isteyenlere versin kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın,hem kendime hem isteyenlere versin çünkü Allah'ın katında olmaz diye bişey yok, inşallah olur, bu ay hepimiz anne oluruz

benim eşimin sperm sorunu var, zayıf ve ölü çok, dedi doktor,bende kilo ve polikistik over var,iğnemi vurdurdum 36. saatte birleşmem olmadı görevdeydim diye,yani çok fazla olumsuzluk var nasıl olacaksa bende bilmiyorum,aslında hayırlısı

benm eşimde sıkıntı yok çok şükür ama bende yumurtalık tembelliği var cnm zaten kızkende ben ilaçsız adet olamazdım evlendikten snra iki ay oldum kendi kendime ona bile şaşırdım keşke o zmn korunmasaydım diyorum çok üzülüyorum bende hep dua ediyorum Meryem suresi okuyorum inş verir rabbim çok üzülüyorum artık eşimin de üzüntüsünü görünce kendime kızıyorum

merhabalar bende dün iğne yaptırdım ama ne ağrı ne batma hiçbişi yok doktorum bgn ve pazar ilişki günleri söyledi. tek yumurtam olmuş acaba o yüzden mi bişi yok
Tek yumurta olmasiyla alakasi yok benim gecen ay tek yumurtam vardi cok agrim olmustu bu ay 3 tane var hic agrim yok zamana bunyeye gore degisiyo canm

Tek yumurta olmasiyla alakasi yok benim gecen ay tek yumurtam vardi cok agrim olmustu bu ay 3 tane var hic agrim yok zamana bunyeye gore degisiyo canm

ne biliyim cnm umutsuzluk işte biliyorum aslında bir yumurta bir sperm yeter bebiş için ama birikmişlikliler yıkıyor beni işte her ay olumsuzu görmek artık hiç olmıcak gibi geliyor Allahım aratmadan versin yarabbim

Cok ama cok haklisin bende cok kotu oluyordum hatta is hayatimi bile erteledim ama bekliuoruz ama artik daha az takiyorum baska seylerle iyalanmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…