- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
hu huuuu çok sevindim buna iştesaat sonra yumurta çatlıyo tatlmm :) sperm 3 gün yasyo :) bnce tutar ya inşşhatta iğneden 1 gün önce bile ilişki olsan tutma ihtimali var kuzumm
Adet belirtisi icin erken degilmi ki bende 13 unde oldum . Akintin oldu mu29.07.2014 adet günüm
12.08.2014 iğne vurulduğum gün
3 gün oldu çatlama iğnesi olalı tık yokne ağrı ne sancı
adet belirtisi olarak sivilcelerim çıktı tek değişiklik bu şimdilik
çatladı mı bi anlasam başka bişey istemem :V
senden 1 gün önce olmuşum iğneyiAdet belirtisi icin erken degilmi ki bende 13 unde oldum . Akintin oldu mu
Bu ay klomen kullandim bitti hic agriOlmamisti bundan once kullandigimda cok agrim oldu diye hic umidimyoktu yumurtam olmamistir diye dusundum ama doktor bile sasirdi 3 tane catlamaya hazir di hemen ignemi yapti. Seninde sivilcen sitreatende cikmis olabilir. Batma falan yok mu kasiktasenden 1 gün önce olmuşum iğneyi
akıntı hep olduğundan farkedemiyorum
neden bende ağrı olmadı yoksa çatlamadı mı diye düşünmekten kafayı sıyıracağım :)
adet belirtisi için erkenmiş bende yeni öğrendim canım :)
ama bu sivilceler neyin nesi anlamadım
Beninde ikinci klomen ve ignem. Sitresin bize bir faydasi olmuyo ama elimizden de bir sey gelmiyo.hayır canım batma falanda yok
sivilce strestendir bencede
benim 2. kolmen tedavim ilki yarım kalmıştı hiç büyüme olmamıştı bide enfeksiyon kapmıştım
bunda ise sadece 1 yumurta oluştu 2 cm idi.
onu görüncede hemen iğne yaptırdı doktorum
evet malesef düşünmeden edemiyoruzBeninde ikinci klomen ve ignem. Sitresin bize bir faydasi olmuyo ama elimizden de bir sey gelmiyo.
Evet oldu 1 tane ve gec buyumustuevet malesef düşünmeden edemiyoruz
senin ilkinde yumurtan oluştu mu?
hmm inşallah bu ay hamile kalırsınEvet oldu 1 tane ve gec buyumustu
Insallah sende bende tum iateyenlerde kavusuruz.Hemen hemen 8aydir falanhmm inşallah bu ay hamile kalırsın
ne zamandan beridir tedavi görüyorsun
benimde yaklaşık 1 sene olduInsallah sende bende tum iateyenlerde kavusuruz.Hemen hemen 8aydir falan
aminn insallah ikimizde yakon zamnlarda test yapar birlikte ogrenmis oluruz hemen hemen sanada dua edecegim burdan haykiririz insallahhbenimde yaklaşık 1 sene oldu
rabbim mübarek cuma gününün hürmetine bize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
benim eşimin sperm sorunu var, zayıf ve ölü çok, dedi doktor,bende kilo ve polikistik over var,iğnemi vurdurdum 36. saatte birleşmem olmadı görevdeydim diye,yani çok fazla olumsuzluk var nasıl olacaksa bende bilmiyorum,aslında hayırlısı
Tek yumurta olmasiyla alakasi yok benim gecen ay tek yumurtam vardi cok agrim olmustu bu ay 3 tane var hic agrim yok zamana bunyeye gore degisiyo canmmerhabalar bende dün iğne yaptırdım ama ne ağrı ne batma hiçbişi yok doktorum bgn ve pazar ilişki günleri söyledi. tek yumurtam olmuş acaba o yüzden mi bişi yok
Tek yumurta olmasiyla alakasi yok benim gecen ay tek yumurtam vardi cok agrim olmustu bu ay 3 tane var hic agrim yok zamana bunyeye gore degisiyo canm
Cok ama cok haklisin bende cok kotu oluyordum hatta is hayatimi bile erteledim ama bekliuoruz ama artik daha az takiyorum baska seylerle iyalanmaya calisiyorumne biliyim cnm umutsuzluk işte biliyorum aslında bir yumurta bir sperm yeter bebiş için ama birikmişlikliler yıkıyor beni işte her ay olumsuzu görmek artık hiç olmıcak gibi geliyor Allahım aratmadan versin yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?