Yok yok merak etme belirti olmasa da. Ben Pazartesi doktora gideceğim çatlama iğnesi için sen ne durumdasınhiç deme yaa bende de tık yok
ne ağrı ne bişey
akıntı zaten hep var bende anlayamıyorum
kafam çok karışık
benmde adet belrtilerm basladı29.07.2014 adet günüm
12.08.2014 iğne vurulduğum gün
3 gün oldu çatlama iğnesi olalı tık yokne ağrı ne sancı
adet belirtisi olarak sivilcelerim çıktı tek değişiklik bu şimdilik
çatladı mı bi anlasam başka bişey istemem :V
Ben hamile kalmadım ama neler yaşadım yazayım. Klomen bittikten sonra doktora gittim yumurta takibi için ama klomeni içerken hiçbir sıkıntı yaşamadım şişkinlik dışında, doktor yumurtan gelişmiş çatlama iğnesi vuralım dedi rahmin duvar kalınlığında iyiydi ben çok çekiniyordum ama iğneyi aldı ve vurdu. Ben bu esnada baya ağladım ama stresten ne acı ne ağrı yaşadım. Sonra ilişki zaten. Ama ne yazık ki olmadı, doktora tekrar gittim her şey normalmiş yumurtam çatlamış, rahmimden tertemizniş şimdi yeniden klomen kullanıyorum.çatlatma iğnesi ile hamile kalan yok mu, en azından çatlatma iğnesinden sonra nene gibi belirtiler yaşadı,yaşadıktan sonra hamile kaldığını anlatirmi
bugün adetin 21. günüYok yok merak etme belirti olmasa da. Ben Pazartesi doktora gideceğim çatlama iğnesi için sen ne durumdasın
adet belirtisi değildir obenmde adet belrtilerm basladıkasklarmda batmalar sancılanmalar damarlarm ceklyo sankii ama daha 12 gün var bu neyn nesi anlamadm valla
inş cnm suan geçti zaten ayın 28 ini beklyrm bakalmm .. sen beklycek msn adet gününü test içinadet belirtisi değildir o
stres yapma yaa rahat ol
çok fazla da belirtilere takılıp vücudunu dinleme
Benim ilk ay klomen ve çatlama iğnesinde her şey çok yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım, bu ay 2. Klomenle denemem. Adetimin 11. Günü bugün yumurta takibi için gideceğim şimdi gerek olursa da çatlama iğnesi olacağım bakalım inşaallah yolundadır her şey. Eğer yolunda giderse çalışmalar başlayacak. İğneden sonra kaç gün ilişki yaşıyorsunuz? Ben cuma şehir dışına çıkıyorum da bu kadar zaman yeterli mi acaba;(bugün adetin 21. günü
çalışmalar devam ediyor sadece 1 gün firemiz var
öyle gün aşırı falan da değil bizimki
hergün çalışma yaptık,korktuğumuzdan..
ağrı sızı hiç bişey yok hala
akıntım devam ediyor ama oda hep var zaten
dr duphaston vermişti ona devam ediyorum çat pat öyle yani..
sen neler yapıyosun?
kızlar merhaba bende klomen kullandım ve adetin 14. günü 16/08/2014 de çatlatma iğnemi vurdurdum. doktorum 1 tane çatlamaya hazır yumurtam olduğunu söyledi iğneyi olduğum günde dahil olmak üzere 4 gün birliktelik istiyorum dedi . iğneyi olduğum günün ertesi günü sağ kasığımda ağrı oluştu nitekim çatlamaya hazır olan yumurtam da sağ tarafımda idi herhalde çatladı ki ağrı oluştu doktorum ağrın olacaktır bu bizim istediğimiz birşey di dedi .bugun arıcam doktorumu tekrardan sorucam ağrı oluştu bu çatladığınımı gösterir diye. dilerim bu ay hepimiz ağrısız sızısız hayırlı hamişler oluruz.Benim ilk ay klomen ve çatlama iğnesinde her şey çok yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım, bu ay 2. Klomenle denemem. Adetimin 11. Günü bugün yumurta takibi için gideceğim şimdi gerek olursa da çatlama iğnesi olacağım bakalım inşaallah yolundadır her şey. Eğer yolunda giderse çalışmalar başlayacak. İğneden sonra kaç gün ilişki yaşıyorsunuz? Ben cuma şehir dışına çıkıyorum da bu kadar zaman yeterli mi acaba;(
Bende ağrı olmuyor ama çatlıyor yumurtam. Sanırım herkes farklı farklı yaşıyor bu süreci.kızlar merhaba bende klomen kullandım ve adetin 14. günü 16/08/2014 de çatlatma iğnemi vurdurdum. doktorum 1 tane çatlamaya hazır yumurtam olduğunu söyledi iğneyi olduğum günde dahil olmak üzere 4 gün birliktelik istiyorum dedi . iğneyi olduğum günün ertesi günü sağ kasığımda ağrı oluştu nitekim çatlamaya hazır olan yumurtam da sağ tarafımda idi herhalde çatladı ki ağrı oluştu doktorum ağrın olacaktır bu bizim istediğimiz birşey di dedi .bugun arıcam doktorumu tekrardan sorucam ağrı oluştu bu çatladığınımı gösterir diye. dilerim bu ay hepimiz ağrısız sızısız hayırlı hamişler oluruz.
demek ki bünye den kaynaklanıyor.Bende ağrı olmuyor ama çatlıyor yumurtam. Sanırım herkes farklı farklı yaşıyor bu süreci.
Sen ilişkiye devam et bu ay olur inşallah beraberce gebelik konusunda buluşuruzdemek ki bünye den kaynaklanıyor.
yani kafam karışık aslında kararsızıminş cnm suan geçti zaten ayın 28 ini beklyrm bakalmm .. sen beklycek msn adet gününü test için
ben çatlama iğnesinden 27 saat sonra çalışma yaptımBenim ilk ay klomen ve çatlama iğnesinde her şey çok yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım, bu ay 2. Klomenle denemem. Adetimin 11. Günü bugün yumurta takibi için gideceğim şimdi gerek olursa da çatlama iğnesi olacağım bakalım inşaallah yolundadır her şey. Eğer yolunda giderse çalışmalar başlayacak. İğneden sonra kaç gün ilişki yaşıyorsunuz? Ben cuma şehir dışına çıkıyorum da bu kadar zaman yeterli mi acaba;(
cnm ayda bi kere yumurtamız catlıyo bizim oda 12 saat yasıyo .. demem o ki eger catlamıssa zaten cumadan sonra yapsan da bi işe yaramaz .. sen doktoruna git bnce 2 3 gün sonra çatlayıp catlamadgnı öğren .. çatlamamışsa devam edersnz mecburenBenim ilk ay klomen ve çatlama iğnesinde her şey çok yolunda olmasına rağmen hamile kalamadım, bu ay 2. Klomenle denemem. Adetimin 11. Günü bugün yumurta takibi için gideceğim şimdi gerek olursa da çatlama iğnesi olacağım bakalım inşaallah yolundadır her şey. Eğer yolunda giderse çalışmalar başlayacak. İğneden sonra kaç gün ilişki yaşıyorsunuz? Ben cuma şehir dışına çıkıyorum da bu kadar zaman yeterli mi acaba;(
sabredebilirsen bekle derm ben .. ayını geçerse yap hamile deilsende ilaç kullanırsn en azndan olmak için .. senn adet tarihin kactı ?yani kafam karışık aslında kararsızım
bende ileri derecede adet düzensizliğide var normalde
neredeyse 2 ayda 1 adet oluyorum
o yüzden ne zaman test yapmalıyım,yapmalı mıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?