Tedavin hayırlı olsun benim ilk cocuğumda klomenle oldu kaç mm oldu yumurtan ben bugun kan testideyaptırdım 7 cıktı cuma tekrarlayacakmısım inşallah artarBen bu ay ılk defa klomen ve iğne kullandm. Pazsrtesı günü öğleyin iğneyi yaptı 36saat sonra catlar ilişkı dedi, iste su an bekliyoruz cnm
bu kan testi oranlarını bilmiyorum ya yani 7 olunca pozitif mi oluyor. Benim 2 yumurta m vardı Biri 23 diğeri 17 mm büyüklüğünde. İlk çocuğun ilk ay oldu mu klomen le yoksa 2. 3. Denemelerde miTedavin hayırlı olsun benim ilk cocuğumda klomenle oldu kaç mm oldu yumurtan ben bugun kan testideyaptırdım 7 cıktı cuma tekrarlayacakmısım inşallah artar
7 olunca cok arada bir deger oluyor yukselmesi gerek klomenle 3 ayımda oldu cunku ılk kez yumurta 3.ayımda olustu olustugu ayda cok şükür tuttu benimde yumurtam tuttugu ay 22 mm di inşallah seninkide tutar.Ben
bu kan testi oranlarını bilmiyorum ya yani 7 olunca pozitif mi oluyor. Benim 2 yumurta m vardı Biri 23 diğeri 17 mm büyüklüğünde. İlk çocuğun ilk ay oldu mu klomen le yoksa 2. 3. Denemelerde mi
İğnenin etkisi olabilir hala vücudunda canım bence bi kaç gün sonra tekrarla adet gecikmeden idrarda pek çıkmıyo diye biliyorum benHanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
Ben 2 senedir ara ara klomen ve pregnyl iğnesi kullandım ama son 5 aydır aralıksız kullanıyorum bu son ayım onun için bu ay bebek aspirinine başladım 19 unda oldum ovitrelleyi bakalım beklemedeyimHanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
İğneDen sonra bir süre hergün hememn hemen öxellikle sabahlarıne kadar sıklıkla mesela
Ben ikinci için ugrasıyorum ve bende sonuç bekliyorum bugun 11 .günüm yarın kan verecemSlm benimde 5. denemem klomen+ovitrelle kulandım ama bu sefer bebek aspirinine başladım bu son denemem 19 unda oldum ovitrelleyi bakalım beklemedeyim varmı acaba benim gibi uğraşan aranızda
İnşallah hayırlısı hakkımızda erken değilmi test için 14 günden önce hep pozitif çıkıyor bendeBen iki
Ben ikinci için ugrasıyorum ve bende sonuç bekliyorum bugun 11 .günüm yarın kan verecem
cnm bence bekle adet gununu...acele etme.adetine kaç gun varİnşallah hayırlısı hakkımızda erken değilmi test için 14 günden önce hep pozitif çıkıyor bende
9 gün var bugün ovitrelle olalı 5 gün olducnm bence bekle adet gununu...acele etme.adetine kaç gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?