çatlatma iğnesi yaptıranlar bakabilirmisinizz

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi

hayır daha hastalanmama baya var ...bu arada cevabın ıcın tesekkur ederim sizde durum ne yaptırdınızmı daha önce bu iğneden

Ben bu ay ılk defa klomen ve iğne kullandm. Pazsrtesı günü öğleyin iğneyi yaptı 36saat sonra catlar ilişkı dedi, iste su an bekliyoruz cnm

Ben bu ay ılk defa klomen ve iğne kullandm. Pazsrtesı günü öğleyin iğneyi yaptı 36saat sonra catlar ilişkı dedi, iste su an bekliyoruz cnm
Tedavin hayırlı olsun benim ilk cocuğumda klomenle oldu kaç mm oldu yumurtan ben bugun kan testideyaptırdım 7 cıktı cuma tekrarlayacakmısım inşallah artar

Ben
Tedavin hayırlı olsun benim ilk cocuğumda klomenle oldu kaç mm oldu yumurtan ben bugun kan testideyaptırdım 7 cıktı cuma tekrarlayacakmısım inşallah artar
bu kan testi oranlarını bilmiyorum ya yani 7 olunca pozitif mi oluyor. Benim 2 yumurta m vardı Biri 23 diğeri 17 mm büyüklüğünde. İlk çocuğun ilk ay oldu mu klomen le yoksa 2. 3. Denemelerde mi

Ben

bu kan testi oranlarını bilmiyorum ya yani 7 olunca pozitif mi oluyor. Benim 2 yumurta m vardı Biri 23 diğeri 17 mm büyüklüğünde. İlk çocuğun ilk ay oldu mu klomen le yoksa 2. 3. Denemelerde mi
7 olunca cok arada bir deger oluyor yukselmesi gerek klomenle 3 ayımda oldu cunku ılk kez yumurta 3.ayımda olustu olustugu ayda cok şükür tuttu benimde yumurtam tuttugu ay 22 mm di inşallah seninkide tutar.

inşallah cnm yaa. ne güzel söyledin...inşallah coook istiyorm. peki yumurta oluştugu ay çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki oldu

Canım o zaman biz saate falan bakmadık istedigimiz zaman oldu ve sık oldu biraz

Hanımlar bugün iğnemin 9.günü ve idrar testim pozitif sizce gercekten hamilemiyimm bu ay 3 yumurtam vardı sizlerden benimle aynı durumu yasayan varmı sonucunuz neydi
İğnenin etkisi olabilir hala vücudunda canım bence bi kaç gün sonra tekrarla adet gecikmeden idrarda pek çıkmıyo diye biliyorum ben

Slm benimde 5. denemem klomen+ovitrelle kulandım ama bu sefer bebek aspirinine başladım bu son denemem 19 unda oldum ovitrelleyi bakalım beklemedeyim varmı acaba benim gibi uğraşan aranızda

Ben 2 senedir ara ara klomen ve pregnyl iğnesi kullandım ama son 5 aydır aralıksız kullanıyorum bu son ayım onun için bu ay bebek aspirinine başladım 19 unda oldum ovitrelleyi bakalım beklemedeyim

Ben iki
Slm benimde 5. denemem klomen+ovitrelle kulandım ama bu sefer bebek aspirinine başladım bu son denemem 19 unda oldum ovitrelleyi bakalım beklemedeyim varmı acaba benim gibi uğraşan aranızda
Ben ikinci için ugrasıyorum ve bende sonuç bekliyorum bugun 11 .günüm yarın kan verecem

benm de pregnyl olalı 4 gun oldu adetıme de 10 gun falan var ama su an ıcın test yaptırsan bıle dogru sonuc alamayabılırmıssın cnm

klomen kullananlar sayfasına gelın kızlaaarr.. orda daha cok bizim gibilerden var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…