- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
Mrb bende klomen kllandm btti bugun tekrar kontrolm.vardi bi yumrtam 18mm digeri 19mm olmus dktor catlatma ognesi vericekti ama sgorta karsilamyonus dediki kendin alablrsn snra vszgecti alma igne felan dedi kendiliginden catlar dedi sali gnu tekrar gel dedi gun asiri iliski dedi bana acaba ymrta catlarmiki bu seklde sal gnu httgmde dktor neye bakicak snra ne olucak acaba
Keşke alsaydın çok mu pahalı iğne?neyse artık hayırlısı olsun
Hayır dr bakmış olsaydı ısrarlâ almanı isterdi sanırım.demekki catlamasiyla ilgili sıkıntı yok.problemin ne dr sorun olarak birsey söyledi mi?
Onu bilemiyorum yanlış birsey söylemek istemiyorum.ama özellikle sabah olarak değildir normalde hergün olarak denilmiştir
Genede saol cnm sali gn gidicem bakalm.hayrlisi artk sali gn gttgmde dktor ymrtam catladimi die bakicak yksa hamilelik var diemi bakicak acaba
Ben de catlatma iğnesi yaptirmistim canım.. şimdiki gidişinde çatlamış mi diye bakacak sonra adet gününü bekleyeceksin adet günün geçince test yaparsın.. beklemek zor oluyor gerçektenGenede saol cnm sali gn gidicem bakalm.hayrlisi artk sali gn gttgmde dktor ymrtam catladimi die bakicak yksa hamilelik var diemi bakicak acaba
Eger catladysa kesn hamle kabalrmiyim ki ama esmnfe sperm tetsnde hareketlilik dusuk ckmisti dktor sorn olmaz dedi ama.aeastrdm sorn olr yazyo acaba olablrmikiçok agrin varsa kasiklarda falan yumurtan çatlamış olabilir.. insallah catlamistir canım :)
Ins tutarda hepimizin bebegi okrdu :)Canim kesin degil.. yumurtayla spermin bulusup dollenmesi gerekiyor.. benim yumurtam cok kez çatladı ama henüz bir sonuc alamadik., esimin sperm sayisi düşük.. hiçbir sorun olmasa bile yumurta catladiktan sonra kesin hamile kalicaz diye bişey yok. Yumurta cok seciciymis. Oyle her gelene tamam demiyor. :)
kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi oldum 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyor. sizce daha kaç gün sürer bu ağrılar şimdiye geçmesi gerekmiyor muydu
Ben catlatma iğnesi vurulunca 1hafta ağrım olmuştu zor kalkiyordum yerimden.kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi oldum 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyor. sizce daha kaç gün sürer bu ağrılar şimdiye geçmesi gerekmiyor muydu
o derece ağrımıyor ama ağır var sürekli inşallah iyi şeyler oluyordur da o yüzden ağrıyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)Ben catlatma iğnesi vurulunca 1hafta ağrım olmuştu zor kalkiyordum yerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?