catlatma ignesi yaptiranlar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar bat 15 aralik bu ay klomen kullandm ve sol yumurtam olusmus yarin sabah catlatma ignesi yaptrcam ve 36 saat snra iliski dedi doktor ilk defa yaptrcm bunu saglik ocaginda da yapiliyor demi sizler ne durumdasiniz igne yaptıranlar bebisi olanlar var mi

Bende ilk sefa bu ay yaptirdim canim ama saglik ocagina sordum yapamayiz dediler.ki benimkinn saatide uymuyodu saglik ocaginin saatine.acilde yaptirabildim.

Bende ilk sefa bu ay yaptirdim canim ama saglik ocagina sordum yapamayiz dediler.ki benimkinn saatide uymuyodu saglik ocaginin saatine.acilde yaptirabildim.
Bnde yarin sabah 10 gbi yaptrcam canm ins hastanede yaptrym diyorm acilden giris yapip ama yarı ozel bi hastane ucret alırlar mi bilmyrm sen ne zman yaptrdn canm

1 sene boyunca her ay yaptirdim ama kendim yaptım insülin iğnesi gibi minicik bişey gobegimden vuruyodum ilk acile gittim yaptırmak için hemşire güldü bana kendinde yapabilirsin dedi anlamiyosun bile vururken

1 sene boyunca her ay yaptirdim ama kendim yaptım insülin iğnesi gibi minicik bişey gobegimden vuruyodum ilk acile gittim yaptırmak için hemşire güldü bana kendinde yapabilirsin dedi anlamiyosun bile vururken
Oyle tabi kendimiz de yapabilrz ama ben ilk defa olacagi icin hstanede yaptrcm siz 1 sene boyunca mi yaptrdnz ya bebegnz var mi

Bnde yarin sabah 10 gbi yaptrcam canm ins hastanede yaptrym diyorm acilden giris yapip ama yarı ozel bi hastane ucret alırlar mi bilmyrm sen ne zman yaptrdn canm
Bende ozel hastanenin acilinde yaptirdim ama ucret almadilar.bilmiyorum kayit yaptirdim fakat ucret istemediler.

Oyle tabi kendimiz de yapabilrz ama ben ilk defa olacagi icin hstanede yaptrcm siz 1 sene boyunca mi yaptrdnz ya bebegnz var mi
Malesef canım benim yumurtam çok inatçı çıktı iğneyle bile catlamadi en son tup bebek yaptircaktim öncesinde bi rahim filmi istedi cektirdikten 2 ay sonra tup bebek tedavisi için adet olmayi beklerjen hamile kalmisim cok şükür şimdi 13+3 günlük hamileyim☺ darısı başınıza inşallah 4.5 sene bekledim melegimi

Amin canm ins. Senin supriz gelmis beklnmedik anda ne guzel ins saglikli gebeligin olur benim eylulde klomen kullndm kimyasal oldu ama ignesizdi bu ay igne verdi doktor yumurtam catliyo kendi cok sukur ama igneyle sansi artiriyorz insallah bu ay olur

Aslinda test yapsan cikar canim warsa hic yapmadin mi igneden snra falan. Enazindan varsada yoksa da ogrenms olrsun beklemek daha zor
Yok canım yapmadım cok iyi degerlendiremedim cunku o günleri.oyle olunca bosuna yapmaym dedim kan testinde cikar yaptirsam suan.

Amin canm ins. Senin supriz gelmis beklnmedik anda ne guzel ins saglikli gebeligin olur benim eylulde klomen kullndm kimyasal oldu ama ignesizdi bu ay igne verdi doktor yumurtam catliyo kendi cok sukur ama igneyle sansi artiriyorz insallah bu ay olur
Benimde tam tersiydi klomen vermiyordu kendi yumurtam fazla saglm olduğu icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…