Bnde yarin sabah 10 gbi yaptrcam canm ins hastanede yaptrym diyorm acilden giris yapip ama yarı ozel bi hastane ucret alırlar mi bilmyrm sen ne zman yaptrdn canmBende ilk sefa bu ay yaptirdim canim ama saglik ocagina sordum yapamayiz dediler.ki benimkinn saatide uymuyodu saglik ocaginin saatine.acilde yaptirabildim.
Oyle tabi kendimiz de yapabilrz ama ben ilk defa olacagi icin hstanede yaptrcm siz 1 sene boyunca mi yaptrdnz ya bebegnz var mi1 sene boyunca her ay yaptirdim ama kendim yaptım insülin iğnesi gibi minicik bişey gobegimden vuruyodum ilk acile gittim yaptırmak için hemşire güldü bana kendinde yapabilirsin dedi anlamiyosun bile vururken
Bende ozel hastanenin acilinde yaptirdim ama ucret almadilar.bilmiyorum kayit yaptirdim fakat ucret istemediler.Bnde yarin sabah 10 gbi yaptrcam canm ins hastanede yaptrym diyorm acilden giris yapip ama yarı ozel bi hastane ucret alırlar mi bilmyrm sen ne zman yaptrdn canm
Bnde yarin yaptrcam ins canim bu ay hamislerden olurz ins :)Bende ozel hastanenin acilinde yaptirdim ama ucret almadilar.bilmiyorum kayit yaptirdim fakat ucret istemediler.
Insallah tatlım insalah yeni yıla hamile olark girerizBnde yarin yaptrcam ins canim bu ay hamislerden olurz ins :)
Allahim ins yaa brbrmzi haberdar edelm canm :)Insallah tatlım insalah yeni yıla hamile olark gireriz
Edelim canım adetime 4 gun kaldı ama hic umut yokAllahim ins yaa brbrmzi haberdar edelm canm :)
Malesef canım benim yumurtam çok inatçı çıktı iğneyle bile catlamadi en son tup bebek yaptircaktim öncesinde bi rahim filmi istedi cektirdikten 2 ay sonra tup bebek tedavisi için adet olmayi beklerjen hamile kalmisim cok şükür şimdi 13+3 günlük hamileyim☺ darısı başınıza inşallah 4.5 sene bekledim melegimiOyle tabi kendimiz de yapabilrz ama ben ilk defa olacagi icin hstanede yaptrcm siz 1 sene boyunca mi yaptrdnz ya bebegnz var mi
Az kalmis senin canm niye umut yok diyosun ki belli olmazEdelim canım adetime 4 gun kaldı ama hic umut yok
Amin canm ins. Senin supriz gelmis beklnmedik anda ne guzel ins saglikli gebeligin olur benim eylulde klomen kullndm kimyasal oldu ama ignesizdi bu ay igne verdi doktor yumurtam catliyo kendi cok sukur ama igneyle sansi artiriyorz insallah bu ay olurMalesef canım benim yumurtam çok inatçı çıktı iğneyle bile catlamadi en son tup bebek yaptircaktim öncesinde bi rahim filmi istedi cektirdikten 2 ay sonra tup bebek tedavisi için adet olmayi beklerjen hamile kalmisim cok şükür şimdi 13+3 günlük hamileyim☺ darısı başınıza inşallah 4.5 sene bekledim melegimi
Hic belirti falan yok canim yani kendimi her ay kandirdim bu ay inandiramiyorumdaAz kalmis senin canm niye umut yok diyosun ki belli olmaz
Aslinda test yapsan cikar canim warsa hic yapmadin mi igneden snra falan. Enazindan varsada yoksa da ogrenms olrsun beklemek daha zorHic belirti falan yok canim yani kendimi her ay kandirdim bu ay inandiramiyorumda
Yok canım yapmadım cok iyi degerlendiremedim cunku o günleri.oyle olunca bosuna yapmaym dedim kan testinde cikar yaptirsam suan.Aslinda test yapsan cikar canim warsa hic yapmadin mi igneden snra falan. Enazindan varsada yoksa da ogrenms olrsun beklemek daha zor
Benimde tam tersiydi klomen vermiyordu kendi yumurtam fazla saglm olduğu icin:)Amin canm ins. Senin supriz gelmis beklnmedik anda ne guzel ins saglikli gebeligin olur benim eylulde klomen kullndm kimyasal oldu ama ignesizdi bu ay igne verdi doktor yumurtam catliyo kendi cok sukur ama igneyle sansi artiriyorz insallah bu ay olur
İdrar testinde de cikar diye dusunuyorm bn canm belli olmz yani ins vardrYok canım yapmadım cok iyi degerlendiremedim cunku o günleri.oyle olunca bosuna yapmaym dedim kan testinde cikar yaptirsam suan.
Nasil yani klomen kullanmadinz mi hic igne mi oldunz sadeceBenimde tam tersiydi klomen vermiyordu kendi yumurtam fazla saglm olduğu icin:)
Aynen öyle canımNasil yani klomen kullanmadinz mi hic igne mi oldunz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?