catlatma ignesi yaptiranlar

Cnm ben yaptim ama üstünden 7 ay gecti hala hamile deilim

Cnm ben yaptim ama üstünden 7 ay gecti hala hamile deilim
Yaaa olmayinca olmuyo iste bnmde umudum azaliyor duyunca canm ztn iliskiyede giremiyorum vajinal tahris oldu bnde 36 saat dolnca iliski oldu daha olmz bi kac gun daha bu ay da gitti sanirim

Bende bugun doktora gittim solda 3 sagdada 2yumurta olsmus buyumus dedi 22cm dedi ynlis hatirlamiyorsam catlatmk icin igne yaptirdim toplan 3igne ama bir tanesi karindan iki tanesini kalcadan yapti

Bende bugun doktora gittim solda 3 sagdada 2yumurta olsmus buyumus dedi 22cm dedi ynlis hatirlamiyorsam catlatmk icin igne yaptirdim toplan 3igne ama bir tanesi karindan iki tanesini kalcadan yapti
25 kasimda yaptrdm canm igneyi dha var yani bekleyecm. Seninde masallah 5 yumurta olusmus birinden biri dollenir:)) bnada kalcadan yapılmıştı. Ilk ayda 2 yumurtaydi bu ay 1 tane olmus ben umutsuz gbiyim ya

Valla blmiyorum ki cnm ins dollenir klomen kullandim bide estrofem kullaniyorm sende kullandinmi bu ilaclari klomen zatn yumurtalklari buyutuyo umidini yitirme Allah ins bizede nasip edecek dua et bol bol ne kadr oldu evleneli ben 7 aylk evliyim ilk iki ay korundm sadece

Bnm ewleneli 15 ay oldu canm ilk 3 ay korundum 1 senedr deniyorz ama nasip olmadi henuz ins olur bn sadece klomen kullndm hcbir sorunumuz yok cok sukur canm senin kullandgn klomen kac mg ve gunde kac kere kullandn

Ayrica 1 sene olmayinca klomende vermiyorlar sana iyi vermisler 5 aydan :)

Devlet hastanesine gtseydim cocuk istiyorum desem doktprlar beni kovardi kesin 1sene olmadan tedavi ypmiyorlar ben munevver akbas die bi dpktorn muaynanesine gidiyorum klomenin mg blmiyorm bakmadm hic ilk ay bi kutu verdi sabah aksm ic dedi ondan snraki ay hic ilac kullanmadm snra tkrar gidim tedavi olim dedm tkrsr klomen verdi adetn 4.gunu baslatti sabah 2aksam 2 ictm

Ay cok fazla degil mi yaa daha 5 aydan bu kadar yuklenilir mi canm cogul gebelik ihtimalin yuksek yani. Ayrica adet zmani hormonlarina baktrdn mi

Evet cnm iki ay once hormon testi ypmisti normaldi sadece yumurtaligim zayif demisti cogul gebelik olsa valla daha cok sevinirim hep okiz cpcugum olsn istemistm ama bi tanesi tutsunda baska birsy istemiuorum doktr yumuryaliklarn cpgalmis dedi ama hepsi kivama gelmis dedimi tam emin deglim sadece bi tanesi ocn 22.cm olmus dedo

Solda 3sagda 2olmus dedi belki hepsi catlama kivaminda degildir ama ins oyledir en azindan sansm artar

Benim dpktor cok iyi cnim o kdar guz eligilenyor ki cogu kisi o doktorn tedavisiyle hamile kaldi gebelige iyi hazrliyo bi bldigi olmasa o kadr ilaci kullandirmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…