- 28 Kasım 2016
- 21
- 3
- 1
- 27
Cnm ben yaptim ama üstünden 7 ay gecti hala hamile deilimKizlar bat 15 aralik bu ay klomen kullandm ve sol yumurtam olusmus yarin sabah catlatma ignesi yaptrcam ve 36 saat snra iliski dedi doktor ilk defa yaptrcm bunu saglik ocaginda da yapiliyor demi sizler ne durumdasiniz igne yaptıranlar bebisi olanlar var mi
YaaaCnm ben yaptim ama üstünden 7 ay gecti hala hamile deilim
Onumuzdeki maclara bakacaz artik :)Yaaaolmayinca olmuyo iste bnmde umudum azaliyor duyunca canm ztn iliskiyede giremiyorum vajinal tahris oldu bnde 36 saat dolnca iliski oldu daha olmz bi kac gun daha bu ay da gitti sanirim
Insallah bebis olur tatlım en kisa zamanda hepimizeAllahim bu ay neler bekliyor beni acaba ya bebis ya da agrilar sizilar.. Ins bebis olur :) yeni yeni gecmeye basladi agri cok sukur
Amin inşallahInsallah bebis olur tatlım en kisa zamanda hepimize
Amiin canm ins rabbim isteyen herkese nasip etsnInsallah bebis olur tatlım en kisa zamanda hepimize
Bna mi soruyosn canmAdetine 4gun kala mi igne yaptracan cnim ta sen o nasil oluyo
25 kasimda yaptrdm canm igneyi dha var yani bekleyecm. Seninde masallah 5 yumurta olusmus birinden biri dollenir:)) bnada kalcadan yapılmıştı. Ilk ayda 2 yumurtaydi bu ay 1 tane olmus ben umutsuz gbiyim yaBende bugun doktora gittim solda 3 sagdada 2yumurta olsmus buyumus dedi 22cm dedi ynlis hatirlamiyorsam catlatmk icin igne yaptirdim toplan 3igne ama bir tanesi karindan iki tanesini kalcadan yapti
Bnm ewleneli 15 ay oldu canm ilk 3 ay korundum 1 senedr deniyorz ama nasip olmadi henuz ins olur bn sadece klomen kullndm hcbir sorunumuz yok cok sukur canm senin kullandgn klomen kac mg ve gunde kac kere kullandnValla blmiyorum ki cnm ins dollenir klomen kullandim bide estrofem kullaniyorm sende kullandinmi bu ilaclari klomen zatn yumurtalklari buyutuyo umidini yitirme Allah ins bizede nasip edecek dua et bol bol ne kadr oldu evleneli ben 7 aylk evliyim ilk iki ay korundm sadece
Ay cok fazla degil mi yaa daha 5 aydan bu kadar yuklenilir mi canm cogul gebelik ihtimalin yuksek yani. Ayrica adet zmani hormonlarina baktrdn miDevlet hastanesine gtseydim cocuk istiyorum desem doktprlar beni kovardi kesin 1sene olmadan tedavi ypmiyorlar ben munevver akbas die bi dpktorn muaynanesine gidiyorum klomenin mg blmiyorm bakmadm hic ilk ay bi kutu verdi sabah aksm ic dedi ondan snraki ay hic ilac kullanmadm snra tkrar gidim tedavi olim dedm tkrsr klomen verdi adetn 4.gunu baslatti sabah 2aksam 2 ictm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?