Kimse cevap vermiyor yaa sinir oldum cok tesekkurlrr sen ne yaptin kacinci gününBen varım
Yaptığınız işlemi gonal f i sanki evde kendi başınıza yapmış anladım doğrumu bir tüp bebek merkezine gittiyseniz 12 . Gününde hcg kan testi ile hamile olduğunuz anlaşılır doktorunuz bunu size anlatmış olması lazım.Arkasaslar gonal f kullandim ve 10 tane gelismis yumurtam oldu çatlatma iğnesinden 36 saat sonra iliskiye girdik ve cok sancim oldu doktora gittik çatlamis yumurtalarin sancin ondan dedi ve bugun 11. günüm idrar testi yaptim negatif silik bile değil çok üzgünüm hala umut varmi cok moralim bozuk bilgililer yardim
Varsa testin sende yap yaaa ayniyiz senle varmi bir belirti11. Gün işte îğneden sonra pazar test yapacam negatif olursa pazartesi kan verecem sende sıkma canını pazartesi kanda baktır henüz idrarda çıkmaması normal
Evet evde kendim yaptim 10 tane ymurtam gelisti ve catladilar evde iliski olduYaptığınız işlemi gonal f i sanki evde kendi başınıza yapmış anladım doğrumu bir tüp bebek merkezine gittiyseniz 12 . Gününde hcg kan testi ile hamile olduğunuz anlaşılır doktorunuz bunu size anlatmış olması lazım.
Doktorum zaten erken olur gelme dedi ama ben idrarda silikte olsa cikar sanmistim umutlarim yikildiYaptığınız işlemi gonal f i sanki evde kendi başınıza yapmış anladım doğrumu bir tüp bebek merkezine gittiyseniz 12 . Gününde hcg kan testi ile hamile olduğunuz anlaşılır doktorunuz bunu size anlatmış olması lazım.
112 buçuk vurdum e2 2500 cikti ve doktorum yapmayalim oshh olursun dedi ben dedim okadar emek harcadim oda tamam dedi ama en ufak ağrida geleceksin dedi ve hafif ohss oldum çatlarken inanilmaz ağrim oldu ve acilde ağri kesici serum falan verdiler bide ben doğudayim imkanim kisitli olsun istiyorum artk cok dua etmistim coğul olsun ne olacakkiİğnelerin dozu ne kadardı? 10 yumurta biraz fazla gibi çoğul gebelik ihtimalini düşünmedi mi acaba doktor
Hem 11.gün daha erken çıkmayabilir de canım. 15.ci güne kadar bekle.Gün aşırı ilişki oldu mu peki?
Doğudayim mahrumum ama buda olmazsa direk gatada tüp bebek yaptircam yumurta cok ama olmuyo isteYaptığınız eğer bir doktor kontrolün de ise bir şey demem sizin 10 yumurtanız çok değerli bir tüp bebek merkezine gitmenizi tavsiye ediyorum gonol f igne ile olmuyor bu işler yumurta folikül kalitesi erkek sperm kalitesi yani demek istediğim bir hastane ortamını tavsiye ederim inşallah iyi bir sonuç alırsınız.
Ya canim sen test alacaktin aldiysan sende yap pazartesi kan veririz :)11. Gün işte îğneden sonra pazar test yapacam negatif olursa pazartesi kan verecem sende sıkma canını pazartesi kanda baktır henüz idrarda çıkmaması normal
36 saatte ve gün aşiri iliski oldu tabiiİğnelerin dozu ne kadardı? 10 yumurta biraz fazla gibi çoğul gebelik ihtimalini düşünmedi mi acaba doktor
Hem 11.gün daha erken çıkmayabilir de canım. 15.ci güne kadar bekle.Gün aşırı ilişki oldu mu peki?
Belirtin var mi peki benim göğüs uçlari hassasEşim almış ama dükkanda unutmuşyarın getireyim dedi sabırsız pınar ben erken testlerden çok yoruldum negatif görünce tüm dünyam yıkılıyor. Hergün öleceğime son günlerde yapıp 1 gün ölüyorum . Hakkımızda hayırlısı canım 2 gün daha sayacaz sabret
Peki cok tesekkurler eylülde gitcem zaten bende pko varPınar can ne olur bu yaptığınız işlem ucuz bir iş değil bir gonol f 360 tl anlaďıģım kadarı ile sizin yumurtanız var zaten bir tüp bebek merkezine giderseniz sizin için daha iyi olur çünkü hiç ilaç kullanmadan tek yumurta ile bile hamile kalabilirsiniz zamanla beni anlayıp hak verirsiniz.Her kadın doğumcu bu işi bilmez tüp bebek sertifikası olan üniversitede bir hocaya gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?