- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Demek ki küçük bir dokunuşa ihtiyacın var. Bu şartlarda sanırım ilk aylardan şansın yüksek inşevet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..
ama anlamıyorum 2 defa kendiliğinden gebe kalmışım şimdi neden olmuyor ki..
klomenin etkisini ne kadar surede gorurum acaba
ay çok sevindim yaa. Resmen doğacak çocuk 8,5 ayda..Ay allahım telefonda yazıyorum muhabbet koyulaştı saçmalamışım 8,5 hafta. Offfff diğeri çok daha zor olurdu rabbim kimseye yaşatmasın
ya benm derdim pıhtılaşma değilkiArkadaşlarım pıhtılaşma yüzünden normal gebelik ve tüp bebek tedavilerinde hep kayıplar yaşadı. Pıhtılaşma iğneleri kullananların hepsinin bebişleri var şimdi hiç üzülme tedavisi var sonuçta
innşllahh yaa :))Demek ki küçük bir dokunuşa ihtiyacın var. Bu şartlarda sanırım ilk aylardan şansın yüksek inş
şuan belirtin faln var mı.. Bnce 15. Gunu bkle oyle test yapYumurtlama sorunun yoksa cabuk görürsün benim yumurtalar cevap vermedi iğneyle büyüyor
Göğüsler hassas ve uçlari büyüdü birazda kasik ağrisi oluyo sadece bunlar varşuan belirtin faln var mı.. Bnce 15. Gunu bkle oyle test yap
Pazar yap onu da son kurşununu hemen harcamaBir tane daha testim var sabahta onu yapim
bence sen hamilesin. Oyle bi his doğdu içime.Göğüsler hassas ve uçlari büyüdü birazda kasik ağrisi oluyo sadece bunlar var
Duramam ki on tane olsa onunuda yaparim eşime 1 tane al dedim 3 tane almis bugun 2 tane yaptim sabah duramam heralde :)))))P
Pazar yap onu da son kurşununu hemen harcama
Yaaaa keşke dünyalar benim olur bunu demen bile tebessüm ettirdi elleyince göğüs uçlarim aciyorbence sen hamilesin. Oyle bi his doğdu içime.
ben 2 hamileliğimdede soylediğin şeyleri ysşadım.. Zaten bulantı baş donmesi falan ilerleyen donmlerde oluyor
inşllhh rabbim yuzumuzu guldursunnYaaaa keşke dünyalar benim olur bunu demen bile tebessüm ettirdi elleyince göğüs uçlarim aciyor
Hepimizin yaa kimseyi böyle sinamasin sen de en kisa zamanda anne olursun inşinşllhh rabbim yuzumuzu guldursunn
Bak eşin çok iyi tanımış seniDuramam ki on tane olsa onunuda yaparim eşime 1 tane al dedim 3 tane almis bugun 2 tane yaptim sabah duramam heralde :)))))
canım klomen kullanıp bol bol soğan suyu içmeyi planlıyorum... Ne diyosun.. Soğan çatlamasına yardımcı oluyo yaaBak eşin çok iyi tanımış senibol bol almış
Ya valla bitane al dedim yaaa :))))Bak eşin çok iyi tanımış senibol bol almış
Soğan suyu pko olanlar için iyi senin bir sorunun yoksa yapma rahmi inceltebiliyor oda düşüğe neden olur sen klomen kullan zaten yumurtan büyürse sorunsuz hamile kalirsin insallah eşindede sorun yoksacanım klomen kullanıp bol bol soğan suyu içmeyi planlıyorum... Ne diyosun.. Soğan çatlamasına yardımcı oluyo yaa
Walla soğan suyu her derde deva zararı olmaz mutlaka bi faydasını görürsün.canım klomen kullanıp bol bol soğan suyu içmeyi planlıyorum... Ne diyosun.. Soğan çatlamasına yardımcı oluyo yaa
ama soğan suyu yumurta çatlatmqya çok iyi gelio. İ.sarqçoğlu da tavsiye edioSoğan suyu pko olanlar için iyi senin bir sorunun yoksa yapma rahmi inceltebiliyor oda düşüğe neden olur sen klomen kullan zaten yumurtan büyürse sorunsuz hamile kalirsin insallah eşindede sorun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?