- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah belirtilerin gerektir ve anne olursun ben bir kez hamile kaldim düstü çatlatma iğnesi kullanmistim ve 13. gün idrarda cok silikti kanda ayni gün 13 çikti betaGögüste hassasiyet var kasıkta ağrı sanki regl olacak gibi dün ve önceki gün çok midem bulandı bugün daha hafif bulantı, bunları tamamen benim zihnimde yapıyor olabilir benim öyle üstün yeteneklerim var çok kafaya taktığım şeylerde semptomları kendi kendime oluşturabiliyorum![]()
Benim yumurta cok lh yuksek yumurtlayamiyorum malesef büyümüyor yumurtam sen tüp yaptirPınar öncesini hatırlamıyorum sende sorun ne benim amh değerim çok düşük tedavi şart hatta dr bu ay olmazsa daha fazla yumurta harcayamam tüp bebek şart oldu diyor
Tesekkur ederim insallah hamileyimdir15. Gunden onceıkmaz canım.. Uzulme hala umut var..
merhaba, bende bu ay klomen kullanıcam. Umut var mıdr sizceCanım şansın daha yüksek senin yumurtanı bu ay çok güzel büyüttün ilaçla , yumurtada bolsa denemeye devam vakti zamanı gelince olacaktır. Benim valtim kalmadı evet fatkındayım yaptıracam biraz dinlenip. Offfff ne diyoruz ya biz hamile kaldık bu ay inş![]()
Ne kadarlik evlisin pekiCanım şansın daha yüksek senin yumurtanı bu ay çok güzel büyüttün ilaçla , yumurtada bolsa denemeye devam vakti zamanı gelince olacaktır. Benim valtim kalmadı evet fatkındayım yaptıracam biraz dinlenip. Offfff ne diyoruz ya biz hamile kaldık bu ay inş![]()
Vardir tabi :)))) sorun varmi peki nekadarlik evlisinmerhaba, bende bu ay klomen kullanıcam. Umut var mıdr sizce
2 yıl olacak kasımda.. 2 defa duşuk yaptım son duşukten sonra srbepsiz gebe kalamıyorum.. Herşy normal ama olmuyo.. 8 ay oldu..Vardir tabi :)))) sorun varmi peki nekadarlik evlisin
Bende 8,5 ayda kaybettim daha önce o zamanda regl geçince yapmıştım testi pozitif çıktı tabi:) erken yaptıklarım hep negatiftiİnsallah belirtilerin gerektir ve anne olursun ben bir kez hamile kaldim düstü çatlatma iğnesi kullanmistim ve 13. gün idrarda cok silikti kanda ayni gün 13 çikti beta
Anladim kan testi yaptimi pihtilasma olabilir bende düşuk yaptim cok zor malesef umarim en kisa zamanda anne oluruz2 yıl olacak kasımda.. 2 defa duşuk yaptım son duşukten sonra srbepsiz gebe kalamıyorum.. Herşy normal ama olmuyo.. 8 ay oldu..
doktor bu ayda adet olursan gel tedaviye başliycaz dedi
Düşük coookk zor yaa bidaha yasamak istemiyorum umarim hamileyizdirBende 8,5 ayda kaybettim daha önce o zamanda regl geçince yapmıştım testi pozitif çıktı tabi:) erken yaptıklarım hep negatiftitotem yaptım bu ay
Bakalım tutacakmı
evet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..Anladim kan testi yaptimi pihtilasma olabilir bende düşuk yaptim cok zor malesef umarim en kisa zamanda anne oluruz
Umut olmazmı canım umut hep var değerlerinde bi sorun yoksa genetik bi problem yoksa hiç korkma inş kısa sürede cevap alırsınmerhaba, bende bu ay klomen kullanıcam. Umut var mıdr sizce
off sizinki çokk ilerlemiş bi gebelik.. Kaybınızın sebebi nedr acabaBende 8,5 ayda kaybettim daha önce o zamanda regl geçince yapmıştım testi pozitif çıktı tabi:) erken yaptıklarım hep negatiftitotem yaptım bu ay
Bakalım tutacakmı
inşllh canım ama çok yıprattım kendimi, artık hiç olmiycakmış gibi gelio bana..Umut olmazmı canım umut hep var değerlerinde bi sorun yoksa genetik bi problem yoksa hiç korkma inş kısa sürede cevap alırsın
Ay allahım telefonda yazıyorum muhabbet koyulaştı saçmalamışım 8,5 hafta. Offfff diğeri çok daha zor olurdu rabbim kimseye yaşatmasınoff sizinki çokk ilerlemiş bi gebelik.. Kaybınızın sebebi nedr acaba
Yumurtlama sorunun yoksa cabuk görürsün benim yumurtalar cevap vermedi iğneyle büyüyorevet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..
ama anlamıyorum 2 defa kendiliğinden gebe kalmışım şimdi neden olmuyor ki..
klomenin etkisini ne kadar surede gorurum acaba
Arkadaşlarım pıhtılaşma yüzünden normal gebelik ve tüp bebek tedavilerinde hep kayıplar yaşadı. Pıhtılaşma iğneleri kullananların hepsinin bebişleri var şimdi hiç üzülme tedavisi var sonuçtainşllh canım ama çok yıprattım kendimi, artık hiç olmiycakmış gibi gelio bana..