çatlatma iğnesi yardımmmm

Pınar öncesini hatırlamıyorum sende sorun ne benim amh değerim çok düşük tedavi şart hatta dr bu ay olmazsa daha fazla yumurta harcayamam tüp bebek şart oldu diyor

Gögüste hassasiyet var kasıkta ağrı sanki regl olacak gibi dün ve önceki gün çok midem bulandı bugün daha hafif bulantı, bunları tamamen benim zihnimde yapıyor olabilir benim öyle üstün yeteneklerim var çok kafaya taktığım şeylerde semptomları kendi kendime oluşturabiliyorum :KK70:
İnsallah belirtilerin gerektir ve anne olursun ben bir kez hamile kaldim düstü çatlatma iğnesi kullanmistim ve 13. gün idrarda cok silikti kanda ayni gün 13 çikti beta

Pınar öncesini hatırlamıyorum sende sorun ne benim amh değerim çok düşük tedavi şart hatta dr bu ay olmazsa daha fazla yumurta harcayamam tüp bebek şart oldu diyor
Benim yumurta cok lh yuksek yumurtlayamiyorum malesef büyümüyor yumurtam sen tüp yaptir

Canım şansın daha yüksek senin yumurtanı bu ay çok güzel büyüttün ilaçla , yumurtada bolsa denemeye devam vakti zamanı gelince olacaktır. Benim valtim kalmadı evet fatkındayım yaptıracam biraz dinlenip. Offfff ne diyoruz ya biz hamile kaldık bu ay inş :KK45:

Canım şansın daha yüksek senin yumurtanı bu ay çok güzel büyüttün ilaçla , yumurtada bolsa denemeye devam vakti zamanı gelince olacaktır. Benim valtim kalmadı evet fatkındayım yaptıracam biraz dinlenip. Offfff ne diyoruz ya biz hamile kaldık bu ay inş :KK45:
merhaba, bende bu ay klomen kullanıcam. Umut var mıdr sizce

Ne kadarlik evlisin peki

İnsallah belirtilerin gerektir ve anne olursun ben bir kez hamile kaldim düstü çatlatma iğnesi kullanmistim ve 13. gün idrarda cok silikti kanda ayni gün 13 çikti beta
Bende 8,5 ayda kaybettim daha önce o zamanda regl geçince yapmıştım testi pozitif çıktı tabi:) erken yaptıklarım hep negatifti :( totem yaptım bu ay :KK70:Bakalım tutacakmı

2 yıl olacak kasımda.. 2 defa duşuk yaptım son duşukten sonra srbepsiz gebe kalamıyorum.. Herşy normal ama olmuyo.. 8 ay oldu..
doktor bu ayda adet olursan gel tedaviye başliycaz dedi
Anladim kan testi yaptimi pihtilasma olabilir bende düşuk yaptim cok zor malesef umarim en kisa zamanda anne oluruz

Anladim kan testi yaptimi pihtilasma olabilir bende düşuk yaptim cok zor malesef umarim en kisa zamanda anne oluruz
evet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..
ama anlamıyorum 2 defa kendiliğinden gebe kalmışım şimdi neden olmuyor ki..
klomenin etkisini ne kadar surede gorurum acaba

Bende 8,5 ayda kaybettim daha önce o zamanda regl geçince yapmıştım testi pozitif çıktı tabi:) erken yaptıklarım hep negatifti :( totem yaptım bu ay :KK70:Bakalım tutacakmı
off sizinki çokk ilerlemiş bi gebelik.. Kaybınızın sebebi nedr acaba

evet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..
ama anlamıyorum 2 defa kendiliğinden gebe kalmışım şimdi neden olmuyor ki..
klomenin etkisini ne kadar surede gorurum acaba
Yumurtlama sorunun yoksa cabuk görürsün benim yumurtalar cevap vermedi iğneyle büyüyor

inşllh canım ama çok yıprattım kendimi, artık hiç olmiycakmış gibi gelio bana..
Arkadaşlarım pıhtılaşma yüzünden normal gebelik ve tüp bebek tedavilerinde hep kayıplar yaşadı. Pıhtılaşma iğneleri kullananların hepsinin bebişleri var şimdi hiç üzülme tedavisi var sonuçta

Back
X