çatlatma iğnesi yardımmmm

evet kayıplarımın sebebi pıhtılaşma..
ama anlamıyorum 2 defa kendiliğinden gebe kalmışım şimdi neden olmuyor ki..
klomenin etkisini ne kadar surede gorurum acaba
Demek ki küçük bir dokunuşa ihtiyacın var. Bu şartlarda sanırım ilk aylardan şansın yüksek inş

Bir tane daha testim var sabahta onu yapim ;)

Ay allahım telefonda yazıyorum muhabbet koyulaştı saçmalamışım 8,5 hafta. Offfff diğeri çok daha zor olurdu rabbim kimseye yaşatmasın
ay çok sevindim yaa. Resmen doğacak çocuk 8,5 ayda..
benim kayıplarımda 8-10 haftalarda gerçkleşti

Arkadaşlarım pıhtılaşma yüzünden normal gebelik ve tüp bebek tedavilerinde hep kayıplar yaşadı. Pıhtılaşma iğneleri kullananların hepsinin bebişleri var şimdi hiç üzülme tedavisi var sonuçta
ya benm derdim pıhtılaşma değilki :-) onun tedavisini biliyorum da gebe kalamıyorum şuan

bence sen hamilesin. Oyle bi his doğdu içime.
ben 2 hamileliğimdede soylediğin şeyleri ysşadım.. Zaten bulantı baş donmesi falan ilerleyen donmlerde oluyor
Yaaaa keşke dünyalar benim olur bunu demen bile tebessüm ettirdi elleyince göğüs uçlarim aciyor

Bu belirtilerden bahsettikçe ağrım artıyor sabaha kadar muhabbet edersek ben büyük ihtimalle sabaha doğururum

canım klomen kullanıp bol bol soğan suyu içmeyi planlıyorum... Ne diyosun.. Soğan çatlamasına yardımcı oluyo yaa
Soğan suyu pko olanlar için iyi senin bir sorunun yoksa yapma rahmi inceltebiliyor oda düşüğe neden olur sen klomen kullan zaten yumurtan büyürse sorunsuz hamile kalirsin insallah eşindede sorun yoksa

Soğan suyu pko olanlar için iyi senin bir sorunun yoksa yapma rahmi inceltebiliyor oda düşüğe neden olur sen klomen kullan zaten yumurtan büyürse sorunsuz hamile kalirsin insallah eşindede sorun yoksa
ama soğan suyu yumurta çatlatmqya çok iyi gelio. İ.sarqçoğlu da tavsiye edio

Back
X