- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bencede, daha oncede denemiştim yumurtamı çatlatmıştıWalla soğan suyu her derde deva zararı olmaz mutlaka bi faydasını görürsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede, daha oncede denemiştim yumurtamı çatlatmıştıWalla soğan suyu her derde deva zararı olmaz mutlaka bi faydasını görürsün.
Çatlatmay havuç gelişmeyede incir iyi geliyo soğan suyu kistler için ve intihap için cok iyi sen bal tarçin çörekotuna bir bakama soğan suyu yumurta çatlatmqya çok iyi gelio. İ.sarqçoğlu da tavsiye edio
inşllh deniyim bu ayÇatlatmay havuç gelişmeyede incir iyi geliyo soğan suyu kistler için ve intihap için cok iyi sen bal tarçin çörekotuna bir bak
benim çatlatma iğnesinden önce ağrım vardı yani yumurta oluşurken sonrasında ağrım hafifledi 11. gün tekrar arttı snırım kişiye göre değişiyor iğnenin işeyaramadığı böyle anlaşılırmı bilmiyorum ancak şahsi fikrim işe yaramıştırmeraba arkadaşlar bende çatlatmak iğnemi 3 gün önce yaptırdım. ama hiç ağrım yok sadece arada batmalar oluyo. acaba iğne işe yaramamış olabilir mi yumurtalarim çatlamamış olabilir mi :/
Catlamistir ağriyla belli olmaz dr demistimeraba arkadaşlar bende çatlatmak iğnemi 3 gün önce yaptırdım. ama hiç ağrım yok sadece arada batmalar oluyo. acaba iğne işe yaramamış olabilir mi yumurtalarim çatlamamış olabilir mi :/
İnsallah hamileyizdirrrrrrYap bişeyler bu ay ben ve pınar hamileyizdir inşallah diğer ay sana gün sayarız inşallahhhhhh
arkadaşım durumunu hiç bilmiyorum biz dr tavsiyesi üzerine yorum yapıyoruz tedavilerimizi paylaşıyoruz dr kontrolü yaptırdın mı hiç ?Banada tavsiye eder misiniz klomen çatlatma yi
Sperm ileri hizli yüzde beş klomen kullansam ne olacakkiiarkadaşım durumunu hiç bilmiyorum biz dr tavsiyesi üzerine yorum yapıyoruz tedavilerimizi paylaşıyoruz dr kontrolü yaptırdın mı hiç ?
canım yumurtlama zamanı hariç bize yasak demişti dr. biz yasaklara uyuyoruz hiç fikrim yok ama gebelik oluşmuşsa ilk zamanlar canında yanıyorsa dr a sormadan yaramazlık yapma benceKizlar bide eşimle ilişkiden sonra sancı giriyor yaaa bu aralar normal mi
Evet azmisss siz aşilama yaptirin orda seçiliyorSperm ileri hizli yüzde beş klomen kullansam ne olacakkii
inşaallah. bana da doktorum çatlayınca ağrı falan olur demedi ama internette belirtileri okudukça umutsuzluğa kapılmıştım. teşekkür ederimCatlamistir ağriyla belli olmaz dr demisti
yani problem eşindeyse sen neden tedavi olacaksın ki dr ne diyorSperm ileri hizli yüzde beş klomen kullansam ne olacakkii
Dün olmustu yaa umarim sorun olmazcanım yumurtlama zamanı hariç bize yasak demişti dr. biz yasaklara uyuyoruz hiç fikrim yok ama gebelik oluşmuşsa ilk zamanlar canında yanıyorsa dr a sormadan yaramazlık yapma bence
Herkeste farkli oluyo mesela benim bir sürü yumurtam gelisti ve acilik oldum serum takildi yumurtalar sıkışıyormus seninki inan cok normalin
inşaallah. bana da doktorum çatlayınca ağrı falan olur demedi ama internette belirtileri okudukça umutsuzluğa kapılmıştım. teşekkür ederim
Ama aaaa n boşver be gülüm iki tup bebek yaptım olmadi Aşılama mi olacakEvet azmisss siz aşilama yaptirin orda seçiliyor