çatlatma iğnesi yardımmmm

ama soğan suyu yumurta çatlatmqya çok iyi gelio. İ.sarqçoğlu da tavsiye edio
Çatlatmay havuç gelişmeyede incir iyi geliyo soğan suyu kistler için ve intihap için cok iyi sen bal tarçin çörekotuna bir bak

meraba arkadaşlar bende çatlatmak iğnemi 3 gün önce yaptırdım. ama hiç ağrım yok sadece arada batmalar oluyo. acaba iğne işe yaramamış olabilir mi yumurtalarim çatlamamış olabilir mi :/

meraba arkadaşlar bende çatlatmak iğnemi 3 gün önce yaptırdım. ama hiç ağrım yok sadece arada batmalar oluyo. acaba iğne işe yaramamış olabilir mi yumurtalarim çatlamamış olabilir mi :/
benim çatlatma iğnesinden önce ağrım vardı yani yumurta oluşurken sonrasında ağrım hafifledi 11. gün tekrar arttı snırım kişiye göre değişiyor iğnenin işeyaramadığı böyle anlaşılırmı bilmiyorum ancak şahsi fikrim işe yaramıştır

Catlamistir ağriyla belli olmaz dr demisti

Kizlar bide eşimle ilişkiden sonra sancı giriyor yaaa bu aralar normal mi

Kizlar bide eşimle ilişkiden sonra sancı giriyor yaaa bu aralar normal mi
canım yumurtlama zamanı hariç bize yasak demişti dr. biz yasaklara uyuyoruz hiç fikrim yok ama gebelik oluşmuşsa ilk zamanlar canında yanıyorsa dr a sormadan yaramazlık yapma bence

canım yumurtlama zamanı hariç bize yasak demişti dr. biz yasaklara uyuyoruz hiç fikrim yok ama gebelik oluşmuşsa ilk zamanlar canında yanıyorsa dr a sormadan yaramazlık yapma bence
Dün olmustu yaa umarim sorun olmaz

in

inşaallah. bana da doktorum çatlayınca ağrı falan olur demedi ama internette belirtileri okudukça umutsuzluğa kapılmıştım. teşekkür ederim
Herkeste farkli oluyo mesela benim bir sürü yumurtam gelisti ve acilik oldum serum takildi yumurtalar sıkışıyormus seninki inan cok normal

Back
X