Merhabalar abla lar arkadaşlarbugün saat 12 buçuk gibi çatlatma iğnesi vuruldum doktorum bugün ilişkiye girin dedi 1w ye kadar mesela dedi ama ben burda falan okuyorum 36 saat sonra falan diyorlar kafam karıştı
Cnm dpktora göründün mü tekrardan hamilemisin?Evet geçiyor 14 gün içinde bende 5nde kan testi verdi negatif çıktı 10 'nda idrar testi yaptım yine 1 haftadır da sürekli akıntım var beyaz da oluyor şeffaf da bazen az biraz uzayan bazen sivi şekilde bende anlamadım canım inan ki
İnşallah hamilesindir canım. bende iğne vurulalı 17 gün oldu 14.günü test yaptım negatifti kan için biraz daha bekliyorum. benim vajinada fena ağrı oldu hala biraz biraz var çok kokruyorum olcam diye inşallah olmayızKızlaaar benim iğneyi vurulalı 13.günüm bat 26 bekliyorum göğüslerime dokunduğumda acıyor bazen 1 saate bir idrarımın geldiği oluyor ve kasıklarım batıyor.Benim için dua edin inşallah bu ay hamişimdir , sizler kaöıncı gün test yaptınız?
İnşallah canım benimm rabbim herbirimizi anne eyler inşallah..İnşallah hamilesindir canım. bende iğne vurulalı 17 gün oldu 14.günü test yaptım negatifti kan için biraz daha bekliyorum. benim vajinada fena ağrı oldu hala biraz biraz var çok kokruyorum olcam diye inşallah olmayız
Dün adet oldum canım ya 30.döngümde oldum. Bugün gittim bu ayda yine klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulcam bu ayda tutmazsa bidahaki aya aşılama yapalım dedi doktor tamam dedim.İnşallah canım benimm rabbim herbirimizi anne eyler inşallah..
Adetine kaç günün var senin ? Düşünmemeye çalış umarım hastalanmazsın
inşallah hamile kalırsın canım acele etme tamammı test için 26sı ise 30.unu bekle benim gibi yapma yani üzülürsün sonraKızlaaar benim iğneyi vurulalı 13.günüm bat 26 bekliyorum göğüslerime dokunduğumda acıyor bazen 1 saate bir idrarımın geldiği oluyor ve kasıklarım batıyor.Benim için dua edin inşallah bu ay hamişimdir , sizler kaöıncı gün test yaptınız?
Rabbim büyük bebişin zamanını bekliyor demekki.Adet günüm geçene kadar beklicem canım daha hiç test yapmadıminşallah hamile kalırsın canım acele etme tamammı test için 26sı ise 30.unu bekle benim gibi yapma yani üzülürsün sonra
Rabbimizden başka kimimiz varki ona sığındım.İnanmazsın dün ağlaya ağlaya öldüm uzun zamandır ağlamamıştım böyle. Kimseye anlatamıyorum anlatınca üzülüyorlar bu sefer acıncak duruma düşmüş gibi hissediyorum kimseyide üzmek istemiyorum. Eşim gelene kadar içimi döktüm eşim gelince her zamanki ben hoşgeldin hayatım hasta oldum yine bizimki inatçı çıktı gelmek bilmiyor diye tebebssüm ediyorum. güçlü durmak bazen yoruyor..Rabbim büyük bebişin zamanını bekliyor demekki.Adet günüm geçene kadar beklicem canım daha hiç test yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?