Çatlatma iğnesi

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlara iğne olduğu 20 gün oldu regl olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı böyle uzun sürede adet görmeyen var mı acaba iğne mi catlamadi kist mi oldu geç döllenme desem ne kadar geç olabilirdi 23 'nde iğne oldum bu arada

Canım ayrıntılıca ne zaman iğne vurulduğunu hangi gün adetinin olduğunu felan yazsan yardımcı oluruz

Normal de adetim düzenli değil geçen de iğne olduğunda 15. Gün regl oldum martin 8 'nde regl oldum yani tedavi olma iğne regl olma suresi 31 gün sürdü sonra 2. Tedavi başladı klomen kullandim martin 23 'nde sabah iğne vuruldum 2.kez ve 20 gün oldu işte yani iğne olduğu ama regl olmadım hala ve test de negatif çıktı yani

Kendimden örnek vereyim canım sana şubat ayında. Kulamen kullandım adetimin 5 günü klomen bittikden 3 gün sonraydı sanırım iğnemi vuruldum , o ay adetim yerleşme kanaması gibi oldu bittikden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım negatifdi.Mart ayında normal adet oldum ve adetim bittikde 4 gün felan sonra tekrar doktoruma gittim Nisanın 6 da yumurtalıklarıma baktı güzel büyümüi diyerek iğne verdi 8 de iğnemi vurdurdum 9 unda yumurtalarım çatladı akşam.

İğnenin etkisi 10 ile 14 gün içinde geçiyor.Adet günün geldiğinde adet olmadıysan hamiş olma durumun var kan testi yaptırdın mı ?

Eğer adet günlerin düzensizse önce soktorun onu düzenlemeliydi.

Evet geçiyor 14 gün içinde bende 5nde kan testi verdi negatif çıktı 10 'nda idrar testi yaptım yine 1 haftadır da sürekli akıntım var beyaz da oluyor şeffaf da bazen az biraz uzayan bazen sivi şekilde bende anlamadım canım inan ki

Merhabalar abla lar arkadaşlarbugün saat 12 buçuk gibi çatlatma iğnesi vuruldum doktorum bugün ilişkiye girin dedi 1w ye kadar mesela dedi ama ben burda falan okuyorum 36 saat sonra falan diyorlar kafam karıştı

Merhabalar abla lar arkadaşlarbugün saat 12 buçuk gibi çatlatma iğnesi vuruldum doktorum bugün ilişkiye girin dedi 1w ye kadar mesela dedi ama ben burda falan okuyorum 36 saat sonra falan diyorlar kafam karıştı

Canım 1.5 günde çatlıyor diye biliyorum sen elinden geldiğince hergün ilişkiye girmeye bak canım.

Benim 6.günüm çatlatma iğnesi vurulalı benim doktorum 10 gün boyunca ilişki dedi

Doktorlar hep farklı seyler mi soyluyor anlamadım. bende 8 iğneden sonra çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra bir gün arayla ilişki dedi. ama son catlatma ıgnesı hamılelıkle vucutta olusan hormonu salgıladıgı ıcın regl gecikmesi normal. ama akıntın varsa bir muayene ol derim.

Bugün gittim. yumurtan çatlama dedi ilişkiye Devam dedi bakalım. hayırlısına inşallah hamile kalırım. kızlar çok istiyoruz hayirlisinla

Cnm dpktora göründün mü tekrardan hamilemisin?

neden gecikmiş peki bu kadar normalde 14.günü olcaksan olman gerekiyordu sıkıntı varmı canım?

Kızlaaar benim iğneyi vurulalı 13.günüm bat 26 bekliyorum göğüslerime dokunduğumda acıyor bazen 1 saate bir idrarımın geldiği oluyor ve kasıklarım batıyor.Benim için dua edin inşallah bu ay hamişimdir , sizler kaöıncı gün test yaptınız?

İnşallah hamilesindir canım. bende iğne vurulalı 17 gün oldu 14.günü test yaptım negatifti kan için biraz daha bekliyorum. benim vajinada fena ağrı oldu hala biraz biraz var çok kokruyorum olcam diye inşallah olmayız

İnşallah canım benimm rabbim herbirimizi anne eyler inşallah..

Adetine kaç günün var senin ? Düşünmemeye çalış umarım hastalanmazsın

İnşallah canım benimm rabbim herbirimizi anne eyler inşallah..

Adetine kaç günün var senin ? Düşünmemeye çalış umarım hastalanmazsın
Dün adet oldum canım ya 30.döngümde oldum. Bugün gittim bu ayda yine klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulcam bu ayda tutmazsa bidahaki aya aşılama yapalım dedi doktor tamam dedim.

inşallah hamile kalırsın canım acele etme tamammı test için 26sı ise 30.unu bekle benim gibi yapma yani üzülürsün sonra

inşallah hamile kalırsın canım acele etme tamammı test için 26sı ise 30.unu bekle benim gibi yapma yani üzülürsün sonra
Rabbim büyük bebişin zamanını bekliyor demekki.Adet günüm geçene kadar beklicem canım daha hiç test yapmadım

Rabbim büyük bebişin zamanını bekliyor demekki.Adet günüm geçene kadar beklicem canım daha hiç test yapmadım
Rabbimizden başka kimimiz varki ona sığındım.İnanmazsın dün ağlaya ağlaya öldüm uzun zamandır ağlamamıştım böyle. Kimseye anlatamıyorum anlatınca üzülüyorlar bu sefer acıncak duruma düşmüş gibi hissediyorum kimseyide üzmek istemiyorum. Eşim gelene kadar içimi döktüm eşim gelince her zamanki ben hoşgeldin hayatım hasta oldum yine bizimki inatçı çıktı gelmek bilmiyor diye tebebssüm ediyorum. güçlü durmak bazen yoruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…