Çatlatma iğnesi

Haklısın canım bazen bende de öyle oluyor.insan etrafındaki hamileleri görünce doğuranları da bir değişik oluyor onları gördükce daha çok istiyorum.Kendime elbise alırken bile hamile kalınca şöyle olur felan diye hayal ediyorum

aynıyız canım bende öyleyim. snein kaç zamandır olmuyor kaç senelik evlisin yada aylık?

1.5 yıl oldu 11.aydan beri istiyorum 9 ay önce. Düşük yapmıştım
bende 2 senedir evliyim 15 aydır istiyoruz canım olmadı. Düşük olmasına üzüldüm ama bide şu var en azından hamile kalabildiğini görmüş olmuşsun canım vücut inşallah yeni bir gebeliğe kendini hazırlamıştır tez vakitte hayırlısıysa olsun inşallah

11.aydan beri doktora gidiyorum bütün testlerimi yaptı eşiminde sprem sayısına bakıldı allaha şükr herşeyimiz temiz çıktı.Doktorum yaşımı beklediğimi söyledi bazı bayanlarda belirli bir yaştan sonra gebelik gözüküyor.Sen doktora gittin mi hiç

Ben düşünmeye başladığım zaman ilk 4 ay olmadı doktora gttim iyi dedi bekle dedi sonra başka doktora gttim prolaktin yüksek dedi düştüğü zaman bikaç aya olur dedi bekledim bekledim bekledim artık dedim yeter bi doktor buldum ününü çok duydum ona gidiyorum o da eşimden test istedi benden hormon testleri istedi eşiminkiler sınırdaydı benim prolaktin yine yüksekti 3 ay tedavi gördük düzeldi herşey artık olmasını bekliyoruz. benim yaşım 24 yaş eşimin 28. Daha fazla beklememek için istersen aşılama yapalım diğer ay dedi tamam dedim

Vallahi ben hastalanıyorum sanırmmmmmm ağlicam ağrılarım olmaya başladı bu ay çok ümitliydim doktorum adetin 2.günü gel demişti yarn hastaneye giderim artık

Vallahi ben hastalanıyorum sanırmmmmmm ağlicam ağrılarım olmaya başladı bu ay çok ümitliydim doktorum adetin 2.günü gel demişti yarn hastaneye giderim artık
bende 12. 13. 14.günü çok ağrım olmuştu 17.günümdede hasta oldum. Belki bu ay tutmuştur düşünmemeye çalış ağrı kesici falan içme sakın.

bende 12. 13. 14.günü çok ağrım olmuştu 17.günümdede hasta oldum. Belki bu ay tutmuştur düşünmemeye çalış ağrı kesici falan içme sakın.
Bilmiy
Orum ki bu gün bir bekleyim bakalım çoğalacakkı yarın belli olur doktora giderim

Hastalanırsan 2.gün gel başka birşey deneyelim ikizin olsun sen çok istiyorsun sana fazla ilaçla yüklenmek istemiyorum diyodu hayırlısı buymuş demek ki
banada ikinci günü gel dedi aradım randevu doluymuş bende özel cep numarasını aradım sabah erkenden gel dedi ikinci günü gitmek önemkli gerçekten bak yarın ben klomene başlıcam hemen haftasonuna denk gelmesi kötü 3.günüde gidip aynı gün ilaca başladığımda olmuştu. Sen kendini verme pek o ağrılara başka şeylere odaklan. stres yapa yapa hastalığını getirirsin Allah korusun

Şuanda hastalanıyor gibiyim damlalar var.Benim doktorum randevu felan almaya çalışma direk gel diyor randevuyla uğraşsak zaten sor.Baya bi hastası var inşallah benide mutlu eder eşimin arkadaşının eşinin 6 yıl olmamıştı bu doktora gitti 8ayda hamile kaldı

Kızlar 8nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bat 26 dı bugün 21 de leke gelmeye başladı sanırım hastalanıyorum yarın doktora gidicem iğneden sonra böyle erken hastalanan oldumu yerleşme kanaması olabilirmi? Bebiş varsa yarın gittiğimde kontrolde belli olur mu ?

Merhaba arkadaşlar, daha once 8 iğneden sonra catlatma ignesi olmustum. Tam olarak 14 nisanda. Catlatma ignesinden sonra 12. Gun yani ayin 26 sinda kan testi yaptirdim degerim 4.38 cikti. Teste bakip cebime koydum 5in altinda oldugu icin hamile degilik diye dusundum. Sonra birşey içimi kemirdi geri döndüm ve testi yapan kisiye sordum. Sizinki tam sınırda dedi. Hamile olmayan birinin degeri 2 gibi birsey çıkıyormuş. 2 gun sonra tekrar kan testi yaptırdım. 299.2 çıktı. Catlatma ignesi oldugu icin belki hormonların etkisidir diye düşünmüştüm. Kendi doktoruma ulasamayinca 112 acili arayip doktoruyla gorustum. Bayan bir doktor vardı saolsun cok yardımcı oldu. 2 gunde bir kan testini yenilememi söyledi. En azindan kese görünene kadar. Kimyasal gebelik, dis gebelik yada mol gebelik oldugunda kan testindeki degerlerde artis yerine düşüş oluyormuş. Dun yani iki gun sonra yine test yaptırdım. 664 gibi birsey çıktı. Yarin zaten doktora gidicem. Ama erken oldugu icin henüz kesenin görülebileceğini düşünmüyorum. Yarin size de haber vericem. Demek istedigim kesinlikle umutsuzluga kapilmayin ve 112 doktoruna istediginiz zaman soru sorabilirsiniz bu sizin hakkiniz. Bende ilk defa catlatma ignesi kullandim. Ama sormak istediğiniz birşey olursa mail de atabilirsiniz.
Kendinize iyi bakin görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kan cok mu geldi ce rengi nasildi. Suan ne durumdasin.

Arkadaslar bugun doktora gittim. Rahimde su birikmis dedi. Testlerde de hamileyim ama erken oldugu icin keseyi goremedik. Dun iliski sirasinda rahimdeki su bosaldi. Bebege bir zarari olur mu basina gelen var mi yardimci olun lutfen

Gebeliğin hayırlı olsun. Yalnız 112'yi böyle keyfi seyler icin aramak doğru değil. 112 acil durumlar dışında aranmamalı yoksa olumle hayat arasında dakikaları olan birinin ulaşmasına engel olmuş oluruz. Acil hayati bir tehlikesi olmayan hiç kimse aramamalı.

112'yi bu şekilde meşgul etmek kabahatler kanunu gereği suç sayılıyor artık, ilk seferinde 250, 2. seferinde 500 lira para cezası ve kişinin ısrarlı aramalarının devamında adli mercilere şikayet edilecek.

Böyle meşgul etmeler yüzünden sokakta sara nöbeti geçiren bir adamcağıza ambulans çağıramadık biz, kendi çabalarımızla müdahale etmek zorunda kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…