- Konu Sahibi kerem34gul
-
- #4.381
Cnm ne yaptın kan verdin mi bu gün hadi güzel haberler ile gel buraya :)Canim benim tesekkur ederim bugun 10.gunum pazar gunu kan vermeyi dusunuyorum.
Ben marttan beri tedavi goruyorum 3kere klomen catlatma ignesi bi ay klomensiz sadece catlatma ignesi denedim rahim filminden sonrada 3 ay bekledim bu ay da doktor asilama yapalim dedi oyle yani hic canin acimiyor canim hissetmiyosun bile emin ol bende korka korka gitmistim ama hissetmedim bide 2 dk suruyo yani biseyi yok hic merak etme
Canim maalesef acile gitmiştim burası acil bakamayiz dedi doktor tersledi gonderdiCnm ne yaptın kan verdin mi bu gün hadi güzel haberler ile gel buraya :)
Hadi ya üzüldüm hayirlisi cnm yarin kan tahlili yaptırırsın .Canim maalesef acile gitmiştim burası acil bakamayiz dedi doktor tersledi gonderdi
Canim maalesef acile gitmiştim burası acil bakamayiz dedi doktor tersledi gonderdi
Cnm hala kan tahlili yaptırmadın mi merak tayız :)Canim maalesef acile gitmiştim burası acil bakamayiz dedi doktor tersledi gonderdi
Canim maalesef yaptirmama gerek kalmadi regl oldum bu ay da olmadiCnm hala kan tahlili yaptırmadın mi merak tayız :)
Hakkında hayırlısı kuzum ne diyeceğimi bilemedimCanim maalesef yaptirmama gerek kalmadi regl oldum bu ay da olmadi
Yok cnm gün sayıyorum ayin 27 Sine gün aldık sezeryan icin . Sen nasılsın napıyorsun :)
Yaaa 10 gun mu kaldii cok heyecanliii :)Yok cnm gün sayıyorum ayin 27 Sine gün aldık sezeryan icin . Sen nasılsın napıyorsun :)
Biz de artık her gün bugün mü yarın mı diye bekliyoruz canım
Maşallah canım, sizin de bitmiş bir şey kalmamışYok cnm gün sayıyorum ayin 27 Sine gün aldık sezeryan icin . Sen nasılsın napıyorsun :)
Ayy bitmis valla sizin ne kalmış ama son gunler simdi daha zor gelir size 15 gune kalmadan minikler sizinle olcak maşallah yaBiz de artık her gün bugün mü yarın mı diye bekliyoruz canım
En geç 30 kasımda (39.haftasını doldurunca) tansiyon, kalp vs yüzünden daha fazla beklemeyecekmişiz. Önce suni sancı, olmazsa sezeryanla kavuşacağız. İnşallah 30una kadar kendisi gelmeye karar verir... Ara ara sancılarım oluyor, her seferinde acaba bu sefer gelir mi diye düşünüyorum
İnşallah bu sefer olacak canım, dualarım seninleaşılama tarihin ne zaman?
Maşallah canım, sizin de bitmiş bir şey kalmamışAllah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin
Hadi hayırlısıyla en güzel şekilde geçsin canım aşılamanAyy bitmis valla sizin ne kalmış ama son gunler simdi daha zor gelir size 15 gune kalmadan minikler sizinle olcak maşallah ya
Benim aşılamam yarın banada dua edin
Ever cnm korku sardı heyecan sardı :) hadi insallah bu kez güzel haberi alırsın cnm ikinci uygulamada sansın daha yüksek oluyor degilmi .Yaaa 10 gun mu kaldii cok heyecanliii :)
Bende yarın ikinci aşılamamı olucam bakalım kandil arefesi inşallah dualarımız kabul olur
Amin sağol cnm :) rabbim senide bir nefeste hayirlisi ile kurtarır insallah bebeğine kavuşursun :)Biz de artık her gün bugün mü yarın mı diye bekliyoruz canım
En geç 30 kasımda (39.haftasını doldurunca) tansiyon, kalp vs yüzünden daha fazla beklemeyecekmişiz. Önce suni sancı, olmazsa sezeryanla kavuşacağız. İnşallah 30una kadar kendisi gelmeye karar verir... Ara ara sancılarım oluyor, her seferinde acaba bu sefer gelir mi diye düşünüyorum
İnşallah bu sefer olacak canım, dualarım seninleaşılama tarihin ne zaman?
Maşallah canım, sizin de bitmiş bir şey kalmamışAllah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin
Evet cnm geldi tatlı cadı miz beni uğraştırıp duruyor :)kerem34gul canimm geldi mi bebiş
Allah bağışlasın canımEvet cnm geldi tatlı cadı miz beni uğraştırıp duruyor :)
Evet canım ya elhamdulillah
Amin Sağol cnm siz ne durumdasınız :)Allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?